Basis tøj

Basis tøj – Alle ved, hvor skønt det er, når ens yndlings basic t-shirt er ren. Det er ofte vores nemmeste go-to, når alt andet fejler. Den er nem at smide på, og en basic t-shirt kan gå godt til det meste. Derfor forhandler vi også t-shirts. Vi ved nemlig, hvor vigtigt et element, den udgør i vores garderober. Du finder vores t-shirt i et udvalg af farver, der passer godt ind i enhver garderobe.

Round Neck t-shirt

Round Neck t-shirten er et label free, tidløst design, som vi kender fra stilikoner som Marlon Brando og James Dean. Men faktisk dateres den helt tilbage til starten af 1900-tallet. Her brugte amerikanske mariner den som undertrøje under uniformen. Senere blev den en officiel del af uniformen som alternativ til den tykkere, mere klassiske uniformoverdel.

Med en basic t-shirt er der rigeligt plads til spændende detaljer andre sted i dit outfit. Det kan være, du har fundet et par mønstrede bukser, eller du kan lide den minimalistiske stil. Så nytter det ikke at køre all-in på prikker og motiver på t-shirten. Find t-shirts i lækker kvalitet med Basic Clothes.

Både sorte og hvide t-shirts gør sig godt i et hvert klædeskab. Så har du både en t-shirt til forretningsmødet, som du kan kombinere med en blazer, og du har en basic t-shirt til de mere casual events. Skal der mere knald på? Så find enten t-shirts med farve, eller kig efter t-shirts med forskellige motiver. Pas dog på med for meget gang i t-shirten. Det er i forvejen et casual stykke tøj. En Round Neck t-shirt med for meget ”going on” kan derfor hurtigt blive kikset og uprofessionelt i en business sammenhæng.

Round Neck t-shirten er ideel til dig med smalle skuldre, eller som ønsker mere fokus på de kantede former. T-shirts kommer både i kraftigere og tyndere materialer. Vi har fundet frem til de bedste label free t-shirts, vi mener, kan blive dine næste yndlings t-shirts.

Find din label free Round Neck T-shirt i Basic Clothes

Vi fører lækre t-shirts med gode pasformer til dig, der vil se godt ud – også i t-shirts. Find vores brede sortiment af Round Neck t-shirts og V-Neck t-shirts. Find den model, der passer bedst til dig, og opgrader din garderobe med basic t-shirts. Så har du et alternativ til skjorten, næste gang sommerheden brænder sig fast.

V-Neck t-shirt

V-Neck t-shirten er lidt nemmere at kombinere med gentleman stilen, end Round Neck t-shirten. Med V-udskæringen har vi nemlig allerede et par vibes af den opknappede skjorte. Kombinere den med en fed blazer og et par lækre jeans. V-Neck t-shirten er rigtig god til dig, der er lidt kortere eller fyldigere. Denne model er nemlig med til at skabe en god balance. En V-Neck får med spidsen i udskæringen nemlig bæreren til at se smallere ud. Det er perfekt til bredskuldrede og fyldige mænd.

V-neck t-shirts fås i mange forskellige modeller. Her er det især dybden på udskæringen, der er med til at diktere, hvilken stil t-shirten passer under. Standardudskæringen bør ikke gå så dybt, at den kommer forbi dine armhuler. Det er tilpas langt nok til, at vi rent faktisk kan kalde det en udskæring. Samtidigt er det ikke dybt nok, til at folk ser hele din eventuelle hårpragt på brystkassen. En anden tommelfingerregel er, at den ikke bør gå mere end 10 cm fra det sted, hvor din hals starter.

God kvalitet for din komfort med Basis tøj

Alle vores t-shirts er mærket i OEKO-TEX 100 certificeringen. Det er et stempel, der garanterer, at vores t-shirts ikke indeholder stoffer, der er skadelige for din krop. Alle de materialer, der er blevet brugt i hvert produkt, er blevet testet i laboratorium mod skadelige kemiske stoffer. Du kan altså roligt bære vores t-shirts uden at frygte for allergiske reaktioner mod kemiske stoffer.

Vi tør næsten garantere, at der ikke findes én garderobe, der ikke indeholder en basic t-shirt i en eller anden udtrækning. T-shirten er med sin simple stil og form ganske enkelt kommet for at blive. Det er vi bestemt ikke utilfredse med! Så husk at tjekke dine t-shirts igennem. De er kun fede, hvis de er pletfri og uden huller!

Husk at have en god stak af dine yndlings label free t-shirts. Så har du et fedt alternativ, næste gang dit påtænkte outfit ryger i vasken. Find din næste t-shirt her, hvor du finder et bredt sortiment af tidløse designs. T-shirten kan nemt gå til det meste af dit resterende tøj. I modsætning til skjorten er den endda nem og hurtig at gøre klar til brug.

Basic Clothes: langærmet t-shirt

En langærmet t-shirt er et super godt alternativ, der vejer godt ud mellem skjorten og sweatshirten. Den langærmede t-shirt kan dresses op eller ned alt efter resten af outfittet og dine accessories. Det er i det hele taget det, der gør det så simpelt og dejligt nemt ved basis tøj: at det kan gå begge veje. En langærmet t-shirt kan du både have på for sig selv eller kombineret med andre overdele.

Du kan f.eks. sagtens have den på i stedet for en skjorte under din jakkesætsjakke, hvis den sidder godt til og har den rette pasform. Hvis den er lidt løsere i det, kan du tage den med under armen sammen med shorts på en varm sommerdag og tage den over t-shirten, når I skal hjem igen.

Lækre langærmede til enhver smag

Langærmet t-shirt fås i både Round Neck og V-Neck udgaven, så du kan have en langærmet t-shirt på, uanset hvilken kropsbygning, du har. Den er også en fordel for dig, der typisk foretrækker en pæn basic t-shirt som den eneste overdel. Det er et nemt stykke label free basis tøj, der kan bruges til meget.

Når efteråret melder kuldens ankomst, eller solen går ned, skal der noget over de bare arme, så hvorfor ikke lige så godt en langærmet t-shirt? Den behøver bestemt ikke at være en kedelig sag, som de ellers har fået et lille ry for tidligere hen. I dag finder du mange forskellige modeller og designs, og vi har fundet de bedste frem til dig her i vores label free Basis Clothes linje.

Små detaljer, som knapper, brystlommer og mønstre, er med til at fremhæve et lækkert og personligt look og kan gøre den langærmede sag til din næste yndlingsting i klædeskabet. Mix den med dine bedste shorts eller kombiner den med et par lækre jeans, og du er klar til en chill aften med vennerne på en fed bar. Kast et jakkesæt over den, og giv det stive look et ungdommeligt pust. Kombinationsmulighederne er mange med en langærmet basic t-shirt.

Sweatshirt

En sweatshirt er nok et af de beklædningsdele, der er mest casual. Den overgås næsten kun af hættetrøjen, der med sin hætte får et par ekstra casual point. Sweatshirten kan bruges i en fræk kombination med shorts eller lange bukser og stadig give et stilet udtryk. Det er dog svært at køre den rent ind med gentleman stilen med en sweatshirt. Den giver bare et gadedrenge look, der kan være svært at forene med den pænere business stil. Men hvis først du finder den rette kombination af de rigtige bukser og den perfekte sweatshirt, kan man til gengæld skabe et virkelig fedt og meget unikt look. Sweatshirts fås helt basic i ensfarvede materialer, men kan også fås med fede mønstre, hvor der sker lidt mere.

Sweatshirten kan bæres på vej til træningscenteret såvel som på vej til en casual aften med drengene. Måske netop derfor er dette ikoniske stykke tøj blevet så populært. Med sin løse pasform og derfor unisex lignende model skal du heller ikke blive overrasket, hvis du pludselig finder din bedste (eller ældste) sweatshirt på din kæreste – og du har al ret til at tage kampen op om at få den tilbage til dit klædeskab!

Sweatshirten er kendt for at have et forholdsvist kraftigt materiale, hvilket gør, at den skiller sig ud fra f.eks. den langærmede t-shirt. Brug den over en basic t-shirt eller en skjorte og brug den sammen med shorts eller et par fede jeans. Dress den op eller ned og få et casual eller et sofistikeret look, alt efter hvad du sætter sammen med den. Find de detaljer, der siger mest om dig, og brug sweatshirten til at gøre din stil helt unik.

Med en sweatshirt giver du din stil kant og attitude, og du kan bevæge dig mellem sporty, street, casual og normcore.

Label free hættetrøjer

Label free hættetrøjer – eller ”hoodies,” som vi også kender den – bonger maks ud på casual-barometeret i hjørnet med basis tøj. De er helt perfekte til en chill aften med gutterne eller en casual hjemmeaften. På kontoret kan det være svært at snige sig ubemærket ind i en hættetrøje, hvis dresscoden normalt er jakkesæt og slips. Til gengæld er det et af de mest behagelige stykker tøj til mænd, så derfor er den et must i stort set alle klædeskabe. Vælg mellem vores forskellige hættetrøjer, hvor du finder flere forskellige slags modeller.

Afslappet eller attitude med hættetrøjer

Hættetrøjen er et cool alternativ til skjorte og langærmede t-shirts, for det giver lidt mere kant til stilen. Find gadedrengestilen frem med hættetrøjer, når du trænger til lidt mere swag og lidt mindre Mr. Nice Guy. Find det skæve smil frem på læben, mens du på super casual facon tilføjer lidt mere attitude til dagens outfit.

Nogle gange trænger vi mænd bare til et frisk pust og lidt luft under vingerne, og med hættetrøjer får vi netop det. Men har det altid været forbundet med street og sporty modefænomener? Forbløffende nok har hættetrøjen en ganske hellig start, da vi fra middelalderen har set de kuttebeklædte munke i en lignende stil. I 1930’erne blev den brugt primært til at holde varmen med, og vi skal frem til 1970’erne før vi får hættetrøjer med attitude, hvor hiphopperne bød den velkommen i deres garderobe.

Så selvom dette stykke label free basis tøj muligvis har en hellig start, gemmer vi det bedste til sidst, hvor street cred og kreative sjæle blev forbundet med denne hætteklædte sag. Vælg dine hættetrøjer med eller uden lynlås. Udgaven uden lynlås giver vibes af sweatshirten, hvor vi med lynlåsen får tankerne over på jakker og cardigans. De fleste hættetrøjer fås med lommer eller en ”muffe” foran, hvis det er uden lynlås, men af og til ser vi også enkelte helt uden.

Basis-tøj

Basic Clothes: Poloshirts

Mangler du den ideelle kombination af skjorte og basic t-shirt? Så har du helt sikkert fundet den med den klassiske basic polo. Dette ikoniske stykke tøj kender vi alle. I et stivere og kraftigere materiale end t-shirten holder en basic polo på pasform og krave og bliver sjældent krøllet. Med en alsidighed, der kunne overraske de fleste, kan en basic polo om noget dresses op eller ned. Det er blot et spørgsmål om vilje og kreativitet, og så kan poloshirts faktisk skabe et udtryk, der giver modepoint nok til at kunne måle sig med skjorte og slips. Find din basic polo i vores Basic Clothes og nyd lækker stil og høj kvalitet.

Basic polo: et spørgsmål om kombinering

Det er vitterligt blot et spørgsmål om kombinering, når det gælder poloshirts. Nogle vil forbinde en basic polo med en sporty stil, hvor andre sagtens kan finde khakifarvede bukserne og LV-bæltet frem til en basic polo og rocke den sprøde stil. Så det kommer altså mere an på, hvad du bærer til tøjet, end hvad dette stykke tøj fortæller i sig selv.

Find shortsene og solbrillerne frem og et par fede sneaks, og du er klar til havefest med en opknappet basic polo. En basic polo går som sagt også rigtig godt til et par lækre khakifarvede bukser eller chinos, der giver et let, men elegant look. Knap knapperne i poloen og smid et lækkert bælte til og få en stil, der siger spar es.

Med en skarp krave og et kraftigt materiale har du en basic polo, der er nem at stryge, og som holder formen længe efter, du har taget den på. Find dem med eller uden brystlomme og i ensfarvet eller mønstret design. Få samme bevægelsesfrihed som med en basic t-shirt, men med samme skarpe stil som med en skjorte. Med en basic polo behøver det ikke at være enten eller – her får du casual og formal i én.

Find dit Basic Clothes hos Balder Clothes. Her får du basis tøj i god kvalitet til en fornuftig pris. Alt vores tøj er lavet i dansk design, så vi rammer altid moden, som den er herhjemme. Vi bruger nogle af de bedste materialer til vores designs, så du får maksimal komfort og en lækker stil. Livet er for kort til kedeligt tøj, så derfor går vi også op i, at vores Basic Clothes er værd at klæde sig i.

Leave a Reply