Xtreme Stretch Carbon Tee Denim

Carbon Tee er lavet med omtanke for at fremhæve det bedste i din figur. Med en carbon finish får du den bløde følelse af ny t-shirt, hver gang du hiver den frem fra klædeskabet.

  • Premium kvalitet
  • Tætsiddende t-shirt
  • 95% bomuld, 5% lycra
  • Carbon finish for ekstra blødt materiale
  • OEKO-TEX 100 certificeret

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Xtreme Stretch Carbon Tee Denim

Xtreme Stretch Carbon Tee Denim – En must have til enhver garderobe. Pasformen er tætsiddende men komfortabel og den har kortere ærmer end på regulære tee’s. T-shirten sidder godt uden at begrænse din bevægefrihed. Den holder sig lækker med en carbon finish der gør, at t-shirten bliver ved med at føles som ny efter vask. T-shirten formår at bevare den bløde finish og elastiske form over lang tid. Hver gang du hiver den ud af skabet, det som at tage en ny tee på.

Lækker finish og blød kvalitet

Denne Carbon Tee består af en blanding af bomuld (95%) og lycra (5%). Denne kombination af materialer gør stoffet mere elastisk, og giver en utrolig behagelig pasform. Spar på miljøbelastende skyllemidler med denne Carbon tee. En T-shirt – Carbon Tee Denim holder sig nemlig blød og lækker helt af sig selv. T-shirten har en synlig, riet kant for en lækker visuel finish.

Denne t-shirt er lidt længere i designet og går et stykke ned over buksekanten. T-shirt – Carbon Tee Denim er tætsiddende men komfortabel uden at være for stram. Køb din nye carbon tee i dag og få den leveret i morgen med vores 24 timers levering!

Se også vores herre skjorter

Se også vores personlig pleje

 

Xtreme-stretch-carbon-tee-denim-1
Xtreme Stretch Carbon Tee Denim

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.