Xtreme Stretch Polo Shirt Burgundy

249,00 Kr.

De ultimative lækre Poloshirts i flotte farver der passer til enhver lejlighed, og alle tøj kombinationer. Polo’erne er i et lækkert stretch materiale, og slimfit syet som giver dem en flot pasform, og et overskueligt look!

  • Slimfit pasform
  • Stretch materiale der giver god bevægelsesfrihed og ekstra komfort
  • Passer til alle lejligheder, og tøj-kombinationer
Ryd
Wishlist icon Tilføj til ønskelisteTilføj til ønskeliste
Køb for 499,00 Kr. mere for at få gratis fragt!
Shop videre her!

Beskrivelse

Xtreme Stretch Poloshirt Burgundy hele året

En Xtreme stretch Poloshirt Bordeaux passer til alle lejligheder. Uanset om det er sommer eller vinter, kan du tage din Bordeaux Poloshirt i brug.

Brug din Burgundy Poloshirt om sommeren

Poloshirtens korte ærmer gør poloshirten brugbar på de varme dage. På ferier i sydlige varme lande, kan du også med fordel medbringe din Xtreme stretch Poloshirt Bordeaux. Den rødlige nuance passer perfekt på de varme dage. Her vil en Bordeaux Poloshirt være super flot med et par shorts i en sandfarvet nuance. Dertil kan du bære et par sandaler i hjemmesko look, eller et par fede snaekers. Der er et hav af muligheder.

Den Bordeaux røde farve gør sig nemlig også altid godt med forskellige blå farver. Derfor har du også muligheden at style en Bordeaux Poloshirt med et par blå shorts. Det vil give et lidt mindre drenget look end, hvis du vælger at style med et par lyse sandfarvet shorts. Til de blå shorts kan du foruden et par sandaler eller sneakers, også vælge at sammensætte dit tøj med et par finere lædersko. Det vil give dit outfit en lidt pænere karakter. Det vil egne sig perfekt, hvis du skal ud og spise, eller af anden årsag ønsker at være pæn i tøjet, hvis du skal til møde eller andet.

Begræns ikke din poloshirt – Sådan bruger du poloshirts om vinteren

Det er kun fantasien der sætter grænser. Med en Bordeaux rød poloshirt har du mange muligheder for at være kreativ i din tøjsammensætning. Selvom at vores Bordeaux røde poloshirt er med korte ærmer, og dermed naturligvis appellerer til din sommergarderobe, kan du sagtens bruge den hele året. Den Bordeaux røde farve, passer nemlig også perfekt til mange af de farver, der gang på gang dukker op i diverse efterårskollektioner. Her tænkes der f.eks. på blå/ marineblå/ navy blå, der er nævnt tidligere, som en af de farver, der passer rigtig godt til Bordeaux rød.

Det er en af de farver, du med sikkerhed kan se i efterårs- og vinterkollektionerne i stort set alle de magasiner, du kan komme i tanke om. Men det er ikke den eneste farve, der ofte findes i efterårskollektionerne. Nej en farve som en mørk, army grøn og naturligvis brun, grå og sort, er også farver vi ser igen og igen hver evig eneste år. Der foruden er de alle sammen farver, der passer perfekt til din Xtreme stretch Poloshirt Bordeaux.  Det giver dig endnu flere muligheder for at style din poloshirt, så du kan bruge den igen og igen. De bredtfavnende kombinationsmuligheder betyder, at den kortærmede poloshirt ikke kun begrænser sig til sommerhalvåret. Bær din poloshirt under en strik eller swaeter. Det ser super smart ud, og giver dig den frihed, at du kan smide det øverste lag, hvis du får det varmt indendørs.

Bibehold det elegante look med en poloshirt.

På trods af, at poloshirten er fremstillet i behageligt fleksibelt stof, kan du sagtens bibeholde det elegante look. Poloshirtens krave stammer fra skjortens design, og du kan derfor i mange henseende bruge din poloshirt på samme måde, som du ville bruge en skjorte. Brug den under en sweater eller strik ligesom man ofte gør det med en skjorte. Det ser lækkert og formelt ud, uden at det bliver for festligt. Det er et outfit, der passer de fleste mænd. Man kan vælge sweater efter smag. Det gør meget for looket, om sweateren er fint eller groft strikket. Materialet gør også meget for udtrykket. Og så er der også faconen, der kan spille ind. Er du til V-hals eller rund hals? Du har altså et hav af muligheder for at sætte dit personlige præg på outfittet, der hovedsaligt består af en poloshirt og en sweater/strik.

Er du typen, der går med blazer dagligt, eller vælger en blazer, når du skal være lidt pænere, kan du sagtens bruge din poloshirt samtidig. Det at bære en poloshirt under en blazer kan nemlig virke rigtig godt, hvis du vil opnå et elegant look, men uden at det bliver for formelt. Til en almindelig hverdag, ser det rigtig stilet ud, at smide skjorten en gang i mellem til fordel for en poloshirt. Blazeren bevirker nemlig til, at du stadig kan bibeholde dit elegante og autoritære look.

En Poloshirt i tidløst design.

Poloshirts er kommet til for at blive. Oprindeligt set var poloshirts tennissportens spilledragt. Poloshirts er en udvikling af den oprindelige spilledragt, som faktisk var en skjorte. Det var først senere, at poloshirts blev et modefænomen, men poloshirts har været et klassisk, moderne tøjvalg lige siden. Poloshirt har flere elementer fra den oprindelige spilledragt nemlig skjorten. Det gælder blandt andet for kraven. I dag er en skjorte jo en fin påklædning, og poloshirtens krave bevirker også til, at en poloshirt kan se fin og klædelig ud. Det fleksible stof og de korte ærmer trækker i modsat retning, og giver poloshirten en mere casual karakter.

Netop modspillet imellem det formelle og det afslappede, må formodes at være det, der stadig i dag, gør poloshirts så populære. Det er et af de få produkter, der har gået igen igennem mange mange år, og aldrig bliver forældet. Poloshirts findes i utallige farver og mærker, og der er da også forskel i designs. Men trods det, er det nok allivel en af de beklædningsgenstande der er klassiske og ret så uændret selv efter næsten 100 år på markedet. René Lacoste som den franske designer af de første poloshirts hed, har virkelig været et geni. På trods af, at det ikke var hans hensigt, vidste han åbenbart, hvad folket vil have. For poloshirts er kommet for at blive.

Se også vores store udvalg af Skjorter og accessories

Yderligere information

Farve

Burgundy

Størrelse

S, M, L, XL

Du kunne også være interesseret i...

Xtreme Stretch Polo Shirt Burgundy

249,00 Kr.

249,00 Kr.

Vælg muligheder
Available Filters
All search results