Xtreme stretch Polo Shirt Navy

99,00 Kr.

99,00 Kr.

Vælg muligheder

Xtreme stretch Polo Shirt Navy

99,00 Kr.

De ultimative lækre Poloshirts i flotte farver der passer til enhver lejlighed, og alle tøj kombinationer. Polo’erne er i et lækkert stretch materiale, og slimfit syet som giver dem en flot pasform, og et overskueligt look!

  • Slimfit pasform
  • Stretch materiale der giver god bevægelsesfrihed og ekstra komfort
  • Passer til alle lejligheder, og tøj-kombinationer

Bemærk: Sælges med hvid logo

Ikon for ønskeliste Tilføj ønskelisteTilføj ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Xtreme stretch Poloshirt Navy i stilrent design

En Xtreme stretch Poloshirt Navy-Blå er et af de produkter der kan bruges til alt. Både i forbindelse med sammensætning af forskellige outfits, har du et utal af muligheder. Derudover passer en poloshirt bare til de fleste lejligheder. Du kan ofte bruge den på samme måde som du bruger en skjorte, da poloshirten har så mange ligheder med en traditionel skjorte. Men poloshirtens fleksible materiale, gør at udtrykket bliver mindre formelt, og du kan derfor også style dit outfit så det bliver langt mere casual og hverdagsagtigt.

Sådan styler du et outfit med en Navy Poloshirt

Der er utallige muligheder for, hvordan du kan style din Xtreme stretch Poloshirt Navy-Blå. Du kan få et casual look ved at sammensætte poloshirten med et par jeans eller chinos bukser, og et par fede sneakers. Det vil give dig et friskt og sporty look, der samtidig fremstår stilet og elegant.

Det elegante look, kan du frembringe endnu tydeligere, hvis du vælger at bærer din poloshirt under en blazer. Det er et outfit, der passer perfekt til møder eller blot en almindelig dag på kontoret. Men det er også et outfit, der passer til afslappede, festlige lejligheder såsom sommer- og grillfester. Det er et moderat fint look, der er elegant og fremhæver de maskuline træk, uden at det er for formelt.

Brug din Xtreme stretch Poloshirt Navy hele året

Tag din navy blå poloshirt med på sommerferie. Både i Danmark men også i særdeleshed, når man tager på ferie i sydens varmere lande, har man behov for at medbringe trøjer med korte ærmer. Dels fordi andet er super varmt, og dels fordi, solens stråler skal have direkte adgang til huden, så du kan få den eftertragtede brune kulør. Sammensæt din mørke navy blå poloshirt med et par lyse shorts i eksempelvis sandfarve, det er forvar der går super godt sammen, og kontrasten imellem det mørke og det lyse, er altid et godt modetip.

Lad ikke din poloshirt i navy blå begrænse. Du skal naturligvis bruge din poloshirt hele året rundt, på trods af at de korte ærmer appellerer til sommervarmen. Bær en striktrøje eller sweater over din navy blå poloshirt. Lad kraven være synlig, ligesom du ville gøre det med en skjorte. Det ser super elegant ud. Der er mange fordele, ved dette outfit. Du skåner en eventuelt fin og sart strik, fra direkte kontakt med overkroppen. Derudover har du muligheden for at tage det øverste lag af, hvis du får det for varmt. Og det er ugen du skal tænke på, om din skjorte nu er blevet krøllet, af at være under en sweater hele dagen.

Navy blå – en poloshirt i en alsidig farve

Navy blå er en af de farver der ses mere og mere. Både i forårs og efterårskollektionerne ser vi efterhånden netop denne farve hver evig eneste år. Det betyder, at en poloshirt i navy blå, er en sikker vinder, når det gælder om at være moderne lige i tiden. Der er så mange muligheder for styling af en navy blå poloshirt. Den navy blå farve er i sig selv nem at kombinere med andre farver, og derudover sørger modemagasinerne for, at der i modebilledet nærmest ikke eksisterer farver, der ikke passer hertil.

Der er altid sort og grå, der jo i virkeligheden passer til alle farver. De er naturligvis også smarte sammen med den navyblå poloshirt, men du kan også bære din navy blå poloshirt sammen med forskellige items i rødlige nuancer, f.eks. den mørke bordoux røde farve om vinteren, eller en lysere rød farve hen på foråret. Kontrasterne mellem den mørke navy blå og den lysere røde farve, vil i den situation skabe et behageligt look, der både kan være sommerligt, men samtidig med muligheder for f.eks. at tage en trøje over, så du kan bruge din poloshirt, allerede i det tidlige forår.

Farver som grøn og navy blå er også altid superflotte sammen. Der er nogle ligheder deri, der gør, at de to farver på en eller anden måde, kommer til at se ud som om, at det er et farvespil indenfor samme nuance. At kombinerer farver i blålige og grønlige farver er altid en succes, hvad end det er bukserne i outfittet eller eventuelt eller sweater, der har den grønne farve.

Du kan også med stor anbefaling vælge at kombinere din Xtreme stretch Poloshirt Navy-Blå med andre farver fra den blå ende af skalaen. Det ser man jo f.eks. hvis man bærer sin poloshirt med et par klassiske blå demin jeans.

det er kun fantasien der sætter grænser. Den navy blå farve er en så alsidig farve, at du kan bruge den sammen med stort set alle andre farver. Du kan i øvrigt stor set ikke åbne et modemagasin, uden at blive bombarderet med inspiration til, hvordan du styler et stykke tøj i farven navy blå.

Køb en Navy-Blå Poloshirt i dag

Er du også blevet helt vild med den klassiske polo i det stilrene design, så læg en navy blå poloshirt i kurven med det samme. Vores størrelse er alle sammen efter standart EU mål, så du let kan finde den størrelse der passer netop dig. Er du alligevel i tvivl, så brug to minutter på at tage dine mål, se vores størrelses guide på hjemmesiden, så er du sikker på at du modtager en poloshirt, der passer på en prik.

Vi mener at poloshirts bør have plads i enhver mands klædeskab i bunkevis. Den store brugbarhed og lette styling af netop poloshirten, gør den til en sikker favorit.

 

Yderligere information

stoerrelse

S, M, L, XL, XXL, XXXL

Farve

Blå, Navy

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

All search results