Ternet slips sort

49,00 Kr.

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

5 på lager

Ternet slips sort

Lækkert ternet slips i sort, fra BalderCothes. De fleste mænd har et eller flere slips gemt i skabet. Igennem mange år har denne accessories været fast inventar i mandens garderobe. Slipset er både brugt til hverdag, fest og finere begivenheder. Slipset er en perfekt accessories, når det kommer til at skabe en elegant og personlig stil. Hos BalderClothes finder du slips i et væld af styles og farver, så du kan finde den model der passer til din unikke stil. Dette ternet slips i sort har et utroligt klassisk og elegant look. Den sorte fare kan let kombineres med at hav af andre styles, så du får et alsidigt slips der passer til enhver lejlighed. Slipset har et utroligt flot, ternet mønster i stoffet, som gør at det ikke bliver kedeligt at se på. Du kan nemt bruge slipset til et fint jakkesæt, eller en mere casual skjorte. Slipset er en god accessories til dig der gerne vil skabe et mere stilrent look, men samtidig også vil have mulighed for at sætte et mere personligt præg på din stil. Med dette slips har du helt sikkert mulighed for at sammensætte et knivskarpt look, der holder sig til de klassiske nuancer. Hos BalderClothes går vi meget op i kvalitet. Derfor fremstilles vores slips i de bedste materialer. Det betyder at du ikke kun får et slips der ser super godt ud, men som også er behageligt at have på. Derudover sørger materiale også for, at slipset er let at binde, så du kan give dig i kast med det forskellige slipse-knuder. Vælg et slips der passer perfekt til dig og din personlighed. Uanset om det er til hverdag eller fest, så vil slipset altid være en vinder.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Ternet slips sort er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Ternet slips sort: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Ternet slips sort: 1. Er Ternet slips sort modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color

Sort

Farve

Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.