Turtleneck Sort

149,25 Kr.

149,25 Kr.

Vælg muligheder

Turtleneck Sort

149,25 Kr.

Trend din stil lidt op med en langærmet Turtle Neck T-Shirt, og få et sofistikeret look, der giver et ekstra unikt strejf til dagens outfit. Denne model er i et løst design for et afslappet look.

  • Bomuld og viskose for et blødt stof
  • Løst design
  • Trendy rullekrave
  • OEKO-TEX 100 certificeret
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Turtleneck Sort

Turtleneck Sort – Skal du have en lidt ekstra preppy stil med en vis kant af attitude? Så gå på opdagelse i vores langærmet Turtle Necks. Her får du et subtilt strejf af lækker kvalitet og moderigtigt gåpåmod. Turtleneck Sortt er til dig, der gerne vil have en enkel overdel, hvor der alligevel sker lidt mere end det sædvanlige. Med en lækker rullekrave og brede kanter på ærmerne får du et gennemført og modent look. Så er det op til dig at sammensætte det med noget skævt eller stilet og tilføje det ekstra pust af business casual eller flabet street style. Turtle Neck T-Shirt er blandt vores sortiment af langærmede t-shirts, og er klart den med mest personlighed. Samtidig har den en basic alsidighed, der gør den nem at tage på til de fleste outfits.

Tilbage på moden med en Turtle Neck T-Shirt

Den langærmede Turtle Neck T-Shirt blev særlig populær i 70’erne. Her nød ikoner som den altid populære Steve Jobs at bære denne særprægede langærmede Turtle Neck T-Shirt. Rullekraven giver ikke blot lidt ekstra varme på halsen i de kolde vintermåneder, men også et ekstra sofistikeret look. Det er, som om man med rullekraven får et ekstra markant udtryk, der indgyder tillid og intelligens. Rullekraven er blevet genfortolket adskillelige gange, men der er ingen tvivl om, at denne model med den subtile Turtle Neck er et moderigtigt udtryk, der sent bliver udateret. Vi tør snarere sige, den har fået et grundigt comeback, der har gjort den til en fast del af klædeskabet. Turtle Necks er igen blevet et ikonisk udtryk i mange klædeskabe, da de gjorde deres genkomst i den nyeste mode. Vores langærmet Turtle Neck T-Shirt er i et klassisk og tidløst design, der har den rette vibe af sofistikeret minimalisme, der klæder enhver. Bær den med jeans eller chinos og nyd et outfit inspireret af klassisk herremode. Vil du et par nyk op af den formelle rangstige, så bær den sammen med et jakkesæt eller en blazer og et par lækre sko. Tilføj en klassiker til dine basics, og miks og match med jakkesæt, chinos, jeans, blazere og lækre accessories. Find din langærmet Turtle Neck T-Shirt her hos BalderClothes.

Se også vores store udvalg af Polo og T-shirts

Yderligere information

Farve

Sort

stoerrelse

M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

All search results