Xtreme stretch Polo shirt Antracit

99,00 Kr.

99,00 Kr.

Vælg muligheder

Xtreme stretch Polo shirt Antracit

99,00 Kr.

De ultimative lækre Poloshirts i flotte farver der passer til enhver lejlighed, og alle tøj kombinationer. Polo’erne er i et lækkert stretch materiale, og slimfit syet som giver dem en flot pasform, og et overskueligt look!

  • Slimfit pasform
  • Stretch materiale
  • Passer til alle lejligheder, og tøj-kombinationer

Bemærk: Sælges med hvid logo

Wishlist icon Tilføj til ønskelisteTilføj til ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Xtreme stretch Poloshirt Antracit – Poloshirt i bedste kvalitet

Xtreme stretch Poloshirt Antracit – Balderclothes er et en dansk tøjproducent, med fokus på gamle danske dyder. Det er derfor, at ting som service, kvalitet og lækkert design er i fokus, når du handler hos os. Den danske kvalitet kan garanteres, da vores tøj er designet og produceret i Danmark. Kontakten til vores producenter er vigtig, og ligeledes er kontakten til forbrugerne. Fremstillingen af for eksempel poloshirts sker i tæt samarbejde med producenten heraf. Vi er meget stolte over at kunne levere kvalitets poloshirts til dig i flere forskellige farver, der alle har det til fælles, at det er en klassisk item i den bedste kvalitet. En poloshirt fra BalderClothes.com er en beklædningsgenstand, som du kan have glæde af i mange år. Den uovertrufne kvalitet garanterer, at din poloshirt forbliver pæn at se på. Du skal ikke frygte, at din poloshirt får et støvet udseende efter vask, og du behøver heller ikke bekymre dig om, hvorvidt der vil komme til at trækkes små tråde ud, ved blot de mindste berøringer med skarpe genstande. Det vil ikke ske, da vi kun bruger de bedste materialer til vores poloshirts.

Antracit Poloshirt i klassisk og tidsløst design

Kvaliteten er i top, og din poloshirt vil ikke gå i stykker selv efter at have været brugt og vasket utallige gange. Men for at man kan have glæde af et stykke tøj i mange år, skal det også have en vis alsidighed. Og det må man sige at en antracit grå poloshirt i den grad har. Poloshirts som modefænomen har faktisk næsten ikke ændret sig. De er nærmest fuldstændig identiske med dem fra den gang de blev opfundet, som en videreudvikling af skjorten som klassisk tennistøj, og så til, hvordan en klassisk poloshirt ser ud i dag. Det siger noget om at poloshirts er noget af det mest tidsløse du kan bærer. En poloshirt har eksisteret som modefænomen i næsten 100 år, og den er bestemt ikke ved at uddø. 

Enkelt design til vores Antracit Poloshirt

En poloshirt har den skjortelignende krave, der gør den til en elegant item. Men den besidder et modsætningsforhold i og med, at stoffet er fleksibelt. Der er også de korte ærmer der sammen med materialet giver poloshirten et casual look. Det er forholdet mellem det elegante, poloshirten får fra lighederne med en skjorte, og det afslappede, der kommer fra det, at poloshirten har ligheder med en almindelig T-shirt, der gør poloshirten til en eftertragtet item. Du kan beholde det klassiske og elegante look, men uden at det bliver for formelt og festligt. Man opnår en perfekt balance til de fleste lejligheder. Og så er der bare så mange muligheder for at style din poloshirt til enhver smag.

Xtreme stretch Poloshirt Antracit – Et hav af muligheder

Den antracit grå farve er en meget alsidig farve. Du kan med succes kombinere den med alle andre farver. Det gør at en poloshirt i antracit grå er en af de kortærmede bluser, der vil ligge øverst i bunken, og du vil bruge igen og igen. Er det sommer kan du til hver en tid sammensætte din antracit grå poloshirt med et par farvede bukser. Et par friske grønne chinos eller et par lidt mere rolige sandfarvet chinos, med et par fede sneakers, og så en poloshirt i antracit grå. Det vil være et friskt og sommerligt outfit, som du både kan bruge i Danmark eller tage med på ferie til udlandet. Skal du være finere i tøjet så vælg et par dragtbukser/ buisnes bukser. Det giver allerede der dit look lidt mere kant. Tag en blazer på, og brug din poloshirt på samme måde som en skjorte. Det egner poloshirten sig rigtig godt til. Du får dermed et elegant look, der dog ikke er ligeså formelt, som hvis du havde valgt en skjorte. Det er et outfit du med fordel kan bruge til en almindelig da på kontoret. Lad ikke din poloshirt begrænse sig til sommertiden. Nej Hvis du vælger at bærer en sweater over din poloshirt, forlænger du sæsonen for korte ærmer. En poloshirt i antracit grå egner sig perfekt til at have på under en strik. Lad kraven stikke lidt op, og behold det lidt elegante udtryk i din påklædning, selv når du vælger at gå med sweater.

Antracit grå poloshirt passer til alle mænd

Du kan bære en antracit grå poloshirt uanset, hvem du er. Der er ikke den mand, der vil gøre sig godt i sådan en poloshirt. Farven er så superneutral, at den passer ind i enhver garderobe. Du har simpelthen de bedste muligheder for at bære den antracit grå poloshirt, og sætte fuldstændig dit eget præg på outfittet. Det gør du f.eks. ved at vælge et par bukser, der fortæller noget om hvem du er. Er du til jeans, chinos, eller dragtbukser? Uanset hvad, kan du let style din poloshirt efter lige netop hvem du er. Det samme gælder, hvis du ønsker at bærer den antracit grå poloshirt under en strik. Der er også et hav af muligheder. For det første farve og materiale. Det er virkelig noget af det, der medvirker til, hvorvidt looket bliver ´fint´ eller ´råt´. Og så er der halsudskæringen. Er du til V-hals eller den runde halsudskæring? Det samme gør sig gældende, når vi taler om at bære en antracit grå poloshirt under en blazer. En blazer er ikke bare en blazer. Uanset om den du har til at hænge hjemme i skabet i hør, satin eller noget helt tredje, kan du sagtens bruge den over din poloshirt. Det giver looket en markant forskellig karakter, og det er det, der gør det så fedt. For en antracit grå poloshirt passer til alle, og du kan style den på tusindvis af måder, så den passer perfekt til dig og din stil. Det er kun fantasien der sætter grænser. Er du også helt vild med den alsidige antracit grå poloshirt? Så læg den i kurven med det samme.

Yderligere information

Farve

Antracit

stoerrelse

S, M, L, XL, XXL, XXXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

All search results