Xtreme Stretch Polo Shirt Lyseblå

99,00 Kr.

99,00 Kr.

Vælg muligheder

Xtreme Stretch Polo Shirt Lyseblå

99,00 Kr.

De ultimative lækre Poloshirts i flotte farver der passer til enhver lejlighed, og alle tøj kombinationer. Polo’erne er i et lækkert stretch materiale, og slimfit syet som giver dem en flot pasform, og et overskueligt look!

  • Slimfit pasform
  • Stretch materiale der giver god bevægelsesfrihed og ekstra komfort
  • Passer til alle lejligheder, og tøj-kombinationer
  • Stilrent design

Bemærk: Sælges med hvid eller sort logo

Ikon for ønskeliste Tilføj ønskelisteTilføj ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Xtreme Stretch Poloshirt Turkis – så er det sommer!

Xtreme Stretch Poloshirt Turkis – Der er mange tegn på forår. Sommeren er på vej og det ses på blade der springer ud, og forårsblomster, der lige så stille tager sin plads i landskabet.  Men det er ikke det eneste. Nej farverne på tøjet i bybilledet skifter fra de mørke farver, sort, navy blå, grå og brun til de mere lyse. Det er skønt at se på mennesker, der bærer farverigt tøj.

Du er ikke den eneste der elsker at bære tøj i fine friske farver. Dagene bliver bare lidt bedre, når man kan gå i tøj med en glad sommerfarve. Det kan du med den nye Xtreme Stretch Poloshirt Turkis . Det er en frisk lys, farve, der virkelig gør dig værd at se på. Gør dig selv og andre glade, med en turkis poloshirt. Den flotte farve fremhæver kuløren på din hud, der bare bliver brunere og brunere. Tag din turkis poloshirt med på ferie, og oplev selv, hvor ofte den vil blive brugt på de varme dage.

Turkis poloshirt passer til alle mænd

Den flotte, friske farve passer til rigtig mange andre populære farver i modebilledet, eksempelvis sort og navy blå. Derfor er det en af de items, du kan bruge igen og igen. Du har så mange forskellige muligheder for sammensætning af netop en poloshirt, og ikke mindst en poloshirt i farven turkis. Uanset om du er en business mand type eller sportsmand er en turkis poloshirt helt sikkert noget for dig.

Styling af en turkis poloshirt

Med en turkis poloshirt har du et hav af forskellige kombinationsmuligheder. Den kan styles med så mange andre forskellige produkter. Vælg for eksempel et par chinos bukser og et par lyse sneakers. Så vil du fremstå super sommerlig, og sporty i dit udtryk. Vælger du til gengæld at bære din turkise poloshirt med et par business bukser og et par blanke lædersko, får du et mere formelt look, der passer perfekt til kontoret. Det er et outfit du kan bruge på jobbet igen og igen, da det er moderat hverdagsagtigt, men samtidig elegant og ser ambitiøst ud.

Poloshirt i farven turkis passer til mange forskellige lejligheder

Du kan bruge din poloshirt i farven turkis til mange forskellige lejligheder. Er det på ferien, til sommerfesten, eller på jobbet. Der er så mange muligheder. Selv til lidt finere lejligheder, kan du vælge at bære din poloshirt. Her kan du vælge at tage en blazer på dertil. Poloshirtens skjortelignende detaljer gør, at du kan bruge din poloshirt ligesom du ellers ville bruge en skjorte. Looket bliver ikke lige så formelt, som hvis man vælger at bruge en skjorte. Men på jobbet eller til mindre fine fester ser det rigtig stilet ud at bære en poloshirt under en blazer.

Brug din Xtreme Stretch Poloshirt Turkis hele året

Lad ikke dig selv begrænse brugen af din poloshirt til kun om sommeren. Selvom at den turkise farve og de korte ærmer appellerer meget til de varme dage, hvor man har lyst til at smide de lange ærmer, har den turkise poloshirt mange andre muligheder. Brug din poloshirt under en strik eller sweatshirt. Den turkise farve går rigtig godt sammen med mange af efterårets og vinterens farver. Særligt en mørkere nuance af blå, f.eks. navy blå passer rigtig flot med den lysere turkise. Vælg en strik eller sweatshirt i navy blå, og bær den over din poloshirt, så kraven stadig er synlig. Det giver et virkelig flot og elegant look, som er super velegnet til f.eks. arbejde, eller middage hos venner og familie ved juletid.

Poloshirtens turkise farver går også rigtig godt sammen med andre efterårsfarver. Den lyse farve ser rigtig godt ud med nogle kontraster. Så med en sweater i en mørk nuance går du aldrig galt i byen. En mørk grå, antracit, eller en helt sort vil helt sikkert være et hit til den sarte turkise farve.

Få glæde af din poloshirt i mange år

Poloshirts har været en sikker beklædningsgenstand lige siden den første udgave blev produceret. Oprindeligt set var det den franske tennisspiller René Lacoste, der opfandt poloshirten. Hensigten var at videreudvikle det traditionelle tennistøj, der blandt andet bestod af en hvid skjorte. Det er derfor man ser at flere af en skjortes karaktertræk, går igen i en klassisk poloshirt. Efter designet af poloshirten, som mere komfortabelt spilletøj til tennis, blev det et modefænomen.

Man begyndte at bære poloshirten til hverdag, og brugte den altså ikke kun i sportsmæssige sammenhæng. Lige siden har poloshirten været moderne. Poloshirten er så klassisk og enkel, og har stort set ikke ændret sig siden den første model. Det er imponerende, og det er ikke mange produkter, der er designet så stilsikkert, at tidens mode ikke har forsøgt at påvirke designet. Poloshirts har eksisteret længe, og de er ikke på vej ud endnu. En poloshirt er en tidløs item, som du med sikkerhed kan bruge i mange år uden at blive umoderne.

Kvaliteten på vores poloshirts er helt i top. Du kan få glæde af din poloshirt i mange år. Ikke bare fordi den med sikkerhed vil bibeholde sin modernitet. Men også fordi at den ikke vil fremstå slidt, selv efter at have været brugt og vaske utallige gange. Farven vil forblive i stoffet, hvis du følger vaskeanvisningen, og den vil ikke fremstå støvet og farveløs med tiden. Derudover er materialet et af de bedste på markedet, og det skaber sikkerheden for, at der ikke kommer brugstegn i stoffet. Du risikerer altså eksempelvis ikke, at der trækkes små tråde ud eller lignende.

Er du også bare helt vild med den turkise poloshirt, så læg den i kurven med det samme!

Yderligere information

Stoerrelse

M – hvid logo, L – sort logo, XL – hvid logo, XL – sort logo, M – sort logo

Farve

Lyseblå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

All search results