Accessories

Accessories

Hos BalderClothes har vi et bredt udvalg af accessories til mænd, så du til hver en tid vil kunne sætte et personligt præg på dit outfit! Vi går meget op i stil, og vi elsker et gennemført look, som viser, hvem du er. Accessories kan være med til at sætte prikken over i’et på dit outfit, og de må derfor ikke undervurderes. Vores herre accessories råder over mange forskellige ting, så hvad end du er på jagt efter et nyt slips, slipsenål eller andre fine ting, så har vi helt sikkert noget for dig.

Flotte Accessories kan gøre underværker for ethvert outfit. Derfor har BalderClothes et bredt udvalg af tilbehør i højeste kvalitet. Er du til fest og farver, så kan prikken over i’et være det helt rigtige tilbehør fra BalderClothes. Vi har stilrene slips i mange farver og mønstre. Vores slipsenåle i guld og sølv har et elegant og sofistikeret udtryk, og vores skjorteholdere er helt unikke, og er til dig, der ønsker, at skjorten bliver siddende i bukserne gennem en lang og travl dag.

Sæt dit præg på festen eller gør en dag på kontoret mere farverig med accessories fra BalderClothes. Vi garanterer et unikt og personligt udtryk i kvalitetsbevidst, stilrent dansk design. Sæt festen i et nyt gear og vis din selvtillid frem med vores udvalg af accessories i højeste kvalitet. Er du til fest og farver, så er du nemlig havnet det helt rigtige sted. Skru op for charmen og sætte det sidste punktum med vores lækre tilbehør fra BalderClothes.

Sæt et personligt præg

Hos BalderClothes har vi et bredt udvalg af de helt rigtige accessories til mænd, så du til hver en tid, kan sætte et personligt præg på dit outfit, hvad enten det er til hverdag eller fest. Når du bestiller accessories fra BalderClothes, så bestiller du varer, der signalerer kvalitet og stil i et originalt dansk design. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi elsker et gennemført look, som udstråler personlighed og skiller sig ud fra mængden. Derfor mener vi også, at man aldrig må gå kompromis med tilbehøret. Vores herre accessories råder derfor over både slips, slipsenåle og skjorteholdere i højeste kvalitet.

Slipsenåle i dansk kvalitet

Vores slipsenåle i guld og sølv, er dansk design i stål, der fuldender dit look på elegant vis og holder slipset på plads. Vores slips er håndlavede og i bedste kvalitet, og fås i både silke og polyester. Alle vores slips er velegnede til både hverdag og fest, og skiller sig ud med unikke mønstre og farver. Hos BalderClothes går vi op i den sidste finish som prikken over i’et på et lækkert outfit. Derfor har vi en unik skjorteholder, som sikrer at skjorten bliver nede i bukserne gennem en lang og travl dag. Skjorteholderen monteres på strømperne og skjorten, og kan indstilles alt efter hvor stramt den skal sidde. Skjorteholderen er utrolig behagelig at have på, og mærkes derfor ikke når den først er monteret.

Tilbehør til enhver smag

Vores accessories til mænd er unikke og har deres helt egne specielle udtryk. Vi er vilde med farver og mønstre, og vi kan godt lide at skille os ud fra mængden. Accessories i en gennemgående farve, kan være med til at gøre dit udtryk unikt og samtidig fjerne fokus fra et klassisk sort jakkesæt til de mere specielle ting som slipset eller måske endda strømperne. Hvis du er på udkig efter et nyt slips, har vi mange forskellige, som hver har sit helt eget udtryk. Derudover forhandler vi også slipsenåle, som er en god makker til slipset – det holder det på sin plads. En af vores ting i denne genre, som er nævneværdig, er vores fine skjorteholdere. Som vores andre accessories er den unik, og endnu mere unikt er, at de selvfølgelig skal bæres under tøjet.

Brug accessories til mænd med stil

Alle vores accessories bærer præg af fine og stilfulde detaljer, der vil stå flot til resten af dit look. Selvom det at tilføje accessories til sit outfit er en super fin og vigtig ting, skal man også passe på med, at det ikke bliver for meget. Så kan det pludselig se kikset ud, fremfor at fremstå elegant og stilrent. Vi tilbyder som altid fri ombytning, så hvis slipset og slipsenålen ikke helt passer sammen, kan du altid bytte det til nogle, der komplementerer hinanden bedre.

Du er klædt på til en dag på jobbet, men da du ser dig i spejlet, synes du alligevel, at der mangler et eller andet. Overvej om det kan være fordi, du har ladet dit outfit bestå af en skjorte og et par bukser. Sommetider skal der lige lidt mere til, for at se velklædt og elegant ud. Der findes tusinde forskellige varianter af accessoires. Og det kan være selv de helt små ting, der lige sætter kronen på værket, og får din stil til at se færdig og fin ud. Træd ikke ud af døren og accepter, at du ikke er tilfreds. Nej gør dig selv den tjeneste at færdiggør dig outfit med en lækker accessoires. Det er de små ting, der kan gøre en kæmpe forskel. BladerClothes har et kæmpe udvalg af forskellige accessoires til enhver lejlighed. Fuldend dit look med unikke accessoires

Skjorter, Poloshirts og meget mere

Skjorter, poloshirts, shorts og undertøj. På BalderClothes finder du alt, hvad du skal bruge i en komplet garderobe. Det er en garderobe, der dækker over alle behov. Skal du bruge tøj til hverdag eller til fest, så har du lige, hvad du skal bruge. Og ikke blot kun det tøj du skal have på. Nej på BalderClothes har vi et kæmpe udvalg af accessoires, der er lige netop det, du har brug for, for at fuldende til outfit. Uanset om det er et slips, eller en slipsenål, der er det, der lige får dit look til at spille max, så har vi det. Vi har diverse accessoires til dig, der gerne lige vil sætte prikken over I’et.

Skab din egen personlige stil

Forskellige accessoires er helt klart noget af det, der kan gøre dit look til helt dit eget. Med forskellige former for accessoires, hvad end her er tale om solbriller, ure, slips eller smykker kan du udstråle lige netop den person du er. Det klassiske elegante herre look, kan let komme til at blive ret trivielt og ordinært. Og det er de accessoires du vælger dertil, der kan gøre den store forskel. Med accessoires kan du både køre den klassiske stil helt i hus. Men du kan også skeje lidt ud, og lade dig iklæde nogle friske farver. På den måde bliver dit look lidt mere originalt. Men da det blot er accessoires, risikerer du ikke at det bliver for meget.

Lad dig inspirere

Klik ind og se vores kæmpe udvalg af forskellige accessoires. Måske finder du noget, du slet ikke havde forventet. Vores sortiment består af et utal af forskellige accessoires. Vi har både nogle lidt vovede og friske af slagsen. Men vi har bestemt også de klassiske elegante, der bestemt heller ikke skal undervurderes, i forsøget på at fuldende sit look. Lad dig inspirere af de mange forskellige varianter. Der er helt sikkert noget til dig, uanset om du er i humør til det farverige, eller de glimtende accessoires lige netop i dag.

Accessories – det lille ekstra pift

Accessories er sommetider det, der kan gøre at til look ser færdigt ud. Du skal have i baghovedet, at et outfit ikke kun består af bukser og en skjorte. Nej der er så meget andet der tæller. Og for at du kan se ordentlig velklædt ud, bør du overveje om dit outfit behøver et lille ekstra pift. Det er de små detaljer, der gør en kæmpe forskel. F.eks. ved at lade dit slips sidde helt perfekt, med noget så simpelt som en slipsenål.

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

×