Basic t-shirts er et musthave!

Det mener vi hos BalderClothes i hvert fald! Basic t-shirts er gode at have, da de kan bæres på et utal af forskellige måder og samtidig kan de holde dig stilren og moderigtig. Derudover er en basic t-shirt super komfortabel, og kan både bruges til et afslappet look samt kan en t-shirt let dresses op med et par fine bukser, et lækkert bælte og pæne sko.

Du kan få vores basic t-shirts med både v-hals og rund halsudskæring. Vi har forskellige farver som grå, sort, mørkeblå, hvid og army grøn. Du kan derfor gå på udkig i vores sortiment og se, hvilken type basic t-shirt som passer bedst til dig!

Forskellige materialer

Hos BalderClothes har vi et stort udvalg af bløde og behagelige basic t-shirts – og tilmed til en rigtig fornuftig pris! Vi har skuret prisen i bund, da vi mener at alle skal have råd til en rigtig god basic t-shirt.

Vores t-shirts består af materialer som Bomuld, Lycra og Viskose. Bomuldstrøjerne er dejlig bløde og krøller tilmed ikke så meget som andre tekstiler. Bomuld er et holdbart materiale, så derfor er det godt at bruge til f.eks. tøj der skal bruges og vaskes hyppigt. Derudover er det et behageligt og svedoptagende materiale. Man går derfor aldrig galt i byen med en klassisk bomuldstrøje.
Nogle af vores t-shirts består af en blanding af bomuld og lycra, hvilket er med til at gøre t-shirten mere elastisk. Dette kan også være med til at gøre t-shirten mere behagelig at have på. Her sørger bomulden for at t-shirten er behagelig og svedoptagende, hvor lycra er med til at minimere krympningseffekten samt give en flot tæt pasform.
Andre t-shirts består af en blanding af bomuld og viskose. Viskose er ligesom bomuld meget behagelig for huden! Viskose er smidigt og bliver ikke statisk elektrisk, desuden kan viskose næsten optage dobbelt så meget fugt som bomuld! Derfor er t-shirts med en blanding af bomuld og viskose rigtig gode, hvis man gerne vil have en fugtabsorberende basic t-shirt!

Hvordan kan jeg style min basic t-shirt?

Der er rigtig mange muligheder når det kommer til basic t-shirts! Du kan bruge den til hverdag, hvor du måske har et lidt mere afslappet look, men du kan også sagtens bruge dem ved mere festlige anledninger. Du kan f.eks. have en basic t-shirt under din blazer eller sætte den sammen med et par fede chinos. Derudover kan du bruge den til et par klassiske jeans, hvor du evt. kan style med accessoires som f.eks. ur, armbånd eller bælte. Derudover kan man både have t-shirten indeni eller udenpå bukserne. Det giver et anderledes udtryk afhængig af hvilken måde man vælger at sammensætte sit outfit.

Der er altså mange muligheder ift. at style sin basic t-shirt, og det er kun fantasien der sætter grænser! Du kan altid tage et kig på vores udvalg basic t-shirts. Om du er til t-shirts med rund hals eller mere er til V-udskæring, så har vi helt sikkert en t-shirt der passer perfekt til dig!

3 Pack V-Neck T-shirts

Hos BalderClothes har vi også de populære mærker som Hugo Boss og Tommy Hilfiger. Disse t-shirts har vi i en 3 pack løsning, så hvis du på forhånd ved at denne basic t-shirt er din favorit, så kan du med fordel købe en 3 pack og dermed spare penge. Desuden forhandler vi også forskellige basic Hugo Boss Boxer Shorts som du kan finde her på shoppen. Her er der også tale om en 3 pack løsning, hvor du enten kan vælge de ensfarvet eller måske du hellere vil have tre forskellige boxer shorts farver.

Leave a Reply