Xtreme stretch Polo shirt Antracit

Original price was: 299,00 Kr..Current price is: 99,00 Kr..

De ultimative lækre Poloshirts i flotte farver der passer til enhver lejlighed, og alle tøj kombinationer. Polo’erne er i et lækkert stretch materiale, og slimfit syet som giver dem en flot pasform, og et overskueligt look!

  • Slimfit pasform
  • Stretch materiale
  • Passer til alle lejligheder, og tøj-kombinationer

Bemærk: Sælges med hvid logo

Xtreme stretch Poloshirt Antracit – Poloshirt i bedste kvalitet

Xtreme stretch Poloshirt Antracit – Balderclothes er et en dansk tøjproducent, med fokus på gamle danske dyder. Det er derfor, at ting som service, kvalitet og lækkert design er i fokus, når du handler hos os. Den danske kvalitet kan garanteres, da vores tøj er designet og produceret i Danmark. Kontakten til vores producenter er vigtig, og ligeledes er kontakten til forbrugerne. Fremstillingen af for eksempel poloshirts sker i tæt samarbejde med producenten heraf. Vi er meget stolte over at kunne levere kvalitets poloshirts til dig i flere forskellige farver, der alle har det til fælles, at det er en klassisk item i den bedste kvalitet. En poloshirt fra BalderClothes.com er en beklædningsgenstand, som du kan have glæde af i mange år. Den uovertrufne kvalitet garanterer, at din poloshirt forbliver pæn at se på. Du skal ikke frygte, at din poloshirt får et støvet udseende efter vask, og du behøver heller ikke bekymre dig om, hvorvidt der vil komme til at trækkes små tråde ud, ved blot de mindste berøringer med skarpe genstande. Det vil ikke ske, da vi kun bruger de bedste materialer til vores poloshirts.

Antracit Poloshirt i klassisk og tidsløst design

Kvaliteten er i top, og din poloshirt vil ikke gå i stykker selv efter at have været brugt og vasket utallige gange. Men for at man kan have glæde af et stykke tøj i mange år, skal det også have en vis alsidighed. Og det må man sige at en antracit grå poloshirt i den grad har. Poloshirts som modefænomen har faktisk næsten ikke ændret sig. De er nærmest fuldstændig identiske med dem fra den gang de blev opfundet, som en videreudvikling af skjorten som klassisk tennistøj, og så til, hvordan en klassisk poloshirt ser ud i dag. Det siger noget om at poloshirts er noget af det mest tidsløse du kan bærer. En poloshirt har eksisteret som modefænomen i næsten 100 år, og den er bestemt ikke ved at uddø.

Enkelt design til vores Antracit Poloshirt

En poloshirt har den skjortelignende krave, der gør den til en elegant item. Men den besidder et modsætningsforhold i og med, at stoffet er fleksibelt. Der er også de korte ærmer der sammen med materialet giver poloshirten et casual look. Det er forholdet mellem det elegante, poloshirten får fra lighederne med en skjorte, og det afslappede, der kommer fra det, at poloshirten har ligheder med en almindelig T-shirt, der gør poloshirten til en eftertragtet item. Du kan beholde det klassiske og elegante look, men uden at det bliver for formelt og festligt. Man opnår en perfekt balance til de fleste lejligheder. Og så er der bare så mange muligheder for at style din poloshirt til enhver smag.

Xtreme stretch Poloshirt Antracit – Et hav af muligheder

Den antracit grå farve er en meget alsidig farve. Du kan med succes kombinere den med alle andre farver. Det gør at en poloshirt i antracit grå er en af de

Vægt 0,05 kg
Color
Farve
stoerrelse

S, M, L, XL, XXL, XXXL

Størrelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.