Seler


En klassiker på vej frem

Derfor er seler en nymoderne klassiker!

Der er ingen tvivl om, at seler er en rigtig klassiker indenfor herretøj. I mange år har denne beklædningsgenstand været en del af mændenes klædeskab. Selerne er ofte set om en meget klassisk accessories, der sættes sammen med pæne bukser og en skjorte. Der er ingen tvivl om, at de kan være med til at give dig et super stilfuldt look – både til hverdag og til fest. Selerne er nemlig begyndt at dukke op i vores hverdag også.

Selerne er på vej tilbage

Det er så småt ved at gøre sit moderne indtog og finde ny energi i garderoben. Et mere urbant look springer så småt frem, hvor selerne kombineres med en butterfly. dette har du også nok set til fester af den uformelle karakter. Det ses ofte til musikevents og på festivaler, hvordan mænd såvel som kvinder hiver selerne frem. Seler og butterflies vinder langsomt frem.

Brugbare til mange events

Selerne kan bæres i mange forskellige sociale sammenhænge, og kommer i mange forskellige styles og farver. Hos BalderClothes har vi valgt at føre et forholdsvis klassisk look indenfor bukseholdere (se også skjorteholdere), i de kendte og populære blå og grå nuancer. Disse seler kan hurtigt og nemt bruges sammen med en række andre farver.

seler til mænd
seler til mænd

De bedste seler til bukserne

Seler kan give et helt unikt og personligt statement, når det kommer til din stil. Du kan nemt gøre denne accessories til dit varemærke og kendetegn. De uskrevne regler siger, at du aldrig må kombinere dem med et bælte. Overholder du denne regel, kan du bare slå dig løs. Det er mest normalt at sammensætte denne lækre detalje med en skjorte.

Match selerne med hvad som helst!

Du kan dog også sagtens prøve dig frem med andre bluser eller T-shirts. Mix og match på tværs for at opnå din egen personlige stil. Hos BalderClothes er vi vilde med moden, og derfor kan du også finde de klassiske seler her på siden. Vores sortiment kommer i forskellige farver og designs, så du kan finde det par, der passer perfekt til dig og din stil.

Seler viser din personlige stil

Flere og flere bruger ikke kun bukseholdere til den fine fest. I modelbilledet bliver de også brugt i hverdagen, som et statement til ens personlige stil. Du kan finde seler i mange forskellige farver og forme. Her hos BalderClothes har vi dog valgt at føre de mere klassiske og neutrale farver, som grå og blå nuancer, samt bordeaux. På den måde passer alle vores seler også sammen med vores udvalg af butterflies eller slips.

Seler i den klassiske garderobe

Hvis du kører gentleman-stilen, i det klassiske jakkesæt, så vil vi klart anbefale, at du matcher dine seler med en lækker butterfly. Dette er det formelle look, og et look som stadigvæk er værdsat til arrangementer. Du får en helt anden udstråling, når du tager jakken af, og dine seler vises frem på skjorten med en butterfly som det sidste pynt. Her sætter du standarden og viser din personlighed frem som en selvsikker fyr med stil og klasse.

Mix og match dine seler med stil hos BalderClothes

Når det kommer til personlig stil, så er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Hos BalderClothes har du mulighed for at finde tøj og accessories, som passer perfekt til den moderne mand. Vi forhandler kun produkter i en super lækker kvalitet. Du får derfor stilfuldt tøj, i en fantastisk kvalitet og et lækkert design. BalderClothes er et unikt tøjkoncept, der primært henvender sig til den moderne mand. Det er herretøj unikke i designs, der fremhæver de klassiske linjer, men samtidig udfordrer den ordinære herremode.

BalderClothes’ seler til den moderne mand

Vi forhandler, alt hvad du som moderne mand har brug for. Vores kærlighed for klassiske linjer går igennem hele kollektionen, hvilket betyder, at du også kan mixe og matche vores forskellige produkter med hinanden. Et par trendy seler er et must-have i den moderne og moderigtige mands garderobe. I vores kollektion finder du forskellige produkter og styles, indenfor denne klassiske beklædningsgenstand. Vores farver passer perfekt ind i de moderne rammer. Uanset om den klassiske navy blå eller friske røde nuance passer bedst ind i klædeskabet, vil du finde et par der passer perfekt til dig. Hertil anbefaler vi dog vores sorte seler.Disse er det perfekte supplement til dig, der gerne vil køre på den traditionelle stil og bare se drøngodt ud!

seler hvid skjorte
seler udendørs

Seler hos BalderClothes

Vores sortiment er perfekt til dig, der gerne vil være med på moden. Derudover er de et absolut must-have til manden, der gerne vil have et ekstra elegant look – både i hverdagen og til fest. De fede seler har en helt særlig karakter og tilfører noget elegant og maskulint til dit look. Mangler du ikke et par solide seler? Så tag lige ind på BalderClothes og gennemse sortimentet.

Vælg de rette seler med lethed

Vi har gjort det nemt for dig at vælge det mix, som lige netop DU har brug for. Hertil ønsker vi, at du har det bedste til den bedste pris, og dette prøver vi konstant at forbedre til fordel for dig. Du kan finde bukseholdere i fede designs og farver her på siden. Fælles for alle produkterne er den sublime kvalitet, de fremstilles i. Du kan mixe og matche vores mange produkter med hinanden. Som eksempel kan du style et par klassiske seler med en mønstret butterfly.

Vi stiller krav til kvaliteten af seler

Alle vores seler er lavet i kvalitetsmateriale. Dette går vi ikke på kompromis med, og vi kontrollerer altid, at det er den bedste vare, vi modtager fra vores leverandører. Dette er det samme for alle vores produkter. Vi har møder med vores leverandører for at kontrollere, at det hele tiden lever op til vores standarder. Du kan derfor være forsikret om, at du kun modtager den bedste kvalitet af produkter, når du bestiller hos os.

Stort fokus på kvalitetsleverandører

Vi har håndplukket vores leverandører og arbejdet med dem længe. Vi har derfor opbygget et godt netværk af solide samarbejdspartnere, som kan levere den kvalitet, vi efterspørger. Du kan trygt bestille dine nye seler hos BalderClothes og vide, at du får kvalitet i top, som er funktionelt og behageligt og kommer i den bedste pris. Det skal være behageligt at gå i, det skal være i god kvalitet, som kan holde, og det skal være i en fornuftig prisklasse. Alt dette får du hos BalderClothes.

Selefunktionalitet er vigtigt for os

En ting er, at vores seler er i god kvalitet og til en god pris. En anden er, at funktionaliteten er i top! De har jo trods alt en vigtig funktion at udføre, når du bevæger dig udenfor døren i et par seler. Vi er alle forskellige med individuelle præferencer of muligheder i komfort. Derfor er det vigtigt, at selerne kan akkommodere alle typer personer i form og stilistisk smag. Alle vores seler er fuldt justerbare.

Juster selerne til netop DIN pasform

Det betyder, at du kan tilpasse dem lige så tosset, du vil og prøve dig frem. En anden ting er, at de sidder perfekt på kroppen. Selerne er perfekt tilpasset og i Y-form, der øger pasformen endnu mere. Designet er ud fra de klassiske seler på markedet, men her har vi nogle forskellige udvalg med moderne twist. Efterspørgslen på seler dikterer nemlig noget andet, noget anderledes og noget nyt. Det forsøger vi at efterleve.

God komfort er alt betydende

Når du så har fundet et par seler, der ser godt ud, og som kommer i en fornuftig pris relativ til kvalitet, er der endnu et meget vigtigt punkt at have in mente. Dette er naturligvis komforten. Du kan købe et sæt seler, der er nok så fede og dyre og moderne. Problemet er dog bare, at ikke alle seler er til at holde ud at have på ret længe ad gangen. De fleste seler nu til dags bør være i fornuftig komfort. Det var mere før i tiden, at man sagtens kunne få et par seler, der skrabede og kradsede nakke og ryg. Så kunne man nærmest ikke få dem af for hurtigt. Du kan dog stadig godt risikere at få et par seler i decideret dårlig komfort, selvom pris og kvalitet umiddelbart ser upåklagelige ud i forhold til produktet.

Seler i høj kvalitet & komfort

Hos BalderClothes får du seler i optimal komfort. Dette er meget vigtigt for os at pointere. Vores seler vil ikke skrabe imod, de vil ikke falde af skulderen, og de vil ikke skabe problemer i løbet af dagen. Det betyder, at du kan gå med selerne hele dagen og ikke have ømhed bagefter. Ligeså vigtigt er det, at du ikke er tynget af selerne i løbet af dagen.

seler sort hvid model
seler model

Gå ikke på kompromis med dine seler

Det skal give mening at have et par gode seler på, og det skal være behageligt at have dem på, og de skal se godt ud på din kropsramme. Her skal du ikke gå på kompromis med det ene eller det andet. Ligesom alt andet i din garderobe, skal du gå efter det, du genre vil have. Vælg det der passer til dig og lad være med at nøjes. Hav altid din komfort for øje sammen med de andre parametre, og se om du ikke kan opfylde dem alle på en gang.

Vi hjælper dig til de rette valg af lækre seler!

Så har du et par seler, en skjorte, en butterfly og meget andet, som tikker alle boksene for dig. Såfremt du er i tvivl om noget vedrørende selerne eller andre produkter hos os, så tag endelig kontakt. Vi er her for at hjælpe og guide dig bedst muligt på rette vej. Vælg derfor et par seler, som matcher din stil. Når du så skal til arrangementer, står du med lige netop det par seler, som du gerne vil have på.

Seler til mænd og til kvinder

Den moderne urbane kultur er ved at gøre op med ideen om, at seler blot er for mænd. Vi mener ganske vidst, at enhver mand bør have minimum et par gode solide seler, som kan erstatte livremmen til events. Dette ligger vi ikke skjul på, og BalderClothes er målrettet mænd. Dog følger vi den moderne udvikling, hvor selerne ikke længere kun er forbeholdt den stilfriske herre. Kvinder er også begyndt at gå med seler til events og fester. Den kendte canadiske sangerinde, Kiesza, har i den senere tid gjort selerne til en mainstream del af hendes show, ligesom sangerinden Miley Cyrus også ofte figurerer i seler.

Unisex seler til mænd & kvinder

Vi følger udviklingen og har seler, som alle er unisex og derfor kan bæres af både mænd og kvinder. Eftersom pasformen er perfekt, vil selerne sidde optimalt på begge køn, og justerbarheden gør det endnu nemmere at opnå optimal komfort. Et par gode seler er derfor ikke blot at anbefale for den moderne mand. De er også i den grad at anbefale for den moderne kvinde. Hertil passer vores seler til næsten alle lejligheder.

Har du prøvet at kombinere seler med slips?

Det kan måske lyde en smule makabert, men der er faktisk også ganske udemærket belæg for at kombinere selerne med slips. Dette er faktisk standarden for en konservativ gentleman. James Bond og M får dette look til at fungere helt fantastisk, og det er ganske vist også meget formelt. Hvis der er noget, som er synonymt med stil og klasse er det James Bond.

Selekombination der virker

Det vigtige ved denne kombination er dog, at de virker, og det gør det. vælg et slips, der matcher dine seler og bær alt dette på en skjorte, som er i skarp kontrast, så man virkelig kan se detaljerne. Pink og sort samt hvid og sort eller lyseblå og sort er klassikere og moderne præferencer hos mange, fordi de virker som kombination. Derfor er et par gode seler og et lækkert slips en fornuftig investering til din garderobe.

Slut med at søge efter billige seler på Google

Har du søgt længe på Google efter et par interessante, solide, designerseler til en fornuftig pris, så søg ej længere. BalderClothes har selerne til dig i en meget konkurrencedygtig pris til blot 179 kr. Vi har et flot udvalg af pæne og komfortable seler i solidt materiale, men det er faktisk de sorte seler der vinder frem. Dette er bestselleren og kan nok skyldes deres subtile Noir look, som passer perfekt til det klassiske look med en hvid suit skjorte og evt. en sort butterfly.

Fokus på kvalitet & design

Det sort-hvide standardlook dør aldrig og er en tidløs definition af det klassiske retro look. Du behøver derfor ikke længere sidde oppe til langt ud på natten i din søgen efter billige seler. Vi har seler, der er billige, men dette er i pris og ikke kvalitet, og det er en vigtig differentiering at lave. Kvaliteten skal være i orden, og så må selerne gerne være i en god pris. I øjeblikket fører vi fire varianter af seler.

seler ervherv
seler frontprofil

BalderClothes har fokus på tøjkombinationer

Det mest markante match kommer dog i slips og butterflies. Hvilken du vælger afhænger af din præference og begivenheden, outfittet, humøret og så videre. Fælles for dette tilbehør er dog det brede udvalg, som er til rådighed. Vi har til enhver smag, og til enhver begivenhed og enhver årstid, hvis man vælger at gøre det op i det. BalderClothes er en herretøjsshop med stort fokus på tøjkombinationer og mode, som virker på tværs af hinanden.

Udvid din garderobe med fede seler fra BalderClothes

Derfor har vi gjort det nemt for dig at vælge det perfekte tilbehør til dine seler. Dette er lige præcis blandt vores fokusområder. Med hensyn til selerne står disse ikke nødvendigvis alene som dit tilbehør til det formelle arrangement. Du har således mulighed for at udvide din garderobe med et eller flere par solide seler fra BalderClothes.

Noget til enhver smag

I vores store udvalg finder du mange gode bud på, hvad basic seler kan være. Den helt klassiske model er jo de sorte seler, som altid kan bruges. Fordelen ved at bruge basic seler er, at de kan matches med mere modige butterflies, sko eller skjorter.

Slidstærke seler der kan bruges igen & igen

Samtidig kan de bruges igen og igen. Uanset hvilken løsning du ender med, kan du være sikker på, at du får meget for pengene hos os. Alle vores basic seler er nemlig fremstillet med henblik på god pasform og høj kvalitet. Uanset om du er på jagt efter basic seler til en temafest eller til den fine forretningsmiddag, kan du derfor roligt starte her i vores store udvalg.


Basic Seler

Basic Seler – Hvis man går efter det helt rigtige gentleman-look, kommer man ikke uden om et par gode seler. Sammen med fx en butterfly kan de gøre selv en helt almindelig skjorte til noget helt særligt. Derfor er det ikke underligt, at selerne ikke længere kun er populære blandt ændre mænd, sådan som det var tilfældet tidligere.

Det minimalistiske ved seler tiltaler mange

I dag finder man også mange unge, der er glade for at gå med seler. I vores udvalg af basic seler finder du de mere moderne og afdæmpede af slagsen, som er med til at give et minimalistisk og stilet udtryk. De basic seler er mere kedelige end fx mønstrede seler, men til gengæld går de aldrig af mode og kan bruges igen og igen. Hvis du står og mangler det perfekte sæt til konfirmationen, fødselsdagen, forretningsmiddagen eller noget helt andet, er vores udvalg af basic seler et godt sted at starte.

Lækre materialer og god pasform

Vores basic seler er utroligt behagelige at have på, da de er fremstillet af lækre og bløde materialer. Samtidig er der tale om materialer af høj kvalitet, hvilket gør dem slidstærke og holdbare.

Derfor kan du roligt finde dine nye yndlingsseler her hos os, da de sagtens kan holde til at blive brugt igen og igen. Det kendetegner også vores basic seler, at de har en god pasform. Selve remmene er justerbare og elastiske, så de egner sig perfekt til en aften på dansegulvet.

Det er altid vigtigt, at selerne sidder godt og er behagelige at have på – fordi så er de også flottere på. Uanset hvad du ender med at finde i vores udvalg af basic seler, er det uden tvivl et par seler, som du vil blive rigtig glad for at have på og gå i.

Når det så er sagt, mener vi ikke, at der er nogen grund til at betale for meget for seler. Derfor fås alle vores basic seler til konkurrencedygtige og fair priser, der sikrer, at du altid får meget for pengene.

Vil du prøve dem på?

Hvis du forelsker dig i et par basic seler, men ikke ved om det er det helt rigtige, er der ingen grund til at fortvivle. Vi tilbyder gratis fragt og ombytning, så du kan bestille selerne hjem og prøve dem på, før du bestemmer dig. Det sikrer, at du altid ender med det helt rigtige valg af seler.


Mønstrede Seler

Seler er en klassiker, når det er tid til at klæde sig fint eller festligt på. Før i tiden var det mest blandt de ældre mænd, at det var populært at gå med seler. Men moden ændrer sig hele tiden, og i dag ser man også mange yngre mænd, der lader seler være en fast del af deres festtøj.

Yngre mænd hopper med på trenden

Det skyldes formentlig, at man med seler og evt. en butterfly hurtigt opnår det helt rigtige gentleman-look. Seler kan da også være med til at skabe et helt særligt outfit, ikke mindst hvis man går efter mønstrede seler. Seler med mønster er nemlig med til at gøre, at man skiller sig ud, samt at man har mulighed for at vise sin personlighed og unikke stil.

Seler i ternet mønster

Dette er et par superfine seler i ternet mønster og med afdæmpede mørke farver i bordeaux og blå. De er superbehagelige at så på, og den subtile farvekombination passer godt sammen. Dette gør det desuden meget nemmere for dig at finde den rette tøjkombination. Pasformen er helt formidabel, og materialet er i kunstlædermotiv med elastiske stropper. Her anbefaler vi en ternet butterfly i samme mørke farvenuancer til at gå med selerne. Alternativt kan du også anvende en let prikket mørk butterfly, men vælg gerne den bordeauxrøde ternede butterfly. du får et par seler, du bliver meget glad for, og som du kan bruge længe ud i fremtiden, hvis du passer på dem. Vi har faktisk endnu et par seler i nærmest identisk forfatning som det foregående par. Seler med ternet mønster. Disse har samme egenskaber som førnævnte par seler, og der er blot tale om en anderledes emballage, hvorfor de skiller sig ud på det punkt alene.

Blå seler med prikker

De blå seler med prikker er nogle fantastisk flotte seler i midnatsblå med snehvide prikker let dubbet henover materialet. Du får her et par sublime seler, som er perfekte til enhver formel begivenhed, fordi motivet er så subtilt. Dette er et par afdæmpede seler i primo kvalitet og med høj funktionalitet og pasform. Dette er en moderne klassiker hos den stilbevidste mand og til blot 179 kr., mener vi, at prisen er ramt lige i øjet og presset til det yderste.

Sorte seler vinder altid frem og er et tidløst tilbehør

Bestselleren er og bliver dog stadigvæk de klassiske sorte seler. Dette er dem, de fleste efterspørger. De sorte seler har en fantastisk elegance og simplicitet over sig. Det neutrale design i solid sort gør dem anvendelige til ethvert form for skjortedesign. Alsidigheden er en anerkendt faktor blandt gentlemen og stilbevidste mænd og kvinder. At de så også sidder så perfekt, som de gør, er blot endnu bedre. De sorte seler er en højt værdsat form for tilbehør med en funktionalitet, som giver dig frihed og luft. Har du ikke lyst til at bruge en livrem til netop de pågældende arrangementer, så har du muligheden for at skille dig ud og gå med selerne. Når du så tager jakken af, vil folk kunne se, hvilken seriøs og stilbevidst type du er. Du sætter virkelig standarden med disse seler, og folk fra højre og venstre vil høre nærmere om, hvor du har købt dem. BalderClothes lader dig stå så skarpt som overhovedet muligt til enhver formel og uformel begivenhed.

Prøv også disse relaterede varer

Til selerne har vi nu anbefalet slip og butterflies meget generelt. Vi kan dog godt være lidt mere specifikke i vores hentydninger. På BalderClothes.com vil du se en række anbefalede produkter under hvert sæt af seler. Et super funktionelt stykke tilbehør er skjorteholderen. Denne sværger vi til hos BalderClothes, da det er et helt utroligt, innovativt stykke men’s wear. Skjorteholderen holder din skjorte på plads fra det punkt, du påmonterer den, til når du beslutter dig for at tage den af. For nogle kan de muligvis være for meget med både skjorteholder og seler, men for andre er det et naturligt mix, der går hånd i hånd. Så sider alt i hvert fald som det skal upåklageligt. Du finder også en slipsenål i rækken, og dette er naturligvis en hentydning til dit slips, som matcher selerne. Vi har flotte slipsenåle i sølv og guld med motiv og med sten, så der er lidt til enhver smag.

Seler med hurtig levering

Vi bestræber os på, at du modtager dine seler så hurtigt som overhovedet muligt. Ligeså snart din ordre tikker ind, pakker vi den og sætter den klar til afsendelse. Bestiller du inden kl. 16 kan du spare markant tid på din pakke, men lige meget hvad gør vi meget for at den kommer afsted så hurtigt som muligt. Når du så har modtaget pakken og ikke taget den i brug, har vi jo også 100 dages returret.

Hvis du står og mangler det helt perfekte outfit til den næste festlige begivenhed eller særlige lejlighed, er du kommet til det rigtige sted. I vores udvalg af mønstrede seler kan du nærmest garanteret finde det helt rigtige par seler, som vil gøre dit outfit til noget helt særligt.

Noget for enhver smag

Mønstrede seler er et bredt begreb, der dækker over mange ting. Vil du have syn for sagen, så kig bare nærmere på vores udvalg. Vi har mange forskellige seler med mønstre – både ensfarvede og flerfarvede. Hvad enten du er til tern, striber, prikker eller noget helt andet, kan du finde det rigtige valg i vores udvalg.

Med andre ord er der noget for enhver smag, uanset om du går efter det helt vilde, eller et mere afdæmpet udtryk er det rigtige for dig. Uanset hvad du vælger i vores udvalg af mønstrede seler, er du sikker på at få meget kvalitet for pengene.

Lækre og holdbare materialer

Mønstrede seler er et oplagt valg, når man skal klædes fint på. Og vi mener, at alle skal have råd til at klæde sig på til de festlige lejligheder. Derfor finder du hos os mønstrede seler af enhver art, som fås til både fair og konkurrencedygtige priser. Men det betyder ikke, at du skal være bange for, om der er gået på kompromis med kvaliteten.

Alle seler i vores udvalg er nemlig fremstillet med fokus på kvalitet, hvorfor du vil opleve, at de er utroligt behagelige at røre ved og have på. Selestropperne er justerbare og elastiske, så du kan danse rundt i selerne hele aftenen uden problemer. Samtidig gør de holdbare materialer, at du kan bruge dine mønstrede seler igen og igen.

Prøv dem på

Står du og mangler et par mønstrede seler til din næste fest? Men ved du ikke, præcis hvilken slags det skal være? Så er der ingen grund til at fortvivle! Selvom vi er en webshop, kan du sagtens få lov til at prøve de mønstrede seler på, inden du bestemmer dig.

Vi tilbyder nemlig fri fragt og ombytning, så du kan bestille selerne hjem og se, om de passer til dit outfit. Det sikrer, at du nemt kan finde frem til det helt rigtige par mønstrede seler, uden at det skal koste dig en formue.

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

×