Xtreme Stretch Poloshirt Mørke Grøn

179,00 Kr.

De ultimative lækre Poloshirts i flotte farver der passer til enhver lejlighed, og alle tøj kombinationer. Polo’erne er i et lækkert stretch materiale, og slimfit syet som giver dem en flot pasform, og et overskueligt look!

  • Normal pasform
  • Stretch materiale der giver god bevægelsesfrihed og ekstra komfort
  • Passer til alle lejligheder, og tøj-kombinationer
Ryd
Add to wishlistAdd to wishlist
Køb for 499,00 Kr. mere for at få gratis fragt!
Du er der næsten!

Beskrivelse

Xtreme Stretch Poloshirt Mørke Grøn

Her du set vores Xtreme Stretch Poloshirt Mørke Grøn? Den danske sommer kræver det perfekte outfit, når det atter er tid til at tænde op i grillen og nyde varmen. Vi har lige hvad du skal bruge! Vi har udviklet den ultimative poloshirt som er perfekt egnet til den danske sommer. Måske kender du til normale følelse af en poloshirt, som ikke rigtig passer din kropsform og følelses alt for stiv i stoffet. Vores nyeste kollektion af Xtreme Stretch Poloshirt  er utrolig fleksible i stoffet, hvilket giver dig en utrolig behagelig pasform, som du uden problemer kan bære hele dagen.

En klassisk poloshirt kan bruges ved næsten alle lejligheder og kan ved lethed kombineres med andre tøjelementer. Xtreme Stretch Poloshirt Mørke Grøn vil gå perfekt sammen med et par standard blå jeans og hvide sneakers, hvilket vil give dig et meget afslappet casual look, som passer perfekt til den danske sommer. Dyrker du sport? Poloshirts har gennem mange år været det fortrukne valg indenfor sportens verden, men hvis du ønsker at performe, har du brug for sportswear af den rette kvalitet. Med Xtreme Stretch Poloshirt Mørke Grøn får du det klassiske look, og med vores seneste produktudvikling får du ligeledes det fleksible element inkluderet i designet, hvilket gør du kan performe indenfor enhver sportsgren.

Fokus på økologi

Gennem mange år har tekstil fabrikanter ikke kunne stå inde for hverken produktkvalitet eller arbejdsforholdende for deres arbejdere – dette stopper nu. Vi har formuleret krav til vores leverandøre, hvortil vi har sikret os at vores Xtreme Stretch Poloshirt Mørke Grøn er udelukkende produceret på økologisk bomuld. Dette gør at vi kan sikre os  produktets høje kvalitet samt at arbejdsforholdende for fabriksarbejderne er drastisk forbedret, eftersom bomuldet er dyrket uden brug af farlige kemikalier og kunstgødning. Dette sikre også gode vilkår for arbejderne bag produktionen af vores produkter, idet ingen farlige kemikalier kan have effekt på deres levestandard. Ydermere er vores Xtreme Stretch Poloshirt Mørke Grøn også Øko-Tex certificeret, og dette betyder at tekstilet bag vores produkt ikke indeholder skadelige stoffer eller kemikalier.

 

Køb din Xtreme Stretch Poloshirt i dag!

Er du også helt vild med vores Xtreme Stretch Poloshirt Mørke Grøn? Hos BalderClothes har vi 24 timers 365 dage levering på vores produkter, så du kan få dette stilrene design leveret til dig inden for kort tid. Vores produkter følger standarderne i henhold til EU mål, og du kan derfor ved lethed finde den perfekte størrelse til dig. Hvis du er tvivl, så kan du igennem vores størrelses guide på hjemmesiden finde det perfekte match til dine mål.

Se også vores store udvalg af Skjorter og accessories

Xtreme Stretch Poloshirt Mørke Grøn
Xtreme Stretch Poloshirt Mørke Grøn

Yderligere information

Size

3XL, L, M, S, XL, XXL

Farve

grøn

Materiale

Bomuld

Variant

Med stretch

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Xtreme Stretch Poloshirt Mørke Grøn
Xtreme Stretch Poloshirt Mørke Grøn

179,00 Kr.

179,00 Kr.

Vælg muligheder
Available Filters
All search results