Butterfly


Pre-bundne butterflies

Prikken over i’et er en buterfly

Når du investerer i en butterfly, får du et utal af muligheder, når det kommer til hvilken type model du vil have. Hos BalderClothes forhandler vi den mest købte model, som samtidig sikre dig et knivskarpt look hver gang. Tag et kig på vores sortiment af fede og flotte butterflies. Vi tror på, at du kan finde præcis den model, der passer perfekt til dit behov og personlige stil. Sæt prikken over i’et med et af vores skønne produkter: uanset om du er til den helt klassiske model, eller den mere moderne model.

Spar tid og energi med en pre-bunden butterfly

Vores butterflies er pre-bundne, hvilket betyder du ikke skal bruge tiden på at lære at binde dem. Du slipper også for at spilde tiden på at rette den til, fordi du ikke fik den til at sidde helt perfekt i første omgang. Vores pre-bundne modeller sidder perfekt hver eneste gang og lukkes med en lille diskret krog. En butterfly må gerne være lidt ‘ekstra’, da den er rimelig lille. Så vær ikke bange for striber, prikker og anderledes farver.

seler til mænd
butterfly eller slips

Hav styr på hvad der passer sammen

Ligesom med slips, er det vigtigt at din butterfly matcher jakkesættet. Derfor er navy, sort eller grå jakkesæt altid en vinder og enten hvide eller blå skjorter. På den måde kan du også mixe og matche på tværs af en række farver. Prøv dig frem og find det der passer til din personlighed. Match det op med dit outfit, så du får en butterfly, der er iøjefaldende og samtidig giver et løft. Den uskrevne regel for størrelsen siger, at din butterfly bør have en bredde, der rammer mellem kanten af dine øjne og kanten af hovedet. Hvis du følger dette lille fif, får du perfekte linjer, og har du perfekte linjer, ser din komplette mundering jo bare bedre ud.

Vis din viden for andre – sæt standarden

Du skal have styr på, hvad der passer sammen. Dette gælder især til det formelle begivenheder, hvilket giver mening. til de uformelle begivenheder, kan du eksperimentere og opfinde nye kombinationer. Til de formelle events er det dog at foretrække, at du holder dig indenfor kutymen og viser din gentlemans-viden i aktion.

Smoking er lig med butterfly

En butterfly er uden tvivl et perfekt match med din smoking. Faktisk vil vi gå så langt at sige det næsten er et must-have, hvis du bærer en klassisk smoking. Benytter du klassiske farver til selve smokingen kan det være spændende at matche den med en farvet eller mønstret butterfly. Det giver et lidt vildere og mere moderne look. Du kan dog også let matche den med en mere klassisk version, hvis du er til de rene linjer.

Eksperimenter med farver & mønstre

En butterfly hører sig til, hvis du vælger en smoking. Du bliver næppe stoppet af modepolitiet, hvis du sætter det sammen med et slips, men traditionelt set bærer man butterfly med smoking. Hvis du skal være med på moden, så kan du altid eksperimentere med farver og mønstre. Kast dig ud i at matche de klassiske farver som sort og navy, med mere vilde mønstre eller farver.

butterfly optimized
butterfly optimized

Jakkesæt med en lækker butterfly

Mange vælger at matche jakkesættet op med et slips, men her hos BalderClothes synes vi bestemt at du kan prøve noget nyt. Match jakkesættet op med en butterfly for et anderledes, men stadig moderne og fedt, look. Hvis du bruger en butterfly i stedet for et slips, får du et mindre stringent look. Er du dog mere til de klassiske slips, så forhandler vi også en række fantastiske slips.

Skift slipset ud med en klassisk butterfly

En butterfly er perfekt til dig der gerne vil tage dit outfit til et højere niveau. En butterfly er ofte set som værende lidt finere end et slips. Dog kan du sagtens skifte slipset ud med en af vores lækre butterflies, hvis du synes det passer til dit humør og begivenheden. Vi synes det er vigtigt at du vælger det der passer sit humør og personlighed.

Find en farverig  butterfly eller slips

Valg af tøj og accessories har stor betydning for, hvordan andre mennesker ser dig, og kan være en god måde at afspejle din personlighed. En farverig eller butterfly vil således give et andet look end en mere klassisk butterfly. Uanset hvad du er til, så kan du helt sikkert finde en butterfly, der passer til dig og den begivenhed du skal til. Vores udvalg er bredt og hos BalderClothes finder du butterflies der kan løfte ethvert outfit.

Køb din butterfly hos BalderClothes

Vores butterflies fremstilles i en super lækker kvalitet og passer til enhver begivenhed eller fest, du skal til. Uanset om du kombinerer dem med en smoking, jakkesæt eller måske sætter den sammen med skjorte og et par lækre jeans, så ser vores butterflies super skarpe ud. Vi leverer desuden med lynets hast, og du kan være sikker på, at din ordre bliver taget godt hånd om!

butterfly optimized

Derfor skal du vælge en stribet butterfly

stribet butterfly blå og orange

Stribet Butterfly blå og orange

Prøv vores stribede butterflies i bordeaux rød og blå, som er det perfekte match for den moderne herre. Den stribede butterfly er lige præcis det match og balance mellem det vovede og det klassiske look til gentlemanden, der troede, han havde alt. Du får en pre-bundet butterfly i høj kvalitet og med lang holdbarhed. Den stribede butterfly er ikke blot for excentrikeren men i høj grad for ham eller hende, der ønsker en mere flamboyant butterfly til sommerperioden og de lyse stunder.

Derfor skal du vælge en ternet butterfly

ternet butterfly rød

Ternet butterfly rød

Vi har er flot udvalg af ternede butterflies, hvorfor du bør kigge nærmere på udvalget og finde en butterfly i tern, som matcher netop dit behov. Prøv vores bordeauxrøde butterfly med hvidt motiv til det lyse outfit. Prøv også vores sort ternet butterfly, som du kan matche med dit mørke outfit eller på en hvid skjorte. Her kan du med fordel gøre brug af det klassiske look og køre en Noir stil i sort/hvid. Den ternede butterfly er til manden, der troede, han havde alt, men som mangler en interessant ny butterfly til samlingen. Det er den butterfly, som du sagtens kan vælge som gave. Her behøver du ikke tænke to gange, så længe der er tale om god kvalitet. En butterfly i ringe kvalitet kan spottes med det samme, og så er gaven jo ligesom ødelagt.

Derfor skal du vælge en mønstret butterfly

rød butterfly med mønster

Rød butterfly med mønster

Prøv vores mønstrede butterfly i solid mørkeblå eller ’midnatsblå’ farve. Du får her en utrolig flot butterfly, som er meget populær på BalderClothes. Den har et simpelt design, som passer perfekt til den solide mørkeblå farve. Et meget subtilt mønster gør, at den blender ind helt imminent, og med en mørk blazer, står den helt fantastisk skarpt! Med en mønstret butterfly står du skarpt til de fleste begivenheder. Et subtilt design med mørke farver til den selvsikre klassiske herre.

Derfor skal du vælge en motivbelagt butterfly

blå butterfly med motiv

Blå butterfly med motiv 2

Den motivbelagte butterfly står lidt i forlængelse af den ternede og stribede og er generelt et mere varieret stykke beklædning. De forskellige motiver varierer alt efter typen af butterfly, og du får stribede og ternede typer i mørke farver. En sikker favorit til de både formelle og uformelle begivenheder, da disse kan bruges til begge dele. En motivbelagt butterfly kan virkelig sætte det sidste aftræk på dit antræk og få dig til at stråle i et have af slips. Du kommer helt sikkert til at skille dig ud med denne elegante butterfly.

Derfor skal du vælge en prikket butterfly

mørkeblå prikket butterfly

Mørkeblå prikket butterfly

De prikkede butterflies figurerer i et bredt udvalg på BalderClothes, og det er med god grund. Dette er nogle bestsellers, som vores besøgende er helt vilde med. Ligesom alle vores butterflies er de kønsneutrale. Det betyder, at den moderne herre kan bære dem, ligesom den friske kvinde kan bære dem. De prikkede butterflies er i dansk design og kommer i forskellige farver med den hvide prikkede belægning. Billige butterflies i kvalitet skal man ofte lede længe efter, og vi er stolte af, at kunne tilbyde dem på dette tilbud.

butterflies optimized

Vælg den rette butterfly til dig

Hvilken butterfly du skal vælge, er naturligvis helt subjektivt, men vi kan dog godt hjælpe dig lidt på vej, hvis du er i tvivl. Vi kan give dig noget inspiration og stof til eftertanke undervejs i din tankeproces. Vi har nogle fremragende butterflies i solide mørke farver med og uden motiver. Disse er helt perfekte til mørke jakker og outfits, der kan matche butterflyen.

Mere flamboyante butterflies

De lidt mere flamboyante røde, stribede, ternede og lyse kan man sige hører til de mere uformelle og lyse habitter og sæt. De tager sig dog også godt ud på skjorter uden jakken på. Du kan naturligvis også eksperimentere med de forskellige valg, afhængigt af eventet. Hav blot styr på din mundering, således du ikke går helt amok og vælger en åbenlys forkert kombination som dit valg.

Butterflies fra BalderClothes

Hos BalderClothes har du mulighed for at finde din næste butterfly. Vores udvalg er bredt og du kan finde alt fra klassiske butterflies, til butterflies med et moderne twist. På denne side har du mulighed for at finde en række lækre ensfarvede butterflies, som helt sikkert vil give nyt liv til det klædeskab. Butterflies er ofte set som et mere fancy og stilsikkert valg, fremfor slipset. Derfor kan en butterfly været helt perfekt til dig der ønsker at pifte dit outfit op og være lidt ‘ekstra’ når du er i byen eller til fest. Du kan finde mange forskellige butterflies hos os, men hvis du er helt vildt med den klassiske og elegante stil, så anbefaler vi klart at du investerer i en af vores ensfarvede butterflies.

Match dit outfit med et klassisk twist

En butterfly er den perfekte mulighed for at pifte dit outfit op. Generelt er den perfekt til alle begivenheder, hvor man normalt ville bruge et slips og du har derfor rig mulighed for at bruge en butterfly – både til de helt fine fester med din familie, til en bytur med drengene. Det simple og enkle design giver en mere afdæmpet accessories, samtidig med du stadig kommer til at se helt fantastisk ud. En butterfly er perfekt til dig der gerne vil forblive stilfuldt klædt på til hverdag uden at det bliver for formelt. Tag et kig på vores sortiment af fede og flotte butterflies. Vi tror på at du kan finde præcis den model der passer perfekt til dit behov og personlige stil. Sæt prikken over i’et med en af vores klassiske modeller.


Ensfarvede butterfly for et klassisk look

Hos BalderClothes kan du finde din næste Ensfarvede Butterfly. Vores sortiment er bredt og rummer en række forskellige butterflies. På den måde kan du finde den der passer perfekt til dig, dit outfit og begivenheden.

På denne side kan du se vores udvalg af ensfarvede butterflies. Disse modeller er perfekte til dig der gerne vil have et mere klassisk look og du kan finde forskellige farver, så du let kan matche butterflyen med jakkesættet eller smokingen.

Vores sortiment består af ensfarvede butterflies i den absolut bedste kvalitet, så du er garanteret en produkt der holder og som samtidig ser godt ud. Vores butterflies kommer pre-bundne, så du altid er garanteret et knivskarpt look.

En klassisk ensfarvet butterfly

En ensfarvet butterfly er en absolut klassiker. De passer til enhver lejlighed og giver dit outfit et elegant look, som du ikke opnår ved brug af et slips. I vores sortiment finder du altid elegante og klassiske farver, som eksempelvis navy. Alle vores modeller er fremstillet i et lækkert materiale, der giver optimal kvalitet og super flot finish.

En klassisk ensfarvet butterfly er gennem tiden blevet mere moderne særligt blandt de unge mennesker og sætter det sidste præg på dit outfit. Du kan både bruge en butterfly til fin fødselsdag med familien men en butterfly ses også ofte i forbindelse med festlige arrangementer så som nytår. Den ensfarvede butterfly er dog også særdeles anvendelig ved finere arrangementer som galla og bryllupper.

Er du mere til slips, så tjek vores sortiment af lækre slips ud.

Ensfarvede butterflies i fantastisk kvalitet

Hos BalderClothes stiller vi høje krav til vores produkter og derfor forhandler vi kun ensfarvede butterflies i den absolut bedste kvalitet. Vores pre-bundne butterflies vil sidde knivskarpt på dig og give dit outfit et ekstra løft. Så er du helt sikkert klar til festen. Køb din næste ensfarvede butterfly hos os. Vi garanterer en fantastisk kvalitet og lækkert design.

Din nye ensfarvede butterfly

Hvis du bestiller din ensfarvede butterfly hos Balder Clothes, så lover vi dig at du er helt klar til festen. Vi tror på at stil er et personligt valg, der kan være med til at afspejle din unikke personlighed. Derfor kan du mixe og matche din butterfly som det passer dig. Det giver dig mulighed for at udtrykke din unikke personlighed og samtidig forblive velklædt. Butterflies er kendt for deres elegante og skarpe linjer. Traditionelt set er butterflyen det stilsikre valg, hvis du deltager i finere begivenheder og fester. Sammen med smokingen er en butterfly et absolut must-have. Dog ser vi en moderne tendens i at bruge butterflies til mindre ekstravagante begiveheder også. Du kan sagtens matche den med en skjorte og et par fede bukser. Hos Balder Clothes synes vi det er vigtigt at du eksperimenterer med dit personlige udtryk. Vær åben overfor nye ideer og farver der kan være med til at give dig et stilfuldt look. Uanset hvilken farve du bedst kan lide, så garanterer vi dig at du har mulighed for at give outfittet et ekstra løft. Husk at en lækker buttefly er iøjefaldende og et absolut must-have i dit skab.


Klassisk Butterfly

Hos Balder Clothes har du også mulighed for at finde en klassisk butterfly. Vores sortiment består af en række forskellige produkter i den absolut bedste kvalitet. På denne side har du mulighed for at finde alle vores klassiske butterflies. Vores klassiske butterflies kommer i mange skønne modeller. Den klassiske butterfly kommer ofte i navy, sort, bordeaux eller et mix af disse. Klassiske butterflies kan både være ensfarvede, eller komme med et mønster.

Hvis du vælger en klassisk butterfly fra Balder Clothes, så er du garanteret et produkt der er lavet i en fantastisk kvalitet. Vores klassiske butterflies kommer pre-bundne så du er garanteret et knivskarpt look – hver gang! Se hele vores sortiment lige her på siden og find din næste klassiske butterfly.

Den klassiske butterfly i en lækker kvalitet

Hos Balder Clothes kan du finde en række stilfulde og elegante butterflies. Vi stiller høje krav til produktionen og materialerne og derfor kan du kun finde klassiske butterflies i en fantastisk kvalitet og super lækkert design. En klassisk butterfly er et absolut must-have i din garderobe. Den passer til enhver lejlighed og giver dit outfit et elegant og stilfuldt look. En butterfly er helt perfekt hvis du gerne vil give dit outfit et ekstra pift – uanset om det er til det fine bryllup, den fede familiefest eller den vilde bytur.

De pre-bundne butterflies er super nemme at bruge og sidder perfekt hver gang. Slut med at binde og rette i en evighed. Den klassiske butterfly sidder perfekt og giver de helt rigtige linjer. Find den butterfly der passer bedst til dit tøj og din personlighed. Er du mere til et klassisk slips? Så kan du også finde et bredt sortiment af slips på webshoppen.

Et klassisk twist til outfittet med en butterfly

En butterfly er en perfekt mulighed til dig der gerne vil have et nyt twist til dit outfit. Uanset hvilken begivenhed du skal til, så kan den klassiske butterfly være det perfekte accessories. Generelt kan du bruge en butterfly i stedet for et slips. Den klassiske butterfly er kendt for at blive brugt til de finere begivenheder, men over de seneste år, er modellen blevet mere populær – også til den vilde bytur. Med en butterfly har du mulighed for at udtrykke din personlige stil. Ved at kombinere tøj med denne type accessories, har du mulighed for at tænke ud af boksen eller gå den mere klassiske vej. Vores butterflies kommer i forskellige farver og designs. Det betyder at du kan få en butterfly der vil passer perfekt til dig.

En butterfly som accessories

Butterflies har været på markedet i mange år. Siden 1700-tallet har forskellige modeller indenfor ‘butterfly’-kategorien været på markedet og pyntet mænd, på samme måde som smykker har været pyntegenstande for kvinder. Siden har dette tilbehør været fast inventar i mandens klædeskab og over de sidste år er butterflyen kommet frem i mode-billedet igen. Brug din butterfly som et lækkert og elegant accessories. Giv dit outfit en ekstra lækker og elegant detalje med en klassisk butterfly. Vores butterflies fremstilles i en super lækker kvalitet og passer til enhver begivenhed – uanset om du skal til fin fest, familiefødselsdag, eller en bytur. Du kan også sagtens bruge en butterfly i hverdagen. Uanset om du kombinerer dem med en smoking, jakkesæt eller måske sætter den sammen med skjorte og et par lækre jeans, så ser vores butterflies super skarpe ud.


Moderne butterfly

Hos Balder Clothes har du mulighed for at finde din næste moderne butterfly. Vi går meget op i tidens trends og moderne tendenser, og derfor kan du selvfølgelig også finde butterflies der er helt med på den seneste mode. Vi opdaterer løbende sortimentet, så du altid kan finde de nyeste modeller.

Selvom moden konstant skifter, så kan du altid finde moderne butterflies på vores webshop. En butterfly er en beklædningsgenstand som er helt særligt for mændene. Den bliver oftest brugt til fest, men du kan sagtens anvende den i mange andre tilfælde. Faktisk ses den moderne butterfly også anvendt af den lidt mere modige mand til hverdagsbrug.

Altid moderne

En butterfly er bestemt ikke en umoderne accessories – tværtimod! Selvom butterflyen er en klassisk beklædningsgenstand, der ofte bliver brugt til meget fine arrangementer, så er den i høj grad blevet nyskabt og designet til at passe til den moderne mand – uanset hvilken begivenhed du skal til. En moderne butterfly kan nemt bruges til brylluppet eller familiefødselsdagen, men du kan også sagtes bruge butterflyen i hverdagen. Uanset om man er typen som ikke går så meget op i mode og bare godt kan lide det som er klassisk og stilrent, eller om man er typen som gerne vil være smart men som alligevel ønsker at pifte sit outfit op, så her vi her hos Balder Clothes en masse fine modeller.

Moderne butterflies til dit klædeskab

Hos os kan du finde et bredt sortiment af forskelige moderne butterflies, som kan være et perfekt twist til dit outfit. På denne side har du mulighed for at finde alle vores moderne modeller, som passer perfekt ind i nutidens trends.

Vi forhandler kun produkter i en super lækker kvalitet, så du er garanteret en butterfly der sidder godt, ser godt ud og som komplimenterer dit tøj. Se hele vores sortiment af moderne butterflies her på siden.

Elegante og pre-bundne butterflies

Hos Balder Clothes kan du finde din næste moderne butterfly. Vi går meget op i kvalitet og derfor kan du kun finde produkter i en super høj kvalitet og et virkelig lækkert design. Vores butterflies er pre-budne. Det betyder du ikke længere skal bruge tid på at få bundet din butterfly helt perfekt. Din butterfly vil altid sidde knivskarpt og du skal ikke være urolig for om den mister form eller facon.

En moderne butterfly til enhver begivenhed

Der findes at hav af forskellige butterflies og hos Balder Clothes synes vi det er vigtigt at du har butterflies der passer til forskellige begivenheder. Det er sjældent nok at have en enkelt butterfly og derfor kan du selvfølgelig finde et bredt sortiment af forskellige butterflies her på siden. Forskellige begivenheder kræver selvfølgelig forskellige butterflies. Derfor har du mulighed for både at finde moderne butterflies, klassiske butterfliesstribede butterflies eller noget helt andet.

Perfekt til alle formelle events

Skal du til bryllup eller en anden stor og fin begivenhed, så er det selvfølgelig vigtigt at din butterfly passer hertil. Her er de klassiske butterflies et absolut must-have. De rene linjer og flotte design passer perfekt sammen med det mere traditionelle look. Til andre tider er det til gengæld fuldt ud i orden at kaste sig ud i de moderne fortolkninger over den klassiske butterfly. Du kan med fordel vælge andre farver eller mønstre, som står i skarpere kontrast til din tøjstil. På den måde kan du skabe et mere iøjnefaldende look.   Du kan bruge en butterfly til mange forskelligearrangementer. Den moderne butterfly kan nemt være passende til hverdagen, eller et mere afslappet arrangement med familien eller dine venner. Du kan dog også bruge den til de lidt vildere fester eller byture, hvor den moderne butterfly kan være med til at pifte dit outfit op. Nogle vil også bruge butterflyen som en del af deres personlige stil og udtryk.

Hop med på butterfly-bølgen

Der er ingen grund til at være kedelig – brug en butterfly til at pifte dit outfit op. Du har rig mulighed for at finde en butterfly der passer til dit humør og temperament. Du kan sagtens gå med en af vores klassiske eller ensfarvede modeller, eller finde en mere moderne butterfly. Bestil din moderne butterfly hos BalderClothes. Vi tror på at stil er et personligt valg, der kan være med til at afspejle din unikke personlighed. Derfor kan du mixe og matche din butterfly som det passer dig.

Forbliv velklædt med et væld af farver!

Det giver dig mulighed for at udtrykke din unikke personlighed og samtidig forblive velklædt. Vores butterflies kommer i en super lækker kvalitet og moderne design. Du har mulighed for at finde mange skønne farver og mønstre, som kan give dig de udtryk du leder efter. Uanset hvilken farve du bedst kan lide, så garanterer vi dig at du har mulighed for at give outfittet et ekstra løft. Husk at en lækker butterfly er iøjefaldende og et absolut must-have i dit skab.


Mønstret Butterfly

Hos Balder Clothes har du også mulighed for at købe en mønstret butterfly. Vores modeller kommer i utroligt smukke farver og med detaljerede mønstre, der giver en unik og elegant sammensætning af farver og former. Vi forhandler kun de bedste materialer og flotteste designs. Vi er altid på udkig efter nyheder og trends når det kommer til herremode. Derfor har vi naturligvis også et bredt sortiment af lækre, elegante butterflies. En butterfly er et absolut must-have i mandens klædeskab.

Et must have tilbehør

Siden 1700-tallet har man kunne se mænd benytte sig af denne pyntegenstand, i samme omfang som kvinder benytter smykker – og det er med god grund at butterflyen har været på markedet så længe. Den lille accessories passer nemlig perfekt til en række forskellige begivenheder og uanset om du skal bruge den til hverdage eller fest, så har butterflyen et elegant touch.

Vores mønstrede butterflies findes både med striber, tern, prikker eller andre små motiver. På den måde kan du hurtigt finde den mønstret butterfly der passer bedst til dit humør og dit outfit.

Butterflies: den moderne accessories

Butterflies er et absolut must-have! Denne beklædningsgenstand er blevet redesignet og nytænkt igennem mange år og passer i den grad til den moderne mand. uanset hvilken begivenhed du skal deltage i, så kan en mønstret butterfly være det perfekte pift til dit outfit.

Uanset om du går op i moden med vilde mønstre og farver, eller om du er mere til de klassiske designs, så har du mulighed for at finde den næste butterfly hos Balder Clothes. Vi forhandler kun den bedste kvalitet, så du er garanteret en butterfly der ikke kun ser godt ud. Tag et kig på vores sortiment her på siden og find din næste mønstret butterfly.

Mønstrede butterflies i lækkert design

Hos Balder Clothes kan du finde en række stilfulde og elegante butterflies. Her på siden kan du finde vores mønstrede designs, som kan give lidt ekstra kant til dit outfit. Hos Balder Clothes stiller vi høje krav til produktionen og materialerne. Derfor finder du alt fra klassiske og elegante butterflies til dem med mønster, striber eller tern. Vores modeller kommer i et super flot finish, lækkert design og fantastisk kvalitet. En mønstret butterfly er et absolut must-have i din garderobe. Den passer til enhver lejlighed og giver dit outfit et elegant og stilfuldt look, med et lille twist. Du kan finde vores butterflies i forskellige farver, som let kan sammensættes med skjorter, jakkesæt og smokings. Farverne vil typisk være i de blå og grå nuancer, men du an også finde den populære bordeaux butterfly. En butterfly er helt perfekt hvis du gerne vil give dit outfit et ekstra pift – uanset om du matcher den med en fancy smoking, et flot jakkesæt eller en cool skjorte. Er du mere til et klassisk slips? Så kan du også finde et bredt sortiment af slips på webshoppen.

Pre-bundne butterflies

Vores butterflies er pre-budne. Det betyder du ikke skal til at lære hvordan du binder den perfekte butterfly, eller skal bruge til på at sørge for at den sidder helt perfekt. Med en af vores modeller får du et knivskarpt look – hver gang. Uanset hvordan du vil sammensætte din butterfly, så ser den absolut bedst ud hvis den har rene og knivskarpe linjer. En bøjet eller skæv butterfly kan hurtigt komme til at se lidt sløset ud – især sammen med det fine jakkesæt. Derfor tror vi på at de pre-bundne butterflies er vejen frem for dig der gerne vil se godt ud.

Butterfly: en klassiker med en moderne fortolkning

Det er ingen hemmelighed at butterflyen har været fast inventar i mange mænds klædeskabe, i en meget lang årrække. Derfor er der også nogle der mener at denne accessories er håbløs forældet og umoderne. Dog kunne dette ikke være mere forkert. Butterflyen er over årene blevet redesignet, så den passer perfekt ind hos den moderne mand. En butterfly er en perfekt mulighed til dig der gerne vil have et nyt twist til dit outfit, men som samtidig er vild med det lidt klassiske look. Uanset hvilken begivenhed du skal til, så kan den mønstrede butterfly være det perfekte accessories. Brug din butterfly som et lækkert og elegant accessories. Giv dit outfit en ekstra lækker og elegant detalje med en mønstret butterfly. Du kan finde nogle utroligt flotte og detaljerede butterflies, der passer perfekt til din skjorte eller jakkesæt. Vores butterflies fremstilles i en super lækker kvalitet og passer til enhver begivenhed – uanset om du skal til fin fest, familiefødselsdag, eller en vild bytur med vennerne. Vores butterflies sørger du at du ser helt fantastisk ud.


Stribede butterfly

Hos Balder Clothes har du også mulighed for at finde din næste stribede butterfly. Vores sortiment består af fine butterflies med et elegant stribet design. Du kan både finde butterflies i de klassiske grå og blå nuancer, men du har også mulighed for at vælge de populære bordeaux-farver.

En stribet butterfly er et absolut must-have i skabet. Med deres elegante design giver de et mere detaljeret look, end en almindelig og ensfarvet butterfly. Detaljerne er enkle og passer perfekt både til hverdag og til fest. De stribede butterflies er en unik og utrolig smuk sammensætning af farver og forme, som let kan kombineres med klassiske skjorter, jakkesæt eller smokings.

Stribede butterflies for et elegant twist

Butterflies er et absolut must-have i garderoben! Den klassiske beklædningsgenstand har været fast inventar på mændendes klædeskabe, igennem mange år. Igennem denne tid er butterflyen blevet redesignet og moderniseret, så den følger med tidens trends.

Siden 1700-tallet har man kunne se mænd benytte sig af denne pyntegenstand, i samme omfang som kvinder benytter smykker – og det er med god grund at butterflyen har været på markedet så længe. Butterflyen er perfekt både til hverdag og til fest. Den giver dig mulighed for at være elegant og cool på samme tid. Uanset om du skal til bryllup, familiefødselsdag eller den vilde bytur, så kan du nemt og hurtigt pifte dit outfit up med en stribet butterfly.

På siden kan du både finde ensfarvede striber, med et mere ternet look og selvfølgelig klassisk stribede butterflies, med elegante farver. Tag et kig på vores sortiment og find den butterfly der passer bedst til dig, din personlighed og stil.

Butterfly: en absolut must-have

Hos Balder Clothes finder du butterflies til enhver lejlighed. Vi har både de helt klassiske butterflies, men også de mere moderne butterflies med mønster eller striber. Vi forhandler den absolut bedste kvalitet, så du får et produkt der har utroligt flotte detaljer, lavet i en super lækker kvalitet og som ser knivskarpt ud – hver gang du har den på! Du kan med fordel finde din næste stribede butterfly hos os. Vi har et fint udvalg af forskellige stribede butterflies, som kan give dig lidt mere kant. Farverne vil typisk være i de blå og grå nuancer, men du an også finde den populære bordeaux butterfly. En butterfly er helt perfekt hvis du gerne vil give dit outfit et ekstra pift – uanset om du matcher den med en fancy smoking, et flot jakkesæt eller en cool skjorte. Er du mere til et klassisk slips? Så kan du også finde et bredt sortiment af slips på webshoppen.

Den pre-bundne butterfly

Vores sortiment består af pre-bundne butterflies. Når de er pre-bundne betyder det at du allerede har en bundet butterfly fra starten. Du skal altså ikke til at lære hvordan du binder den perfekte butterfly. Med en pre-bunden og stribet butterfly, så slipper du også for at bruge tid på at sikre dig at den sidder helt perfekt. Med vores pre-bundne butterflies får du et knivskarpt look hver gang! De holder formen, så du ikke skal bekymre dig om pasformen efter et par timers brug.  En bøjet eller skæv butterfly kan hurtigt se sløset ud, specielt sammen med et elegant jakkesæt. Derfor synes vi det er vigtigt at din butterfly sidder ligeså godt som resten. Pre-bundne butterflies er perfekte til dig der gerne vil sikre et elegant og stilfuldt look.

Mix og match din butterfly

Nogen mener at butterflyen er umoderne, men det er langt fra sandheden! Butterflyen er stadig en populær beklædningsgenstand og det kan vi godt forstå. En butterfly er en perfekt mulighed til dig der gerne vil have et nyt twist til dit outfit, men som samtidig er vild med det lidt klassiske look. Uanset hvilken begivenhed du skal til, så kan den stribede butterfly være det perfekte accessories. Brug din butterfly som et lækkert og elegant accessories. Du kan finde nogle utroligt flotte og detaljerede butterflies på vores webshop, som passer perfekt til din skjorte eller jakkesæt. Vores butterflies fremstilles i en super lækker kvalitet og passer til enhver begivenhed – uanset om du skal til fin fest, familiefødselsdag, eller en vild bytur med vennerne.

Udtryk dig med den rette butterfly

Vores butterflies sørger du at du ser helt fantastisk ud. Med en butterfly har du også mulighed for at udtrykke din unikke personlighed og stil. De mange farver og mønstre kan nemt afspejle din personlighed og du kan mixe og matche de forskellige modeller med en række trends. Med et jakkesæt har du muligheden for at køre den helt klassiske stil med en enkel og elegant butterfly. Men du har også muligheden for at skabe et mere kantet look, med en af vores mønstrede eller stribede butterflies. De forskellige designs kan være med til at skabe et lidt anderledes look og give nye detaljer til dit sæt. Hos Balder Clothes synes vi det er vigtigt at du prøver dig frem med forskellige farver og mønstre, så du kan finde den butterfly der passer bedst til dit tøj, sin personlige og din unikke stil. Vi garanterer at vores butterflies ser fantastiske ud.

Hurtig levering

Vi leverer med lynets hast. Det betyder, at når du bestiller en vare hos os, som er på lager, vil du modtage den indenfor 1-3 hverdage. Vi ekspederer alle ordre med et smil, og grundigt, så alt er med, og du får det i tiptop stand, som du også burde. Står du og skal bruge det hurtigst muligt, kan du således få det hurtigst muligt, såfremt, du bestiller inden kl. 16 den pågældende dag. Vi gør alt, hvad vi kan for at alle ordre bliver ekspederet hurtigst muligt på den pågældende dag, så du altid har dine varer hurtigst muligt. Husk desuden, at vi har hele 100 dages returret. Din tilfredshed betyder alt, og vi giver dig denne lange returret, så du kan være fuldt tilfreds med dit produkt.

Den bedste kvalitet til den bedste pris

Hos BalderClothes får du kvalitet i butterflies til billige priser. Vi har fundet den bedste leverandør indenfor slips, hvilket muliggør, at vi kan tilbyde sådan en lav pris for produkterne. Du kan i øjeblikket spare 28 % i rabat på din butterfly hos BalderClothes, så hvorfor ikke udvide din garderobe med nogle nye designs? Hav et eller flere butterfly designs parat til enhver begivenhed. Tag ikke til takke med at måtte nøjes. Hvis du føler for butterfly frem for slips, skal du gå med butterfly. den bedste kvalitet til den bedste pris får du således hos BalderClothes.

Kombiner din butterfly med en skjorte i slick design

Kombiner din nye butterfly med en Tailormade – Premium skjorte i hvid silke eller en klassisk Tailormade Hvid. Her kan du med fordel gøre brug af en mørk butterfly i Noir. Ønsker du en mere uformel skjorte, kan du også prøve vores Signature skjorter. Her er der mere eller mindre frit slag, da de passer til nærmest alle butterflies.

En mundering der harmonerer

På den måde kan du designe dit eget look på kryds og tværs, som du har lyst. Vi har gjort det nemt for dig at gøre netop det ved at tilbyde gode priser på vores produkter. Det er vigtigt, at din mundering harmonerer, og derfor skal du vælge den skjorte, der passer til dig. Så kommer resten af sig selv, såfremt du følger, hvad der matcher hinanden. Du har din skjorte, din butterfly, dine seler og så meget andet alt efter behov. Med vores herreskjorter har du dog mulighed for netop dette.

Butterflies som et godt alternativ til slips

Det er ikke sikkert, at du har løst til slips en pågældende dag, og det kan være, at du gerne vil skille dig ud fra mængden og dine venner. Vælg derfor en butterfly for at prøve noget nyt. Gå imod strømmen af mennesker, der vælger det traditionelle til enhver begivenhed, fordi det forventes af dem. Det kan også være, at dit slips er blevet væk, eller er krøllet lige inden, du skal bruge det. Derfor har du mulighed for at vælge et eller flere solide alternativer til dine slips med butterflies fra BalderClothes. Vi har butterflies til alle begivenheder, så du altid er dækket ind. Med vores seneste tilbudspris er du sikret den bedste kvalitet til den bedste pris.

Kombiner dine butterflies med elegante seler

Et meget normalt look er selelooket, hvor man kombinerer seler og butterflies på en skjorte. Det er det mere urbane moderne valg, som springer i øjnene. Det er blevet meget populært at kombinere de to til et komplet moderne outfit. Hos BalderClothes får du seler i fantastisk kvalitet til en god pris. Ligesom vores butterflies er komforten i fokus, og det er behagelige at have på lange stunder af gangen. Funktionaliteten er også i top, da du kan justere dem efter behov, så de sidder helt perfekt på dig. Det er vigtigt, at du får det mest komfortable tilbehør overhovedet. Funktionalitet, komfort, design og pris går hånd i hånd.

Få eksperthjælp til dine butterflies

Hos BalderClothes er vi eksperter i herretøj, og vi sidder klar til at hjælpe dig i chatten med forespørgsler og potentielle undrende spørgsmål, du måtte have. Vi er her for at hjælpe og guide til det rette køb, så du bliver fuldt ud tilfreds. Du skal ikke tage til takke med dårlige produkter i dårligt materiale, bare fordi det er billigt. Billigt er det eneste plus ved sådanne varer. Vi giver dig en konkurrencedygtig pris med kvalitet oveni, fordi de to ting går hånd i hånd.

Søg råd fra bloggen

Husk at følge vores ekspertblog fra BalderClothes på herretøj, hvor du bliver klogere på alt vores tøj såvel som gængse tips og tricks i hverdagens tøj dilemmaer. Der er altid gode råd at hente i bloggen, og du har altid mulighed for at kommentere og få din undren og spørgsmål besvaret. Vi bestræber os på at hjælpe dig så meget som muligt, der hvor vi kan. Hvis det så viser sig, at du så har mulighed for at lære os noget nyt eller gøre os opmærksomme på ting, så er der også rig mulighed for det.

Kom med dit eget ekspertråd

Såfremt du har lyst og brænder inde med noget, som du mener, bare skal med, er vi også lutter ører. Vi ved meget om butterflies, synes vi selv i hvert fald, men er altid åbne for ny viden. Nye kombinationer med vores produkter fra forbrugeren er guld værd og virkelig værdsat. Du har altid mulighed for at skrive til os og for at skrive en kommentar til ethvert blogindlæg. Sidder du derfor med noget god information om vores produkter i form af praktisk brug, er vi meget interesserede i din vurdering. Del ud af dine erfaring er om butterflies fra BalderClothes.

BalderClothes anbefaler

Her hos redaktionen anbefaler vi en række butterflies, som er populære i øjeblikket. Dette indbefatter butterflies, som i øjeblikket vælges af vores kunder. Her drejer det sig om tre butterflies, som vi har oplevet stor interesse for. Dette er naturligvis kun anbefalinger, og din vurdering af butterflies er helt op til dig, men dette kan muligvis guide dig på rette vej.

Et bordeaux mesterværk

Den første i rækken er den ternede butterfly i rød. Dette er en pre-bundet butterfly, som giver dig det eksklusive look til alle typer events og arrangementer. Dens mørke bordeaux-farve er ideel til den mørke jakke og looket med den afdæmpede klasse. Den er intet mindre end et mesterværk i sin konstruktion og en favorit på BalderClothes hos kunderne. Du får en fantastisk mulighed for at erhverve dig en butterfly med høj stil og elegance. En butterfly, som dine venner og kolleger vil misunde, og du vil med garanti blive spurgt om, hvor du har købt den. Den kommer i primo materiale og perfekt fit til både mænd og kvinder.

Blå og hvid der går hånd i hånd

Vores navy-blå butterfly med snehvide prikker er et hit blandt vores herreskare og et sandt perfekt match med det mørke jakkesæt eller blazeren i dark blue. Brug den evt. også med en hvid skjorte med hvidt subtilt mønster for at give det hele lidt mere liv. Du får her en pre-bundet butterfly i klassisk design med en moderne twist. Det er derfor et valg for den moderne herre, som gerne vil have lidt nyt pangdang i sin garderobe.

En lysere butterfly til de klare måneder

Den stribede butterfly i blå og guld er en sikker vinder om sommeren og i de lyse måneder. Den har så meget liv omkring sig, at den pepper din lyse skjorter op på flotteste vis. Dens design er også lidt frækt og flabet med guldelementet og striberne. Dette er den perfekte butterfly til den selvsikre gentleman, som vil skille sig ud og være interessant i sin mundering. Dette er også en butterfly, som matcher de sorte seler helt og aldeles perfekt. Sorte seler er bare et fantastisk match til de fleste typer butterflies, og dette er et af de absolut bedste matches, du finder dertil.

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

×