Modetøj til mænd

Hvad er modetøj til mænd i dag? Hvilke styles og tendenser rører sig i 2019? Selvom herremoden måske ikke ændrer sig så meget og hurtigt som kvindemoden, er der stadig masser af outfits og trends, der er utroligt in i år.

Ved at følge med på moden kan man blive inspireret til nye og spændende måder, hvorpå man kan sammensætte sit outfit. Det kan også være en smart måde, hvorpå man kan vise, at man ikke kun følger med i de vigtigste nyheder, men også går op i, hvordan man selv ser ud.

Gennem tiden har modetøj til mænd været mange forskellige ting, og hvad du klæder dig i her i 2019, bør da også i høj grad være præget af din egen personlige stil. Mode handler nemlig først og fremmest om at udtrykke sin egen personlighed og smag. Men vi har samlet et overblik over nogle af årets og sæsonernes vigtigste trends, så du kan være sikker på at klæde dig fashionabelt og moderne hele året.

Forskellige stilarter

Hvilke trends du vælger at følger, eller hvilket herretøj du klæder dig i, er helt afhængigt af din personlige stil og det, du gerne vil udtrykke. Som udgangspunkt kan man dele forskellige looks op  i 4 kategorier eller ”stilarter”– nemlig casual, trend, business og streetstyle. Man kan naturligvis ikke dele det helt lige op, men det kan give en god idé om, hvor man befinder sig henne.

Man kan også sagtens blande flere af stilarterne. Men det giver sig selv, at hvis man foretrækker at gå i suit pants og skjorter, er man mere henne i det businessagtige look, mens streetstyle blandt andet kendetegnes ved store sneakers og løse bukser.

Når du shopper herretøj og gerne vil finde frem til det, der passer til din personlige stil, kan du med fordel gå efter en bestemt stilart. Det vil skabe sammenhæng i din garderobe og ikke mindst sikre, at du altid finder frem til det, som du står og mangler.

Herremode i 2019

Hvad er herremode i 2019? Det er et bredt spørgsmål og derfor også svært at besvare med en enkelt sætning. Ikke alene er mode mange ting, men den er også i konstant udvikling. Når man gerne vil følge de nyeste trends, bør man gøre det klart, om man vil følge tendenserne i high fashion-verdenen eller på gadeniveau.

På catwalks er det de store designere og mærker, der er med til at bestemme, hvad der er på mode. Det er ofte modige og nytænkende trends og valg, der bliver vist på catwalks. Eksempelvis er en af de store trends her i 2019 at gå med jakkesæt med bar mave under. Det kan se fint ud på en catwalk, men vil sjældent fungere i det virkelige liv.

Derfor er der mange, der ”bare”lader sig inspirere af modetendenser omkring dem. Det vil sige, hvad andre går i, og hvad der findes i butikkerne. Derfor er herremode mange forskellige ting, og hvad der er in og moderne, er også helt afhængigt af, hvor man kigger hen.

Find din personlige stil

Det kan være spændende og udfordrende at følge med på moden. Når der kommer nogle nye trends, kan man altid tage netop det, man kan lide, og prøve kræfter med det. Hele pointen med mode og herretøj er nemlig, at man kan skabe en unik garderobe og sin helt egen stil.

Derfor er det ikke nødvendigt at kopiere samtlige looks fra catwalken for at kunne klæde sig moderigtigt på. I mange tilfælde kan det være nok at tage de ting, man kan lide, og tilføje dem til sine nuværende looks. På den måde kan man udvikle sin personlige stil og lade den præges af det, der er på mode i 2019. Især hvis man er ung og endnu ikke er sikker på sin personlige stil, giver modetrends og tendenser en oplagt mulighed for at blive inspireret og prøve nye looks af.

De største trends i 201

Så hvad er det, der kendetegner herremoden i 2019? Vi har samlet et udvalg af de største og mest populære trends, som rører på sig i modeverdenen. En trend kan blive skabt af mange forskellige ting.

Eksempelvis kan det være modellerne på catwalken, der introducerer noget nyt og spændende til modeverdenen. Men andre kendisser kan via de sociale medier også have indflydelse på moden. Det samme gælder helt almindelige mennesker. Mange modetrends spottes nemlig ved, at der sker en stigning i søgninger på nettet – fx efter tøj med dyreprint eller røde skjorter. På den måde bliver det tydeligt, at der er mere omtale af og efterspørgsel på en bestemt type vare.

De følgende trends er opstået på forskellige måder og varierer i grad af modighed – derfor er der med garanti noget, som du kan afprøve i din garderobe, uanset hvor meget du går op i mode til mænd.

Stærke og klare farver

Er du vild med knald på farverne, er 2019 det rigtige år for dig. Særligt i foråret og sommeren er det utroligt moderne at iklæde sig tøj i spændende og iøjnefaldende farver.

Blandt andet er dybblå den hotteste mode lige nu. Det er en stor fordel for os her i Skandinavien, da blå generelt komplimenterer vores lysere farvere. Samtidig er det også en farve, som er nem at mixe og matche med andre farver.

Gul er også en favorit, når det gælder farver til forårs- og sommermånederne. Hvis du ikke er helt vild med at iklæde dig gul fra top til tå, kan et stykke tilbehør i en flot gul (som fx et slips, en butterfly eller et par sokker) være nok til at gøre en stor forskel for dit outfit.

Du kan også roligt prøve kræfter med jordfarver i nuancer som brun og beige. Det er nemlig også utroligt in i år og især velegnet til dig, der ikke er så vild med de helt modige farver. De brune nuancer er oplagte at mixe og matche med de dybblå, da det giver en flot effekt.

Mønstre – og gerne mange af dem

Mønster og print er utroligt populære i år. Det gælder både for jakker, trøjer, shorts og mange andre stykker tøj og tilbehør. Hvis du vil være med på moden, skal du altså ikke være bange for at kaste dig ud i tern, prikker og striber – og du må også gerne sætte flere af dem sammen.

Inden for mønstre kan du vælge stort set alle slags, så længe der er masser af knald på farverne. Det må også gerne være sammensat af farver, som ikke nødvendigvis ligner hinanden. Hvis du virkelig vil være modig, kan du roligt sammensætte forskellige mønstre. Det er nemlig også en del af den hotteste mode her i 2019.

Inden for print er det især dyreprint, der er moderne. Reptilprint som slangeskind og lignende er en sikker vinder til fx jakker og bukser.

De rigtige materialer

Hvad er modetøj i 2019 lavet af? Tekstiler og materialer spiller naturligvis også en rolle, hvad moden angår. Her i 2019 er det komforten, der er i højsædet. Hvis du vil være lækkert og fashionabelt klædt på, kan du derfor roligt iklæde dig tøj af fx ruskind, uld og fløjl.

De strikkede teksturer er utroligt moderne, fordi de både er praktiske, behagelige og flotte. Enhver mand med respekt for sig selv bør derfor anskaffe sig en strikket trøje eller jumper. Det vil især være handy og moderne til efteråret, når temperaturerne igen egner sig til strik.

Ruskind er også et materiale, der kendetegner efteråret 2019. Det gælder især for jakker, frakker og bombers. Alle farver kan vælges, men især ruskind i sort, brun og blommefarvet er oplagte valg. Når du køber overtøj, kan du roligt gå efter et par størrelser for stort. Det afslappede oversize-look er nemlig også toneangivende for herremoden i 2019.

Lys og let denim

modetøj til mænd

Når man taler om materialer og tekstiler, kan man ikke komme uden om denim. Denim har nemlig være en del af herremoden i utroligt mange år – og 2019 er ingen undtagelse. Til gengæld kan du roligt bevæge dig væk fra de mørke denimbukser. I år er det nemlig de lyse og lette versioner, der dominerer modeverdenen.

Heldigvis er ”light-washed”denim både pænt, praktisk og behageligt at have på. Det lyseblå og lette stof kan bruges i efteråret og vinteren til de lange bukser, men er især velegnet som shorts i sommermånederne.

Når du køber shorts til sommeren 2019, kan du roligt vælge de kortere slags. Det er nemlig de korte shorts, der er på mode denne sæson. Hvis du har mod på at lufte benene mere end normalt, er dette altså din chance.

Andre detaljer og trends

Ovenstående er nogle af de vigtigste tendenser og trends, der har og vil kendetegne herremoden her i 2019. Igen er det dermed ikke sagt, at man skal følge dem alle – men der er rig mulighed for at afprøve forskellige ting, være kreativ med sin garderobe og skabe en unik stil med komponenter fra årets mode.

Vintage ure er på vej tilbage på moden i år. Hvis du har et gammelt Rolex eller lignende liggende, er det altså tid til at finde det frem fra skuffen og vise det frem på håndleddet.

Selvom der gerne må være knald på farverne i år, er hvid også et godt valg. Man kan egentlig godt sige, at hvid er en farve, der aldrig rigtig går af mode. Og hvis du iklæder dig et helt vildt jakkesæt eller bare bærer hvide bukser til forårets og sommerens fester, er du godt på vej.

Sidst men ikke mindst er det tid til at vise anklerne frem. Her i 2019 er det nemlig på mode med kortere, afstumpede bukser – både som suitpants og almindelige hverdagsbukser. Hertil kommer ankelsokkerne, der også er utroligt in i år. Med andre ord kan du roligt vise anklerne frem denne sommer.

Find modetøj til mænd på nettet

Nogle mænd holder af at shoppe. Men langt de fleste vil hellere bruge tiden på noget andet. En shoppetur bliver hurtigt forbundet med en masse mennesker, stress og lange køer. Derfor er det ikke underligt, at mange mænd foretrækker at handle på nettet.

Der er mange fordele ved at shoppe tøj til mænd på nettet. I mange butikker er der kun en lille afdeling med herretøj sammenlignet med kvindetøjet. På nettet finder man altid et stort udvalg og kan handle i webshops, der udelukkende beskæftiger sig med modetøj til mænd.

At handle på nettet sikrer, at du i ro og mag kan finde frem til det, du mangler. Derefter kan du bestille det hjem og prøve det på. Er tøjet ikke, som du håbede, det ville være, kan du altid sende det tilbage. På den måde kan du opdatere din garderobe og følge med på moden, uden at du behøver vandre Strøget tyndt hver weekend

modetøj til mænd

Herremode behøver ikke være dyrt

Mange vil gerne gøre noget ud af deres outfits og følge med på moden. Men det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis man skal skifte sin garderobe ud, hver gang moden skifter. Det gælder ikke mindst, hvis man gerne vil handle tøj hos de store og dyre mærker.

Men herremode og modetøj til mænd behøver ikke være dyrt. Hvis man vender blikket lidt væk fra de store mærker, som lever på deres navn, kan man sagtens finde lækkert tøj til en billigere pris. Det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten – men derimod at der sidder et andet mærke i nakken.

Her hos Balder Clothes mener vi, at modetøj til mænd skal være tilgængeligt for alle. Derfor har vi nøje udvalgt de produkter og leverandører, som vi mener, sikrer at vores kunder får mest muligt for pengene. Hvis du gerne vil have mulighed for at klæde dig moderigtig og stilet på, men uden at det behøver udhule budgettet, er du derfor kommet til det rigtige sted.

Vi følger med på moden

Hvis du vil klæde dig moderigtig på i 2019, kan du roligt starte i vores udvalg. Vi følger nemlig med i de nyeste trends og tendenser og sikrer, at vores sortiment også afspejler det. På den måde gør vi det muligt for danske mænd at være med på moden og kunne iklæde sig lækkert kvalitetstøj hver eneste dag, uden at det behøver koste en formue.

Blandt andet har vi en del skjorter i flotte dybblå farver, som egner sig perfekt til festerne i 2019. Foretrækker du i stedet at sætte farve på din accessories, har vi mange mønstrede slips og stribede butterflies. Grundet vores store udvalg kan du med garanti også finde lige det, du står og mangler, og som passer perfekt til din personlige stil.

Uanset hvad du finder hos os, er du altid sikker på en høj og holdbar kvalitet. Derfor er vores webshop det rigtige sted at starte for dig, der gerne vil finde modetøj til mænd til rigtig gode priser. Det giver alle mulighed for at være med på moden og altid være stilet klædt på, uanset anledningen.

Leave a Reply