Show Filters

Viser 1–12 af 17 resultater

Show Filters

Viser 1–12 af 17 resultater

En elegant Butterfly

Hos BalderClothes har du mulighed for at finde din næste butterfly. Vores udvalg er bredt, og du kan finde alt fra klassiske designs, til designs med en moderne twist. vores modeller er fremstillet i den absolut bedste kvalitet, så du får en butterfly i et superlækkert materiale.

En butterfly er den perfekte mulighed for at pifte dit outfit op. Generelt er den perfekt til alle begivenheder, hvor man normalt ville bruge et slips. Hos BalderClothes finder du butterflies til alle typer af begivenheder, til festen, brylluppet eller barnedåben. Hos os kan du også finde en butterfly, så du bliver stilfuldt klædt på til hverdag, uden at det bliver for formelt.

Tag et kig på vores sortiment af fede og flotte butterflies. Vi tror på, at du kan finde præcis den model, der passer perfekt til dit behov og personlige stil. Sæt prikken over i’et med et af vores skønne produkter: uanset om du er til den helt klassiske model, eller den mere moderne model.

Pre-bundne butterflies

Når du investerer i en butterfly, får du et utal af muligheder, når det kommer til hvilken type model du vil have. Hos BalderClothes forhandler vi den mest købte model, som samtidig sikre dig et knivskarpt look hver gang.

Vores butterflies er pre-bundne, hvilket betyder du ikke skal bruge tiden på at lære at binde dem. Du slipper også for at spilde tiden på at rette den til, fordi du ikke fik den til at sidde helt perfekt i første omgang. Vores pre-bundne modeller sidder perfekt hver eneste gang og lukkes med en lille diskret krog. En butterfly må gerne være lidt ‘ekstra’, da den er rimelig lille. Så vær ikke bange for striber, prikker og anderledes farver.

Prikken over i’et er en butterfly

Når du investerer i en butterfly, får du et utal af muligheder, når det kommer til hvilken type model du vil have. Hos BalderClothes forhandler vi den mest købte model, som samtidig sikre dig et knivskarpt look hver gang. Tag et kig på vores sortiment af fede og flotte butterflies. Vi tror på, at du kan finde præcis den model, der passer perfekt til dit behov og personlige stil. Sæt prikken over i’et med et af vores skønne produkter: uanset om du er til den helt klassiske model, eller den mere moderne model.

Spar tid og energi med en pre-bunden butterfly

Vores butterflies er pre-bundne, hvilket betyder du ikke skal bruge tiden på at lære at binde dem. Du slipper også for at spilde tiden på at rette den til, fordi du ikke fik den til at sidde helt perfekt i første omgang. Vores pre-bundne modeller sidder perfekt hver eneste gang og lukkes med en lille diskret krog. En butterfly må gerne være lidt ‘ekstra’, da den er rimelig lille. Så vær ikke bange for striber, prikker og anderledes farver

Kombiner en butterfly med en skjorte

Ligesom med slips, er det vigtigt at din butterfly matcher jakkesættet. Derfor er navy, sort eller grå jakkesæt altid en vinder og enten hvide eller blå skjorter. På den måde kan du også mixe og matche på tværs af en række farver. Prøv dig frem og find det der passer til din personlighed. Match det op med dit outfit, så du får en butterfly, der er iøjefaldende og samtidig giver et løft. Den uskrevne regel for størrelsen siger, at din butterfly bør have en bredde, der rammer mellem kanten af dine øjne og kanten af hovedet. Hvis du følger dette lille fif, får du perfekte linjer, og har du perfekte linjer, ser din komplette mundering jo bare bedre ud.

Vis din viden for andre – sæt standarden

Du skal have styr på, hvad der passer sammen. Dette gælder især til det formelle begivenheder, hvilket giver mening. til de uformelle begivenheder, kan du eksperimentere og opfinde nye kombinationer. Til de formelle events er det dog at foretrække, at du holder dig indenfor kutymen og viser din gentlemans-viden i aktion.

Smoking er lig med butterfly

En butterfly er uden tvivl et perfekt match med din smoking. Faktisk vil vi gå så langt at sige det næsten er et must-have, hvis du bærer en klassisk smoking. Benytter du klassiske farver til selve smokingen kan det være spændende at matche den med en farvet eller mønstret butterfly. Det giver et lidt vildere og mere moderne look. Du kan dog også let matche den med en mere klassisk version, hvis du er til de rene linjer.

Eksperimenter med farver & mønstre

En butterfly hører sig til, hvis du vælger en smoking. Du bliver næppe stoppet af modepolitiet, hvis du sætter det sammen med et slips, men traditionelt set bærer man butterfly med smoking. Hvis du skal være med på moden, så kan du altid eksperimentere med farver og mønstre. Kast dig ud i at matche de klassiske farver som sort og navy, med mere vilde mønstre eller farver.

Jakkesæt med en lækker butterfly

Mange vælger at matche jakkesættet op med et slips, men her hos BalderClothes synes vi bestemt at du kan prøve noget nyt. Match jakkesættet op med en butterfly for et anderledes, men stadig moderne og fedt, look. Hvis du bruger en butterfly i stedet for et slips, får du et mindre stringent look. Er du dog mere til de klassiske slips, så forhandler vi også en række fantastiske slips.

Skift slipset ud med en klassisk butterfly

En butterfly er perfekt til dig der gerne vil tage dit outfit til et højere niveau. En butterfly er ofte set som værende lidt finere end et slips. Dog kan du sagtens skifte slipset ud med en af vores lækre butterflies, hvis du synes det passer til dit humør og begivenheden. Vi synes det er vigtigt at du vælger det der passer sit humør og personlighed.

Find en farverig  butterfly eller slips

Valg af tøj og accessories har stor betydning for, hvordan andre mennesker ser dig, og kan være en god måde at afspejle din personlighed. En farverig eller butterfly vil således give et andet look end en mere klassisk butterfly. Uanset hvad du er til, så kan du helt sikkert finde en butterfly, der passer til dig og den begivenhed du skal til. Vores udvalg er bredt og hos BalderClothes finder du butterflies der kan løfte ethvert outfit.

Køb din butterfly hos BalderClothes

Vores butterflies fremstilles i en super lækker kvalitet og passer til enhver begivenhed eller fest, du skal til. Uanset om du kombinerer dem med en smoking, jakkesæt eller måske sætter den sammen med skjorte og et par lækre jeans, så ser vores butterflies super skarpe ud. Vi leverer desuden med lynets hast, og du kan være sikker på, at din ordre bliver taget godt hånd om!