5 tip til at vælge det rigtige slips

5 tip til at vælge det rigtige slips til virksomheds frokost


5 tip til at vælge det rigtige slips til virksomheds frokost – At invitere din klient ud til frokost er mere givende end et dusin klientmøder i dit møderum med den sædvanlige intetsigende indstilling.

Hvorfor det?

Fordi kommunikation er langt mere åben, og meget mere effektiv at sidde sammen på tværs af bordet. Og sandsynligheden for at afslutte en aftale er ret stor sammenlignet med diskussioner i konferencesal-stil eller skype-opkald.
 

Billede
5 tip til at vælge det rigtige slips 1At have en vellykket virksomheds frokost kræver dog omhyggelig planlægning og forberedelse, og det går langt ned til det slips, du bærer.

Ligesom dit yndlingspar af rippede jeans kan smide din klient af, kan det at bære et asymmetrisk slips efterlade et varigt forfærdeligt indtryk i deres sind. I dette indlæg har vi afsluttet fem velprøvede tip, når vi vælger et professionelt slips, der passer til din personlighed.


1. Længden på slips

Først og måske den vigtigste ting at overveje, når du vælger et slips til mænd, er længden på slips. Som tommelfingerregel er den rigtige bindelængde i forhold til størrelsen på den person, der skal bære den.

For eksempel skal mænd, der er store og har stærk fysik, gå med en lidt længere slips.

Når der kræves et langt slips:
➔ En 6’3 ” mand skal bære et ekstra langt slips (62 ”+)
➔ Hvis mandens slipsstørrelse er 17,5 eller større
➔ For mænd 6’7 “og derover
➔ En mand i gennemsnitstørrelse kan bære 56-58 tommer lange, standard slips.

2. Beslutning om farve og mønstre

Billede-1
5 tip til at vælge det rigtige slips


Som en generel regel, hvis du planlægger at bære en skjorte med et stort mønster, skal du vælge et slips med et lille mønster. Uanset hvilket design du vælger, skal du sørge for, at den dominerende farve i din skjorte også er den dominerende farve på dit slips. Den nemmeste udvej er at matche en mønstret skjorte med et solidt slips.

Her er nogle populære indstillinger for slipsmønster:
➔ Prikker: Jo mindre prikker på din slips, desto formelle appellerer den. Pas på de store prikker, da det kan få dig til at se ud som en klovn.
➔ Stribet: Vi kender populært disse bånd som regimentelle slips. De er kommet frem fra de britiske klubber og hærregimenterne. I Storbritannien løber striberne højt til højre til lavt venstre, mens vice versa for amerikanere.
➔ Gentaget mønster: Dette er den mest udbredte slipsstil, som inkluderer figurer, forretningslogoer, paisley og reb mønstre.
➔ Vævet: De vævede bånd findes generelt i en farve. Teksturen er vævet, idet silke-grenadin er det bedste eksempel. De vævede silkestykker er ideelt egnet til konservativt og formelt look.
➔ Kontroller: Disse bånd kan give en dristig erklæring. Du kan dog tone det ned ved at bære en tjekket skjorte. Du skal beslutte farven på baggrund af lejligheden.

Da du vælger slips til din kommende forretningsmiddag, er mørke farver som mørkegrå, blå eller sort de bedste valg.

➔ Et solidt slips er det mest alsidige af alle slips, da det er passende med næsten alt.
➔ Unge fyre eller dem, der lever i varmere forhold foretrækker for det meste farvede slips
➔ Et sort slips er perfekt til alle lejligheder og ideelt til at skjule lyspletter.

Se efter et slips, der følger med den skjorte, du har på dig, og sørg også for, at den har den rette balance, så den altid ser godt ud.

3. Valg af slipsemateriale

Som de fleste herretøjsgenstande – er stoffet den ubestridte konge. Silke er det foretrukne stofvalg til mænds slips. Her er de fire frynsegoder, der fungerer i dens favør:
➔ Silk bevarer sin form og er modstandsdygtig over for rynker
➔ Dette stof former sig flot
➔ Silke tiltrækker ikke støv, derfor har den en glat finish.
➔ På trods af at silkestoffet er blødt, er dens trækstyrke høj.

Hvis du vil eksperimentere med stof, skal du overveje cashmere- og bomulds slips.

4. Forbliv klassisk

I lighed med kvindemode har selv mænd i disse dage flere stilarter i tilbehørssortimentet, hvilket også er sandt for slips. De traditionelle slips har en bredere formation, og de er bedst, hvis du er bredskuldret og muskuløs. Hver gang du er i tvivl, skal du bare være subtil. Mens et slips altid er et samlingspunkt for dit tøj, må det ikke trække fokus fra dig.

5. Kig i spejlet

Billede-2
5 tip til at vælge det rigtige slips

Brug et par sekunder på at se dig selv i spejlet, når du beslutter dig for dit slips. Hvis du har mørkt hår og mørk farve, skal du gå med et lyst slips. På den anden side, hvis du har en fair, europæisk hudfarve, skal du vælge et mørkere slips, der står i kontrast til din hudfarve.

Et par spørgsmål skal du stille dig selv, inden du afslutter: Har slipsryggen en holder til halens ende for at undgå frustrerende flapping? Ser slipset foldet eller rullet ud? Ser du nogen mindre pletter i slipset og dets generelle syninger?

Afslutningsvis

Ja, du har muligvis valgt et slips, der har evnen til at give et strejf af klasse og elegance til dit overordnede professionelle look, men hvis der er synlige rynker, så vil det få dig til at se u-udmærket ud.

Så det er vigtigt at klargøre dit slips grundigt, inden du bærer det til din store dag. Kør let et strygejern / streamer for at få rynker ud af din slips.

Til sidst skal du huske ikke at forpligte dig til en modefaux ved at låne et slips fra nogle andre. Når store ting står på spil, skal du sætte den bedste fod fremad ved at overholde de tip, der er nævnt ovenfor, og vælg et slips, der matcher din personlighed og kropstype.

Køb online for en bred samling af herre slips fra populære mærker hos Balder Clothes.

Ønsker du at tilføje noget mere? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor:

Leave a Reply