Available Filters
Xtreme Stretch Polo Shirt Sort

299,00 Kr.

299,00 Kr.

Vælg muligheder

Xtreme Stretch Polo Shirt Sort

299,00 Kr.

De ultimative lækre Poloshirts i flotte farver der passer til enhver lejlighed, og alle tøj kombinationer. Polo’erne er i et lækkert stretch materiale, og slimfit syet som giver dem en flot pasform, og et overskueligt look!

  • Slimfit pasform
  • Stretch materiale der giver god bevægelsesfrihed og ekstra komfort
  • Passer til alle lejligheder, og tøj-kombinationer
Ryd
Wishlist icon Tilføj til ønskelisteTilføj til ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Xtreme Stretch Poloshirt Sort – En klassisk og stilren item


Xtreme Stretch Poloshirt Sort – BalderClothes vægter det stilrene og klassiske look højt. Dermed ikke sagt at vi ikke bryder os om modernitet og friskhed i vores tøjkollektioner. Men målet er nået for os, når du kan tage et stykke tøj på og føle dig moderne, godt tilpas, stilrent klædt på og ikke mindst maskulin og elegant i dit outfit. Vi bestræber os på altid at designe tøj, der kan bruges igen og igen, og tøj der er så klassisk at det end ikke bliver umoderne selv efter utallige sæsoner.

Elegant og tidsløst design

Målet med at designe produkter der er tidsløse og dermed kan bruges igen og igen, synes vi i den grad er lykkedes med vores sorte poloshirt. Både den klassiske og altid så populære og brugbare sorte farve, er med til at opfylde målet. Men den alsidige farve er ikke det eneste. Nej vores poloshirts på balderclothes.com har de klassiske cut, der gør sig gældende for en klassisk, elegant poloshirt. Poloshirten som modefænomen blev opfundet af den franske tennisspiller René Lacoste i starten af 1920´erne. Oprindeligt var poloshirten tænkt som tennissportens nyes spilletøj, men der gik ikke længe, før poloshirten optrådte i mode billedet i stor stil.

Historien om poloshirts

Det oprindelige tennisspilletøj var en hvid skjorte, med ærmerne rullet op. Som professionel tennisspiller mente René Lacoste, at skjortens stive materiale begrænsede hans spil, og det var med det incitament, at han selv valgte at designe noget andet. Det nye spilletøj skulle være mere fleksibelt, og kun have fokus på at være praktisk for tennissporten. Men flere af detaljerne fra den originale spilledragt fik dog lov at bestå. F.eks. knappelinjen på brystet.

Den blev kortere end den hidtil havde været, Men blev ikke fjernet helt, da den havde en praktisk funktion. Nemlig at man kunne knappe ned, når det blev for varmt at spille. Også den skjortelignende krave fik lov at bestå. Den har til formål, at beskytte for solen, på de varme og solringe dage. Kraven har simpelthen fået lov at bestå, med henblik på, at man kan folde den op og skærme for solen, for at skåne nakken mod solbrændthed.

Det er formodentligt alle disse ligheder, der er med en klassisk skjorte, der har gjort at poloshirten har været, og stadig er så moderne. Lighederne med en skjorte, bevirker til at man får det elegante look, når man bærer en poloshirt. Men det fleksible stof og de korte ærmer giver et mere casual hverdags look. Kontrasterne komplimenterer hinanden super godt, og det er derfor at poloshirts konstant ses i modebilledet.

Det er de gamle klassiske detaljer vi er helt vilde med. Vi har forsøgt at designe en poloshirt, der lever op til det elegante, men samtidig afslappede look, som de fleste forbinder med en poloshirt. Med en Xtreme Stretch Poloshirt Sort får du et stykke tøj, du kan have glæde af i mange år, fordi det aldrig går af mode. Vi hos BalderClothes mener at poloshirts, er noget der bør vinde plads i en hver mands klædeskab i bunkevis. For med en poloshirt går man aldrig galt i byen, og med en farve der er så elegant og neutral, som sort, er du sikker på at du kan få den brugt. Der er jo et hav af stylingsmuligheder, og du kan bruge den til enhver lejlighed.

Sort poloshirt med fokus på kvalitet

Ikke blot det stilrene og tidsløse design er med til at sikre, at din poloshirt kan bruges gang på gang i flere år. Nej materialerne og kvaliteten bevirker bestemt også dertil. Vi vægter at kvaliteten er i top på alle vores produkter. Ikke mindst vores poloshirt i sort. Der er ved fremstillingen heraf, lagt stor vægt på, at farven ikke skal aftage, selv ved ganges brug og vask af poloshirten. Det vil ikke ske, at farven bliver støvet eller på anden måde trist at se på tiden. Materialet er også i fokus under produktionen. Vi garanterer at stoffet ikke vil trække tråde ud, som man ellers ofte ser på lignende poloshirts. Vores poloshirts er både designet og produceret i Danmark, og vi garanterer, at kvaliteten er i top.

Sort poloshirt passer til ethvert look

Der er et hav er forskellige kombinationsmuligheder med en sort poloshirt. Du kan have den på til så mange forskellige lejligheder, da den både kan se super elegant og stilet ud, men modsat også kan få det lidt drengede og flabede look.

Med en blazer over, kan du bruge din poloshirt lidt som en skjorte. Det ser super elegant ud uden, at det bliver for formelt. Det er et perfekt outfit til diverse møder, eller blot til en dag på kontoret. Det er også et outfit, der passer rigtig godt til mindre fine fester f.eks. sommerfester, grillarrangementer eller lignende.

Du har også den mulighed at bære din poloshirt under en strik eller sweater. På den måde kan du også sagtens bruge en skjorte. Men ved at vælge en poloshirt er der flere fordele. For det første forlænger du sæsonen for din poloshirt, og begrænser ikke kun de korte ærmer til sommerhalvåret.  Derudover har du altid muligheden for at tage den øverste trøje af, hvis det skulle blive for varmt indendørs. Ved at vælge poloshirten i stedet for en skjorte, skal du ikke tænke på at skjorten er blevet krøllet under din sweater i løbet af dagen.

Brug din sorte poloshirt med en par jeans og et par fede sneakers. På den måde får du et fint men samtidig lidt drenget look. Det vil se friskt ud, og meget hverdagsagtigt. Det er et outfit, der passer til dig, der godt kan lide det lidt sporty look.

Poloshirts i blandt andet sort gør sig også rigtig godt med chinos bukser. De fås i mange forskellige farver, og den neutrale sorte farve, gør det muligt at pifte outfittet op med et par farvede bukser i f.eks. grøn, sand eller blå, eller eventuelt et par jeans og sneakers i en frisk farve.

Alt i alt kan du bruge din sorte poloshirt til alle lejligheder, igen og igen igennem mange år. Der er så mange kombinationsmuligheder, og du må endelig ikke lade dig begrænse af vanetænkningen, på trods af det klassiske og stilrene design, der optræder igennem en sort poloshirt. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Se også vores store udvalg af Skjorter og accessories

Yderligere information

Farve

sort

Størrelse

S, M, L, XL

Du kunne også være interesseret i...

All search results