12 Europæiske street-style tendenser

12 Europæiske street-style tendenser, der vil dominere 2020 og ud over

Når vi byder på et årti, forventer eksperter 2020 introducerer nye trends og celebrity styles, som vil genopfinde og forandre Europas modeindustri.

I modsætning til damerne er mænd normalt ikke til at blive overvældet af enhver mode-gal bevægelse. Det er mænds naturlige tendens, noget der definerer deres karakter

Vi ved alle, hvor formel en fyr mode er. Snig et kig ind i skabet til enhver fyr, og du vil støde på nogle kombinationer af almindelige hvide t-shirts og par blå-falmede denim eller et gentleman-jakkesæt til speciel lejlighed.

Imidlertid går europæiske mænd  go-gaga over street-styles modem. Udover at være komfortable har streetwear en utrolig evne til at gøre kvinder skøre (mener nogle…). I dag er det ikke en tendens, men en kultur, der spænder over mode, kunst og musik.

2020 Mænds street-style tendenser er her – og klar til at tilføre frisk liv i din garderobe.

Lad os finde ud af det:-12-europæiske-street-style-tendenser

1. Hoved-til-tå hvid

Hvidt-jakkesæt
12 europæiske street-style tendenser

I en ung alder lærte vi alle, at mørkfarvet tøj absorberer sollys, føles varmere, hvorimod hvide / lyse farver har den modsatte effekt. Uanset om videnskab understøtter denne europæiske trend i street-stil, argumenterer måske ingen med lethed og brise i hvid-til-tå, især i de svulmende varme måneder af sommeren.

Dette har været gå-til sommer-looket for mange kvinder, men for nylig har man set, at dudes omfavner den helt hvide kultur på utallige måder. Det hjælper dem med at afgive en optimistisk erklæring iført en overdimensioneret t-shirt med hvide bukser.

2. Baggy Cuts

Baggy-cuts
12 europæiske street-style tendenser

Når vi foretager en overgang til 2020, er det temmelig tydeligt, at tynde pasninger er et kendetegn for det sidste årti. Når det er sagt, er silhuetter i de senere år blevet udvidet, og nu har vi den gadesmarte, uhindrede bagginess.

Denne tendens er en fusion af amerikanerne og japanerne fra 70’erne og påvirket af skaterens look. Langbenede bukser og boxy tees vil vinde mere popularitet i hele Europa.

Sweatshirts og hættetrøjer findes i forskellige varianter og størrelser. Disse inkluderer for store trøjer til at have den perfekte baggy-fit, og generelt klæde sig som Tony Hawks.

3. Farverigt læder

Læder-jakke
12 europæiske street-style tendenser

Uden tvivl er læder en stor streetwear-trend fra de seneste sæsoner, og der er ikke noget tegn på, at denne tendens vil forsvinde eller formindskes. I stedet skifter mærker over hele kloden til ikke-sort læder for et frisk take. Alt fra levende gule, levende blå til magnetisk grøn, er mulighederne mange.

En rødfarvet læderjakke parret med en polo hvid t-shirt er en killer dude combo, der udstråler selvtillid, hvor du går.

4. Bukser med høj talje

Bukser-med-høj-talje
12 europæiske street-style tendenser

Bukserne med høj talje bliver igen populære; det er som at tage et spring ind i tiden. Denne smigrende stil passer perfekt til ethvert tøj, og du kan bære det hele året rundt. Hvorfor ikke prøve et par bukser med høj talje med en afslappet t-shirt?

5. Gennemsigtighed

Gennemsigtigt-tøj
12 europæiske street-style tendenser

Selvom det at være gennemsigtigt ikke er noget, som de fleste ville være stolte af, er gennemsigtighed buzzword i Europas street-fashion modeindustri. Gennemsigtighed er et godt middel til at vise din fysik uden at ofre din stil.

Stylist og fotograf, Chris Tang siger, at “lokket af gennemsigtighed er ved at være i stand til at inkorporere dit eget personlige præg nedenunder, så i gennemsigtige trænere kunne gå derude med det med et neonpar sokker,”

I de sidste par år er gennemskinnelige materialer gået fra at blive afskediget af modeeksperterne til at blive en global sensation.

6. Totalt jakkesæt

Fuldt-jakkesæt
12 europæiske street-style tendenser

Selvom jakkesættet ikke er noget nyt i herretilbehør til modetøj, men et komplet jakkesæt i hverdagen vil være en af ​​de populære silhuetter. I 2020 kommer Europas modedesignere med unik kreativitet til at præsentere fantastiske vendinger på magtsilhouetten. Vi kan forvente at se friske farver og skøre print.

7. Det funktionelle look

Funktionelt-tøj
12 europæiske street-style tendenser

Vi har allerede set, hvordan arbejdstøjet har inspireret de internationale streetwear-mærker. Camouflage-prints, veste med flere lommer (dem, der bæres af fritidsfiskere), lastbukser, dominerer den nyeste kollektion af herretøj. Funktionalitet syntes at have tiltrukket forbrugerne og mode rundt omkring i Europa.

8. Ikke flere stive bukser

Stive-jeans
12 europæiske street-style tendenser

I årtier var de magre silhuetter de mest populære bukser i garderoben hos europæiske fyre. Men nu skifter tingene, mænds buksesilhouetter bliver blødere og mere elastiske for et dapper look.

De nye elastik bukser fås i mange stilarter, der passer elegant sammen med sweatshirt, sneakers og en pufferjakke.

9. Ustrukturerede jakkesæt

Ustrukturerede-jakkesæt
12 europæiske street-style tendenser

Hey, hvem siger, at jakkesæt ikke kun er beregnet til firmafrokost og fester? De seneste ustrukturerede jakkesæt er afslappede, lette og falder blødt på tank toppe eller T-shirts.

Og for dem der elsker excentricitet kommer disse jakkesæt i en række pastelfarver.

10. Fuzz of Fur

Fuzz-of-fur
12 europæiske street-style tendenser

Det er svært at huske en tid, hvor hørklæder og pelse ikke var en del af kvinders garderobe, men for nylig prøver mænd også dette som et nyt look, der føles som omhyllende bamse frakker og skylignende sherpa-jakker.

I dag findes der et marked i et luksuriøst udvalg af herretøj. Disse er som en stilfuld opgradering til hættetrøjer og parkaer, plus tilbyder frynsegode med varme i løbet af vinteren.

11. Cubanske krave skjorter

Cuba-krave
12 europæiske street-style tendenser

De cubanske kravetrøjer sælges i dag som hotcakes i hele Europa. Disse skjorter har en markant krave parret med korte ærmer, der hjælper nogen med at give en dristig erklæring i 2020.

Der er et spektrum af valgmuligheder for de cubanske skjorter, du kan enten vælge solide eller fed tryk; vælg bare noget, der passer til din personlighed.

Den nye sæson 2020 er kommet

Vi i BaderClothes bringer dig et stort udvalg af herretøj, der er påvirket af de nyeste gadesmarte stilarter. Så hvad vent eller tøv, så tjek de nye ankomster til mænds poloshirts, formelt slid og andet mænds tilbehør til de bedste priser!

Leave a Reply