Xtreme Stretch Polo Shirt Sort

Original price was: 299,00 Kr..Current price is: 99,00 Kr..

De ultimative lækre Poloshirts i flotte farver der passer til enhver lejlighed, og alle tøj kombinationer. Polo’erne er i et lækkert stretch materiale, og slimfit syet som giver dem en flot pasform, og et overskueligt look!

  • Slimfit pasform
  • Stretch materiale der giver god bevægelsesfrihed og ekstra komfort
  • Passer til alle lejligheder, og tøj-kombinationer

Bemærk: Sælges med hvid logo

Xtreme Stretch Poloshirt Sort – En klassisk og stilren item

Xtreme Stretch Poloshirt Sort – BalderClothes vægter det stilrene og klassiske look højt. Dermed ikke sagt at vi ikke bryder os om modernitet og friskhed i vores tøjkollektioner. Men målet er nået for os, når du kan tage et stykke tøj på og føle dig moderne, godt tilpas, stilrent klædt på og ikke mindst maskulin og elegant i dit outfit. Vi bestræber os på altid at designe tøj, der kan bruges igen og igen, og tøj der er så klassisk at det end ikke bliver umoderne selv efter utallige sæsoner.

Elegant og tidsløst design

Målet med at designe produkter der er tidsløse og dermed kan bruges igen og igen, synes vi i den grad er lykkedes med vores sorte poloshirt. Både den klassiske og altid så populære og brugbare sorte farve, er med til at opfylde målet. Men den alsidige farve er ikke det eneste. Nej vores poloshirts på balderclothes.com har de klassiske cut, der gør sig gældende for en klassisk, elegant poloshirt. Poloshirten som modefænomen blev opfundet af den franske tennisspiller René Lacoste i starten af 1920´erne. Oprindeligt var poloshirten tænkt som tennissportens nyes spilletøj, men der gik ikke længe, før poloshirten optrådte i mode billedet i stor stil.

Historien om poloshirts

Det oprindelige tennisspilletøj var en hvid skjorte, med ærmerne rullet op. Som professionel tennisspiller mente René Lacoste, at skjortens stive materiale begrænsede hans spil, og det var med det incitament, at han selv valgte at designe noget andet. Det nye spilletøj skulle være mere fleksibelt, og kun have fokus på at være praktisk for tennissporten. Men flere af detaljerne fra den originale spilledragt fik dog lov at bestå. F.eks. knappelinjen på brystet. Den blev kortere end den hidtil havde været, Men blev ikke fjernet helt, da den havde en praktisk funktion. Nemlig at man kunne knappe ned, når det blev for varmt at spille. Også den skjortelignende krave fik lov at bestå. Den har til formål, at beskytte for solen, på de varme og solringe dage. Kraven har simpelthen fået lov at bestå, med henblik på, at man kan folde den op og skærme for solen, for at skåne nakken mod solbrændthed. Det er formodentligt alle disse ligheder, der er med en klassisk skjorte, der har gjort at poloshirten har været, og stadig er så moderne. Lighederne med en skjorte, bevirker til at man får det elegante look, når man bærer en poloshirt. Men det fleksible stof og de korte ærmer giver et mere casual hverdags look. Kontrasterne komplimenterer hinanden super godt, og det er derfor at poloshirts konstant ses i modebilledet. Det er de gamle klassiske detaljer vi er helt vilde med. Vi har forsøgt at designe en poloshirt, der lever op til det elegante, men samtidig afslappede look, som de fleste forbinder med en poloshirt. Med en Xtreme Stretch Poloshirt Sort får du et stykke tøj, du kan have glæde af i mange år, fordi det aldrig går af mode. Vi hos BalderClothes mener

Vægt 0,05 kg
Color
Farve
stoerrelse

S, M, L, XL, XXL, XXXL

color

Sort

Størrelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.