Xtreme Stretch Polo shirt Mørkegrøn

99,00 Kr.

De ultimative lækre Poloshirts i flotte farver der passer til enhver lejlighed, og alle tøj kombinationer. Polo’erne er i et lækkert stretch materiale, og slimfit syet som giver dem en flot pasform, og et overskueligt look!

  • Normal pasform
  • Stretch materiale der giver god bevægelsesfrihed og ekstra komfort
  • Passer til alle lejligheder, og tøj-kombinationer

Bemærk: Sælges uden logo

Xtreme Stretch Polo shirt Mørkegrøn

Her du set vores Xtreme Stretch Polo shirt Mørkegrøn? Den danske sommer kræver det perfekte outfit, når det atter er tid til at tænde op i grillen og nyde varmen. Vi har lige hvad du skal bruge! Vi har udviklet den ultimative polo shirt som er perfekt egnet til den danske sommer. Måske kender du til normale følelse af en polo shirt, som ikke rigtig passer din kropsform og følelses alt for stiv i stoffet. Vores nyeste kollektion af Xtreme Stretch Polo shirt er utrolig fleksible i stoffet, hvilket giver dig en utrolig behagelig pasform, som du uden problemer kan bære hele dagen. En klassisk polo shirt kan bruges ved næsten alle lejligheder og kan ved lethed kombineres med andre tøjelementer. Xtreme Stretch Poloshirt Mørke grøn vil gå perfekt sammen med et par standard blå jeans og hvide sneakers, hvilket vil give dig et meget afslappet casual look, som passer perfekt til den danske sommer. Dyrker du sport? Polo shirts har gennem mange år været det fortrukne valg indenfor sportens verden, men hvis du ønsker at performe, har du brug for sportswear af den rette kvalitet. Med Xtreme Stretch Poloshirt Mørkegrøn får du det klassiske look, og med vores seneste produktudvikling får du ligeledes det fleksible element inkluderet i designet, hvilket gør du kan performe indenfor enhver sportsgren.

Fokus på økologi

Gennem mange år har tekstil fabrikanter ikke kunne stå inde for hverken produktkvalitet eller arbejdsforholdende for deres arbejdere – dette stopper nu. Vi har formuleret krav til vores leverandøre, hvortil vi har sikret os at vores Xtreme Stretch Poloshirt Mørkegrøn er udelukkende produceret på økologisk bomuld. Dette gør at vi kan sikre os produktets høje kvalitet samt at arbejdsforholdende for fabriksarbejderne er drastisk forbedret, eftersom bomuldet er dyrket uden brug af farlige kemikalier og kunstgødning. Dette sikre også gode vilkår for arbejderne bag produktionen af vores produkter, idet ingen farlige kemikalier kan have effekt på deres levestandard. Ydermere er vores Xtreme Stretch Poloshirt Mørkegrrøn også Øko-Tex certificeret, og dette betyder at tekstilet bag vores produkt ikke indeholder skadelige stoffer eller kemikalier.  

Køb din Xtreme Stretch Poloshirt i dag!

Er du også helt vild med vores Xtreme Stretch Poloshirt Mørkegrøn? Vi har 24 timers levering alle hverdage på vores lagervarer, så du kan få dette stilrene design leveret til dig inden for kort tid. Vores produkter følger standarderne i henhold til EU mål, og du kan derfor ved lethed finde den perfekte størrelse til dig. Hvis du er tvivl, så kan du igennem vores størrelses guide på hjemmesiden finde det perfekte match til dine mål. Xtreme Stretch Polo shirt Mørkegrøn er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Xtreme Stretch Polo

Vægt 0,05 kg
Color

,

Farve

Mørkegrøn, Multi

stoerrelse

S, M, L, XL, XXL, XXXL

Størrelse

L, M, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.