Xtreme Stretch T-shirt Oxford Grå

Original price was: 129,00 Kr..Current price is: 96,75 Kr..

  • 100% Bomuld
  • Perfekt pasform
  • Let og behageliget materiale
  • Farve: Grå

Xtreme Stretch T-shirt Oxford Grå

Køb Xtreme Stretch tees til at udvide din garderobe med, og så du har et solidt alternativ til hver eneste dag. Du får en virklig solid t-shirt i et tidløst design, og et stykke tøj, som du altid kan regne med. Den flotte Oxford Grå giver dig en helt unik stilart i et tidløst design med en klassisk rund udskæring.

Brug Xtreme Stretch T-shirts hver dag!

Denne type t-shirt er laveet i ekstra elastisk materiale, som giver dig endnu mere stræk end, hvad du hidtil har været vant til. Køb disse t-shirts i bulk, så du er dækket ind hele ugen og til alle begivenheder. Xtreme Stretch er perfekt til at have på unde under blazeren, skjorten, hoodien og meget mere. Til alle formål!

Xtreme Stretch af BalderClothes

Denne serie af Xtreme Stretch er vores bud på de perfekte t-shirts til din garderobe. Vi sælger dem til en skarp pris og i et bredt udvalg af farver, men med en grå t-shirt her, ved du, at det altid er nemt at kombinere på kryds og tværs af stilarter. Xtreme Stretch T-shirt Oxford Grå er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Xtreme Stretch T-shirt Oxford Grå: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Xtreme Stretch T-shirt Oxford Grå: 1. Er Xtreme Stretch T-shirt Oxford Grå modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Type

T-Shirt

Mærke

BalderClothes, Ergosport

Farve

Grå

Materiale

Bomuld

Variant

Med stretch

Størrelse

L, M

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.