Hvordan stryger man en skjorte nemt?

Hvordan stryger man en skjorte nemt?

Hvordan stryger man en skjorte nemt? En del af forretningsstilen er, at du ser ren og frisk ud. Det er vigtigt, at tingene styres, og at udseendet er knivskarpt, ellers vil du hurtigt se spildt ud – og det gør det selvfølgelig ikke. Alt skal sidde lige i skabet. Jakken er glat og ren, bukserne er presset, skoene er poleret, slipset er bundet stramt, og skjorten er nyligt strøget. Men det blik kommer ikke fra ingenting, og det værste er at bruge lang tid på at stryge din skjorte for at finde ud af, at du har lavet en ny krølle på den anden side. Så hvordan man stryger en skjorte nemt?

Hos BalderClothes ved vi, at det tager tid at få alle ting til at spille. Især hører vi ofte, at skjorten kan være svær at stryge til perfektion. Det er så nemt at krølle og så svært at gøre det ser frisk hele dagen. Så hvordan kan du stryge en skjorte nemt, så det varer hele dagen? Vi har lavet en lille guide til at hjælpe dig med at sikre, at din skjorte altid er i skabet.

Vask dine skjorter omhyggeligt og skru ned for centrifugen

Sådan stryges en skjorte nemt? Først og fremmest, jo lettere er det, jo færre krøller i tøjet. Hvis du nogensinde har vasket et stykke tøj i hånden, så ved du, hvor vigtig centrifugen er. Ligegyldigt hvor meget du vride (og dermed ødelægge, så pas på) af dit tøj, det aldrig bliver så fugt-fri som det kommer ud af maskinen. Også, det er ikke helt godt for din skjorte. Skjorter er ikke lavet af de mest robuste materiale (i modsætning til jeans), så det føles ikke for godt til at være spinning rundt for meget.

Derudover er skjorter lavet af et tyndt, blødt stof, der nemt bliver viklet rundt om sig selv under spin. Faktisk er det ikke, hvad du gør ved dit tøj, når det er tørt, der ødelægger det, men når det er vådt. Derfor er det vigtigt, at du er lidt forsigtig med dit tøj. Sørg derfor for en skånsom vask til dine skjorter, og slukker for varmen og ned ad centrifugen. Det er et af svarene på spørgsmålet “Sådan stryges en skjorte nemt?”

Brug det strygejern, som det er beregnet til

Strygejernet i dag har mange forskellige funktioner. Først og fremmest er der temperaturen. Her er det vigtigt at se på mærkerne i dine skjorter. Naturlig silke og akryl kan ikke modstå temperaturer over 110 grader, og de kan bestemt ikke modstå dampstrygning. Det er vigtigt at tage til efterretning, hvis dine skjorter indeholder spor af disse materialer. Uld, polyester og blanding produkter kan ikke modstå grader over 150, og bomuld og hør og andre typer af stoffer kan modstå strygning på højst 200 grader.

En skjorte er nemmest at stryge, når den er letfugtig. Derfor skal du sprøjte skjorten med vand via funktionen af strygejernet og helst tilføje damp undervejs. Sørg for at kontrollere, om dit strygejern er et dampstrygejern. Men de fleste strygejern i dag kommer med damp funktion. Vil du se ekstra magi, mens du stryger? Brug derefter et strygebræt med huller i bunden, hvor dampen kan komme ud igen.

Sådan stryges en skjorte nemt? De rigtige trin

Bagsiden og forsiden er lavet af det tyndeste stof på skjorten. Det er derfor, her vil du lettest krølle din skjorte, mens du stryger. Derfor skal du sørge for at stryge de andre dele først. Stryg klappen med strygejernet i ca. 45 graders vinkel til kanten af klappen. På denne måde stryges du i små stykker kage i stedet for at løbe over hele klappen. Det er en smule langsom, men det vil sikre, at du ikke stryge yderligere krøller i flip. Sådan stryges en skjorte nemt? Bestemt ved ikke at stryge flere krøller, end der allerede var!

Gå derefter videre til skulderområdet og videre til manchetterne. Manchetterne skal stryges på begge sider, da stoffet er meget tykt her. Du kan nu gå videre til ærmerne. Her er en af de udfordringer, der oftest har forårsaget spørgsmålet “Sådan stryges en skjorte nemt?” Sørg for at folde ærmerne ordentligt og glatte dem ud. De skal stryges på begge sider, og det kan være svært. Det er svært at udjævne nye krøller. Sørg for, at ærmerne er helt glatte på begge sider før strygning. Endelig kan du stryge din ryg og begge sider.

Så hvordan man stryger en skjorte nemt? Vask det forsigtigt, stryge skjorten, mens stoffet er fugtigt, og stryge hver del i den rigtige rækkefølge. Vil du have glathed til at vare hele dagen? Så husk at tænke over, hvordan du bevæger dig, og hvad du gør ved skjorten. Du må ikke folde ærmerne op og vente. ved at skifte til skjorten indtil før forretningsmødet i stedet for allerede ved daggry.