Xtreme stretch Polo Shirt Rød

Original price was: 299,00 Kr..Current price is: 99,00 Kr..

De ultimative lækre Poloshirts i flotte farver der passer til enhver lejlighed, og alle tøj kombinationer. Polo’erne er i et lækkert stretch materiale, og slimfit syet som giver dem en flot pasform, og et overskueligt look!

  • Slimfit pasform
  • Stretch materiale der giver god bevægelsesfrihed og ekstra komfort
  • Passer til alle lejligheder, og tøj-kombinationer

Bemærk: Sælges med sort logo

Xtreme stretch Poloshirt Rød

Mangler du den rigtige polo til sommeren? Her får du vores Xtreme stretch Poloshirt Rød, som med sit klassiske stilrene design vil passe til enhver lejlighed. Vi har gennem produktudvikling designet en poloshirt som indeholder vores Xtreme stretch teknologi, hvilket giver os den mest fleksible poloshirt! Med vores poloshirt opnår du en ekstrem bevægelighed, som tilpasser sig til din kropform, så du kan have din polo på hele dagen uden at blive træt af den. Med vores nye Xtreme stretch Poloshirt Rød har du et væld af muligheder for at design dit nye sommer look, hvor vi anbefale at kombinere vores poloshirt med et par blå jeans og hvide sneakers. I den danske sommer har vi danskere lyst til at være aktive i form af sport og andre fysiske aktiviteter, og her kommer vores Xtreme stretch Poloshirt Rød virkelig til gode. Med sit fleksible og behagelig element indarbejdet i selve designet, egner denne poloshirts sig perfekt til eksempelvis golf eller tennis, hvor du har brug for at kunne udføre eksplosive bevægelser for at kunne performe optimalt. Husk at du finder denne model i væld af farver, så du kan finde flere valgmuligheder til dit sport outfit.  

BalderClothes har fokus på den grønne omstilling

Hos BalderClothes har vi fokus på effekten af vores produkter på grønne omstilling. Vores forventninger til leverandøre er derfor hævet gevaldigt over andres, hvilket kan ses på vores tekstiler og produktion. Først og fremmest er vores Xtreme stretch Poloshirt Rød produceret på økologisk bomuld. Dette betyder, at bomulden som indgår i vores produktion er blevet dyrket uden brug af farlig kemikalier eller kunst gødning. Eftersom produktionen foregår uden disse farlige elementer, har vi sikret at arbejdsmiljøet for arbejderne er blevet markant bedre. Ligeledes kræver denne økologiske tilgang til produktionen også mere arbejdskraft, hvilket gavner den generelle beskæftigelse i området. Hvis vi holder os inden for bærdygtighed kan vi også fortælle at vores Xtreme stretch Poloshirt Rød er Øko-Tex certificeret, hvilket betyder at der under selve produktionen af vores poloshirt ikke indgår skadelig stoffer eller kemikalier, hvortil vi kan garantere produkter som overholder strenge internationale sundhedsmæssige aspekter.  

Køb din polo i dag

Ønsker du at købe en fantastisk fleksible poloshirt? Vi har 24 timers levering alle hverdage på vores lagervarer, hvilket vil sige at du kan få en stilrene polo hjem til dig på rekordtid! Vores produkter følger standarderne i henhold til EU mål, og du kan derfor ved lethed finde den perfekte størrelse til dig. Hvis du er tvivl, så kan du igennem vores størrelses guide på hjemmesiden finde det perfekte match til dine mål. Xtreme stretch Polo Shirt Rød er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved

Vægt 0,05 kg
Type
Mærke
Farve
Variant
Størrelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.