Skjorter til enhver smag fra BalderClothes

Her på siden råder vi over et stort udvalg, så der er en til enhver lejlighed. Vi har skjorter til hverdagsbrug, til byturen og til de lidt mere fine fester. Det hele handler om, hvordan du bruger den, og hvad du sætter den sammen med. Vi har desuden også en række forskellige farver og mønstre at vælge imellem. Så er der noget til enhver smag. Alle vores skjorter er skræddersyede. Det sikrer, at de sidder super flot og giver et elegant og stilfuldt udtryk.


skjorte med guld prikker
bordeaux rød skjorte med polka prikker

Slim-fit, modern-fit – you name it!

Alle vores skjorter fås i enten slim-fit eller modern-fit modeller, så der er lidt til alle. Derudover er vores skjorter lavet i forskellige typer af stof, da vi godt kan lide, at de skiller sig ud i stoffet, når nu man skal have så mange. Vi har nogle, der er lavet i 100% bomuld, nogle der er en blanding af bomuld, silke og uld og nogle, der er en blanding af polyester og bomuld.

Bestil trygt din skjorte hos os

Hos os behøver du ikke bekymre dig om størrelsen på din skjorte! Hvis den størrelse, du først havde bestilt hjem, ikke passer helt som ønsket, så tilbyder vi selvfølgelig, at du kan returnere og bytte den til en anden skjorte helt kvit og frit! Vores hurtige levering sikrer desuden, at du ikke behøver vente alt for længe på at få din nye skjorte – højst 1-2 dage!

slips fra balderclothes i kvalitet
seler frontprofil

Klassiske skjorter

Hos BalderClothes interesserer vi os både for det moderne men i særdeleshed også det klassiske skjortelook. En traditionel hvid skjorte med et par sorte seler, mørkt slips eller en mørk butterfly er altid en vinder til arrangementer og events. Vi kombinerer dog det traditionelle skjortekunststykke med moderne dansk design i kvalitet. Vores øje for detaljer vejer tungt i vurderingen af skjorter fra vores leverandører, og du får derfor et par solide skjorter i fantastisk design. Klassisk møder moderne i en fusion, der harmonerer perfekt med nutidens trends. Vi sørger altid for, at du har nemt ved at kombinere en eller flere skjorter i klassisk lys design med tilbehør, som fremhæver skjortens elegance. Dette skal gøres uden, at tilbehøret overdøver skjorten, men således skjorten og tilbehøret harmonere. Skjorten er dog den førende driver i dit look, og bør derfor matche begivenheden, hvor en klassisk skjorte er et godt valg.

Kombiner klassikere

De klassiske skjorter kombineres ofte med tilbehør af alle slags. Slips, butterflies, seler og skjorteholdere er alle meget normale for denne skjortegenre. Du bestemmer naturligvis selv, om du eller begivenheden dikterer tilbehør, eller om du kører uden. Skjorternes alsidighed gør dette til e nem beslutning for dig at tage, og din mundering kommer derfor ikke til at lide det mindste.

Moderne skjorter

Vi har skjorter til den moderne gentleman, som ønsker noget, der kan bæres uden jakke på; noget som kan stå alene og få dig til at se godt ud. Nutidens moderne skjorter er slim fit og det oplagte valg til diverse begivenheder, hvor en T-shirt bare ikke er godt nok for dig.

Skil dig ud med vores skjorter

Såfremt du i forvejen har et godt bælte og bukser, der matcher, er et slim fit skjorte fra Signature det ideelle valg for dig. Vi har skjorter, som får dig til at skille dig ud men på en subtil og beundringsværdig måde, hvor skjortens glans skinner igennem. Gå ikke på kompromis men giv i stedet dig selv det bedste!

Husk altid at kigge på størrelsesguiden

Når du overvejer at købe et stykke tekstil, hvor pasformen er meget låst og varierer hyppigt efter brugeren, er det vigtigt, at du kigger på størrelsesguiden. Hos BalderClothes dækker denne guide vores skjorter i modern fit og slim fit. Den dækker også tilbehør såsom business shorts og strømper. Fælles for dem alle er, at målene for hver størrelse er angivet til fordel for dig. Længde, hals, bryst, mave, hofte, skulder, ærme er alle faktorer, som er vigtige at have styr på ved skjortekøb. Det hjælper naturligvis, hvis der er stræk deri, hvorfor du har lidt ekstra råderum at arbejde med. Dog anbefales det, at du tjekker dine mål, så du er sikker på, at skjorten passer dig og kommer til at sidde perfekt.

Gå efter den perfekte pasform

Vi ønsker, at du får dette bedste, og at tøjet sidder perfekt på dig. Hvis ikke skjorten sidder som den skal, går det ud over resten af dit antræk, og dit tilbehør bliver overflødigt. Hvis du har dine mål, men du er i tvivl om, hvorvidt skjorten passer til netop dig, så tag endelig kontakt til os. Så kan vi nemlig hjælpe dig og vurdere om skjorten passer til dig. Såfremt du ønsker at købe skjorten uden at tage kontakt til os, og du stadig ikke er helt sikker på størrelsen, så køb den et nummer over det anviste. Ved du f.eks., at du normalt skal have en large i andre skjortemærker, men den pågældende skjorte virker lidt for lille i din optik, så køb den i XL. Så er du på den sikre side, og ved at den i hvert fald passer. Hellere en for stor skjorte end en for lille, men følg størrelsesguiden for at være på den sikre side alligevel.

men sizechart

Hvilken skjorte passer til begivenheden?

Hvad skal du vælge? Tailormade eller Signature? Det er et godt spørgsmål, men naturligvis også et, der er op til dig. Svaret skal findes, der hvor alle antræk tager sit startpunkt; begivenheden.

Tailormade – Premium

Der er ingen tvivl om, at vores Tailormade – Premium skjorter er mere formelt anlagte end Signature skjorterne. Flere af dem har mulighed for manchetknapper, og deres design er mere klassisk betonet, omend disse også kan bruges til uformelle begivenheder. Her råder vi over vores skjorter i hvid, blå og pink.

Alle disse skjorter er lavet til det klassiske look med skjorten ned i bukserne og noget tilbehør såsom slips eller butterfly. En skjorteholder er også det foretrukne valg her, hvorfor vi oplever megen fremgang i efterspørgslen af netop førnævnte. Vi fører 2 varianter af skjorteholdere, som du kan bruge til din Tailormade – Premium skjorte – standarden og vores V2 skjorteholder.

Signature

Signature er et brand af skjorter, som er meget fleksible og med en ekstremt dynamisk pasform. Disse er perfekte til mere uformelle begivenheder. Det er dog skjorter, som er meget alsidige og som kan tåle en del, og deres popularitet gør dem til en favorit blandt mange. Netop derfor fører vi også et stort udvalg i Signature skjorter af forskellige typer i dansk design. Der er ikke tale om noget uhørt excentrisk men derimod rolige og meget stilrene farver og designs. Klare lyse og mørke farver og subtile prikker danner rammerne om en designkollektion, som er meget populær ved dagens herremode.

Det er oplagte valg for den friske businessman, som søger smokingskjorter i moderne designs til en fornuftig pris. Pasformen for disse skjorter er helt i top, som du kan se på vores modelbilleder. Signature skjorterne er i sandhed skjorter med stil og klasse. Disse bæres ofte med butterflies og ellers uden tilbehør, men kan sagtens kombineres med både slips, skjorteholdere og meget mere.

placeholder image

Blå skjorter

Blå skjorter er ret så populære. Den blå farve er en rolig farve, og går man op i farvens betydning, vil man også se, at det er netop roen, farven står for. Så udover at give ro for øjet, kan man også lege med tanken om, at man indgyder ro hos andre. Tillid kunne man også kalde det. Og hvem vil ikke gerne signalere det på en arbejdsplads, til et forretningsmøde eller en date?

Den blå skjorte er nem at sammensætte med stort set et hvert klassisk jakkesæt. Ser vi bort fra formen, er det klassiske jakkesæt typisk i mørke farver. Her er de foretrukne farver typisk sort, grå i mørke nuancer eller en mørk blå farve. Hvilken farve går mere naturligt hertil end den blå? Det skulle da lige være den hvide skjorte. Det er i hvert fald den sammensætning, vi nok ser mest i gadebilledet eller i kontormiljøet.

Lækker skjorte, høj kvalitet og fornuftig pris

Hos BalderClothes.com sælger vi danskinspireret skjorter i høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at du får en skjorte, hvor der er kræset for kvaliteten og detaljerne. Og dette er også tilfældet med vores bordeaux skjorter. Vi mener, at detaljerne har stor betydning for, hvor glad du bliver for skjorten. Da det er de små ting, der gør forskellen. Og det er netop det, der gør, at vi adskiller os fra andre tøjmærker på markedet.

Vi har høje krav til vores producenter og vil kun sælge det bedste på markedet. Derfor kan du kun finder produkter på webshoppen, vi selv ønsker at investere i. Vi garanterer, at du med en skjorte, fra BalderClothes.com, får en skjorte, der har en høj levealder. Samtidig med at du får den til en yderst attraktiv pris, når man tænker på, hvor høje standarder de er produceret efter. Du kan altså finde en lækker skjorte af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser på BalderClothes.com.

Blå skjorte

En blå skjorte er et must-have i enhver moderne mands garderobe. Og er det ikke allerede en del af din, er det på tide, at du får investeret i en. Hos BalderClothes.com vægter vi det højt, at vores skjorter er af højeste kvalitet. Samtidig fokuserer vi på detaljerne i skjorterne og sælger kun det bedste på markedet. Derfor har vi høje krav til vores producenter og sælger kun skjorter, vi selv kan stå inde for. Altså kan du finde et bredt udvalg af kvalitetsskjorter hos os, som er garanteret en lang levetid.

En klassisk og moderigtig skjorte

Du kan, hos BalderClothes.com, finde et udvalg af blå skjorter, som alle er klassiske og moderigtige. De er produceret med tanke for, hvad den moderne mand ønsker at udstråle. Derfor er der fokus på detaljerne og kvaliteten. Vi forhandler blå skjorter, der følger vores tøjkoncepter Signature og Tailormade. Og du kan indenfor hvert koncept finde ensfarvede og mønstrede skjorter. Det er altså muligt at finde noget til enhver smag.

Blå skjorte – Skjorter til alle lejligheder!

Med en blå skjorte kan du næsten ikke gå galt i byen. Det er en enkel og neutral farve, der giver et klassisk og fint look. Et look der både kan fungere til hverdag og fest. Outfittet du kan skabe med en blå skjorte afhænger dog i høj grad af, hvilken skjorte der er tale om, samt hvad den bliver stylet med. Hos BalderClothes.com forhandler vi forskellige typer af den blå skjorte. Du kan bl.a. finde en blå skjorte, hvor der er indsyet tern i materialet og en stribet blå skjorte. Skjorter der måske fungerer bedst til hverdag. Samtidig kan du finde de mere klassiske og fine skjorter i blå, der fungerer bedst under en smoking eller jakkesæt.

Hos BalderClothes.com kan du altid finde et stort udvalg af blå skjorter i høj kvalitet, der passer til henholdsvis hverdag og fest. Tjek vores udvalg ud i dag og bliv inspireret.

I dag fås skjorter i et væld af farver og kvaliteter. Det betyder, at du kan vælge frit imellem forskellige materialer, mønstre og udtryk – også til blå skjorter. Med internethandel er det blevet endnu nemmere at shoppe rundt. Til gengæld er der også et væld af webshops at vælge imellem. Derfor har BalderClothes valgt at gøre det nemt for dig ved at have alle de bedste produkter ét sted. Her forhandler vi lækkert tøj til dig, der tager din stil og din tid seriøst. Her finder du et bredt sortiment af skjorter i forskellige stilarter, farver og udtryk.

Blå skjorter er ikke kedelige

Nogle skjorter dur kun til fest, og dem skal der også være plads til! Vi går efter mottoet, at livet er for kort til kedeligt tøj. Derfor gør vi vores del for at peppe dit klædeskab lidt mere op. Du finder festlige skjorter med preppy prikker, stilede striber og tjekkede tern. Vælg de sjove farvekombinationer eller hold det roligt for øjet med blåt i blåt. Hvem siger ikke også, at du sagtens kan flirte outfittet op med en lækker charmklud i jakkelommen i sprøde, spraglede farver? Skjorter til mænd har været populære i århundrede, og det er der en god grund til. Med det ofte lette materiale, er skjorten nem at rengøre og hurtig om at tørre. Ser vi bort fra det praktiske, har skjorten en lækker pasform og giver med knapperne og kraven et professionelt og seriøst look. Det er først i slutningen af 1800-tallet at skjorten for alvor fik den form, som vi stadig ser i dag, og efterhånden begyndte også blå skjorter at dukke op.

Tilføj lidt ekstra med blå skjorter

Er du til lidt ekstra personlighed uden for meget pang, kan du også nemt slippe afsted med det i de blå nuancer. Om du er til prikker, striber, tern eller mønstre, bliver det lidt mere dæmpet i de blå nuancer. Her kan det f.eks. godt være lidt svært at holde den diskret, hvis du i forvejen har valgt en farve, der skiller sig betydeligt ud. Livet er for kort til kedeligt tøj, men nogle gange må man også gøre sit for at passe ind. Derfor kan det være svært at hive en grøn skjorte frem, når resten af kontoret går i sort, hvidt og gråt. Her kan den blå skjorte være den glidende overgang til lidt ekstra individualitet uden for meget originalitet. Brug dine blå skjorter sammen med jakkesættet på kontoret med et lækkert, enkelt slips. Skal du hænge med vennerne, hvad så med at holde dig til et par lækre jeans med et par fede sko til? Der er heller ikke nogen, der siger, man ikke kan iføre sig shorts sammen med blå skjorter på en varm sommeraften. Mix og match dine blå skjorter med forskellige bukser og jakker. Skab forskellige outfits med slips, charmeklud, jakkesæt, bukser og sko. Så behøver hverdagen ikke at ligne sig selv hver dag. Find dine blå skjorter hos BalderClothes her på siden. Her finder du både spændende blå skjorter i fede mønstre, der giver et look ud over det sædvanlige, såvel som de rolige blå skjorter til hverdagen på kontoret. Bestil allerede i dag, og vi sender pakken afsted indenfor 24 timer. Vi fører lækre blå skjorter i ensfarvede og mønstrede designs, så der er en til enhver smag.

Bordeaux skjorter

Spice garderoben op med et par bordeaux skjorter, hvis du gerne vil give lidt kant med ekstra farver. De bordeaux skjorter signalerer klasse og har en farve, der skiller sig ud fra f.eks. de hvide skjorter og de blå skjorter. Find dine bordeaux skjorter hos BalderClothes og få en kvalitet, der er lidt udover det sædvanlige. Vi fører kun de bedste produkter, fordi vores tøj skal være lækkert at have på.

Kombiner dine bordeaux skjorter med et lækkert mørkt jakkesæt og et slips, der matcher jakkesættet. Så er du klar til at køre en anderledes stil på kontoret eller et sofistikeret look på natklubben. Match den med din yndlings butterfly og giv et kækt twist til outfittet.

Nemt udvalg: de lækreste bordeaux skjorter

Det er ikke altid nemt at finde den rette skjorte, men vi har gjort en del af arbejdet for dig. Vi fører nemlig kun de bedst produkter. Så behøver du ikke at sortere igennem kiksede skjorter og dårlig kvalitet for at finde frem til det bedste. Alt, du skal gøre, er at finde de farver og mønstre, som tænder dig. Bordeaux skjorter passer overraskende til de flestes hud teint. Måske er det derfor, farven er blevet så populær. Den har trods alt været på mode længe efterhånden, og vil nok være det længe endnu.

Den rigtige skjorte gør noget for dig. Den fremhæver dine bedste features. Den strammer ind de rigtige steder, og den højner din selvtillid, hver gang du tager den på. Den dur godt til fest såvel som på kontoret, hvor den får dig til at skille dig ud fra de andre sort/hvid klædte. En mand har brug for en god skjorte, som han kan have på til enhver lejlighed. Find din næste yndlings skjorte blandt vores bordeaux skjorter hos BalderClothes. Hvem siger, du ikke kan have flere end én yndlings skjorte? Vi har udvalgt de fedeste og lækreste skjorter, så du kan koncentrere dig om at finde den, der virker bedst for dig. Bestil dine bordeaux skjorter og få den afsendt indenfor 24 timer. Så får du dine skjorter leveret direkte hjem til din garderobe.

Bordeaux Skjorte

Med en bordeaux skjorte får du en skjorte, der på en klassisk og enkel måde giver lidt farve til dit outfit. Det er en varme farve, der gør det muligt at pifte outfittet op, uden at det blive for iøjnefaldende. Som det til tider kan være tilfældet med f.eks. en rød skjorte. Så er du på udkig efter en skjorte, der kan gøre noget ekstra for dit outfit, uden at det bliver for meget, er en bordeaux skjorte måske valgte for dig.

Er du interesseret i en bordeaux skjorte, skal du tjekke udvalget ud her på webshoppen. Vi sælger skjorter i dansk design, hvor der er fokuseret på kvalitet og designs. Og vi kan garantere, at du kun kan finde produkter, der lever op til det. Tjek derfor vores udvalg af skjorter ud allerede i dag!

Forskellige typer skjorter

Skjorter behøver ikke at være stive og kradse. De kan faktisk også være lækre og ligefrem behagelige at have på. Det er blot et spørgsmål om stil og materialer. Der findes de afslappede skjorter, hvor den, der nok bonger mest ud her, er skovmandsskjorten. I den anden ende har vi businessskjorten, der er lavet i et tyndere og stivere materiale. Her er det vigtigt, at kraven sidder stift, og skjorten holder sig krølfri det meste af dagen. Hvor skovmandsskjorten er blød og kraftig, er businessskjorten altså tyndere og mere formel. Hvis du gerne vil have en lækker skjorte, der skiller sig ud, så tag et kig blandt vores bordeaux skjorter. Her finder du ensfarvede, mønstrede og stribede skjorter med fede detaljer og lækre designs. Alle vores skjorter er lavet i lækre materialer med omtanke for miljøet og din krop. Alle skjorter er valgt ud fra tanken om, at der skal være noget til enhver lejlighed. Uanset om du mangler en skjorte til fest eller hverdag, finder du den altså her – også i dine yndlingsfarver.

Lidt anderledes med bordeaux skjorter

Bordeaux skjorter er til dig, der kan lide at være lidt skæv og original i din stil. Du kan lide opmærksomheden, men samtidig indgyder du også tillid og charme. Du er stilet og sofistikeret, men tør også at træde ud af boksen. Den er til dig, der ikke gider det kedelige sorte og hvide habitsæt. I stedet vil du have kulør på tilværelsen uden at provokerende. Du holder dig fra det klassiske, men respekterer rammerne. Derfor tilføjer du lidt ekstra spice til et lækkert jakkesæt, når du skal ind på kontoret. Om aftenen finder du muligvis butterfly og charmekluden frem. Det kan også være, bordeaux skjorter gør sagen for dig, og du nyder at kunne være business med et twist.

En hvid skjorte passer til ethvert klædeskab. Den er godt og vel et must i hver en garderobe hos mænd såvel som kvinder. Den dur til business som fritid, formal som casual. Det er din go-to, når alt andet fejler, eller hvis du skal være sikker på at passe ind. Som forretningsmand er det en del af din uniform, og for dig, som elsker at give den prikken over i’et, er det en del af dit outfit, når du går i byen. En hvid skjorte er ikke bare en hvid skjorte. Der er mange detaljer, der er værd at holde øje med for øjet. Derfor er det også vigtigt at tage det seriøst, når man går på jagt efter sine næste hvide skjorter. Ellers bliver man hurtigt skuffet.

Rød skjorte

Du finder hos, BalderClothes.com, et stort udvalg af forskellige skjorter bl.a. røde kvalitetsskjorter. Alle vores skjorter er produceret med fokus på detaljerne og høj kvalitet. Og vi har høje krav til vores producenter og sælger kun det bedste på markedet. Du kan derfor kun finde tøj på webshoppen, vi selv kan stå inde for.

Vi sælger forskellige tøjkoncepter såsom Signature og Tailormade. Hvor Signature er fabriksproduceret skjorter, er Tailormade håndsyet af professionel skræddere. Især Tailormade skiller sig ud fra andre tøjmærker på markedet, da der er fokus på specielle stoftyper, unikke designs og fittings. Alt dette gør, at du får en unik skjorte i høj kvalitet, du ikke kan få andre steder. De to tøjkoncepter har det til fælles, at de begge er danskinspireret i høj kvalitet. Du kan derfor med sikkerhed finde en skjorte, der passer til dig og din personlighed hos BalderClothes.com.

Rød Skjorte – Klassisk og vovet

En rød skjorte er for dig, der gerne vil give dit outfit et ekstra pift. Et pift der gør, at du skiller dig ud fra mængden til hverdag, men også til fest. Med en rød skjorte tager du et bevidst valg i forhold til din beklædning. Et valg hvor du er klar over, at folk vil få øje på dig. Du ved, at denne skjorte vil give dig opmærksomhed til enhver lejlighed.

Vores røde skjorter har unikke klassiske designs, som betyder, at skjorten stadig har et fint professionelt look. Et look der både kan fungere til hverdag og fest. Du kan med fordel kombinere din røde skjorte med en af vores smarte skjorteholder. En skjorteholder vil nemlig sørge for, at din skjorte sidder pænt, ligegyldigt hvordan du bevæger dig. Det er altså en accessories til din røde skjorte, der er uundværlig.

Husk også at se vores store udvalg af hvide skjorter – Du går aldrig forgæves hos os!

Hvide skjorter

Det er vigtigt at holde sig for øje, hvilken type skjorte man skal bruge. Selvom det ”bare” er en hvid skjorte, er der en kæmpe forskel på, om den skal bruges til fest eller til arbejde. Krave og ærmer er f.eks. særligt et sted, hvor detaljerne bliver iøjnefaldende.

Skal du bruge en casual skjorte, er bottom-down kraven populær. Her holdes kravespidserne nede med knapper. Denne kan bruges til jakkesæt, men så er det mere til ”ungdommelige” og nymoderne jakkesæt. Typisk ville det være et jakkesæt i en preppy stil.

Hvid skjorte

Hvid skjorte – Der findes ikke en mere klassisk skjorte end den i hvid. Det er en skjorte, der kan fungere til enhver lejlighed. Og netop derfor er den uundværlig i de fleste mænds garderobe. Så hvis du ikke allerede har en eller flere i garderoben, er det vist ved at være til tid, at du investerer i en. Hos BalderClothes.com kan du finde et stort udvalg af lækre hvide skjorter i høj kvalitet. Vi sælger kun det bedste på markedet og går op i, at vores produkter er unikke og af høj kvalitet. Samtidig har vi et stort fokus på detaljerne i skjorterne. Derfor får du med garanti en skjorte udover det sædvanlige, når du handler hos os.

Hvide skjorter – Passer til alle lejligheder!

Du kan på hvert enkelt produkt læse og se billeder af de detaljer, skjorterne har. Vi kan kun anbefale, at du går op i detaljerne og materialerne, skjorten er lavet af, da det netop er det, som gør, at du bliver ekstra glad for din skjorte. Og vi garanterer, at du får en skjorte, der kan bruges i mange år.

Hos BalderClothes.com har vi hvide skjorter, der er produceret ud fra vores to tøjkoncepter Signature og Tailormade. Og indenfor hvert koncept kan du finde forskellige modeller af hvide skjorter. Derfor kan du med garanti finde en skjorte, der passer netop til dig og din personlighed. Om du er til den ensfarvet helt klassiske hvide skjorter, eller om der gerne må være mønster i, kan du finde det hos os.

Hvid skjorte og slips

Den hvide skjorte er, som sagt, meget neutral og klassisk. Du kan derfor med fordel pifte den op med noget accessories. Accessories der kan være med til at gøre noget ekstra, for den ellers meget enkle skjorte. Det kan især være en fordel at investere i accessories, såsom slips eller slipsenål, hvis du anvender den hvide skjorte under et jakkesæt eller smoking. Se vores udvalg af smart accessories til den moderne mand og bliv inspireret til at pifte dit outfit op.

Hvilke hvide skjorter mangler du?

En turn-down krave giver et mere formelt look til skjorten. Her vender kravespidserne også nedad, men holdes nede af sig selv. Kravespidserne sidder forholdsvis tæt på hinanden, hvilket giver det formelle look. Denne type skjorte kan bruges til casual såvel som formal outfits.

Cut-away kraven minder om turn-down kraven. Forskellen er her, at kravespidserne vender ud til hver sin side, og at der derfor er længere afstand imellem dem. Denne kravetype hører måske i virkeligheden til de mest formelle skjorter. Afstanden mellem kravespidserne gør nemlig denne skjortetype særligt god til slips.

Kinakraven er et næsten blasfemisk navn, da der stort set ikke er nogen krave her. Men det er der så alligevel. De fleste forbinder nok mest kraven med det, der i virkeligheden kaldes en fold på kraven. Kinakraven er altså en krave uden fold. Den stikker et par centimeter op over skjorten, og minder altså mest om en bred kant. Denne type passer bedst i uformelle sammenhænge til jeans, shorts eller chinos.

Lækker pasform er vigtig

Pasformen er endnu et vigtigt pejlemærke. Slimfit sidder tæt, har et stilfuldt snit og passer godt indunder en blazer. Her er der altså ikke noget ”ekstra” stof, der kan genere eller krølle under jakkesættet. Det traditionelle fit sidder løsere og giver et mere casual look. Modern fit er en god mellemting mellem slim fit og traditional fit, da den typisk er 2 centimeter større i hvert mål. Dette fit giver altså lidt mere plads end slim fit uden at være helt løs i pasformen. Leder du efter en skjorte til jakkesættet, plejer vi at anbefale skjorter lavet af en bomuldsblanding med polyester. Denne blanding giver nemlig den rette tekstur og føling i stoffet. Find slips, butterflys, jakker og bukser, der passer til dine hvide skjorter hos BalderClothes. Vi har et stort sortiment af hvide skjorter, accessories og slips.

Vidste du…?

Skjorten er som beklædningsgenstand mere en 5.000 år gammel! Det betyder altså, at vi har haft den blandt os i længere tid, end vores tidsregning kan række. Det siger alligevel en del. Skjorten mindede dog frem til slutningen af 1800-tallet dog mest om en t-shirt. Den blev nemlig brugt akkurat som vi brugte t-shirts førhen: som en undertrøje. Frem til slutningen af 1800-tallet var det altså uhørt at have en skjorte på uden noget andet på overkroppen. Hvide skjorter blev anset som symboler for klasse og rigdom – selv da den stadig blev båret som undertrøje. Det hænger højst sandsynligt sammen med at en lys hud også længe blev anset som velstand. Den hvide skjorte og den lyse – i en periode kridhvide – hud var et symbol på, at man havde råd til at få vasket tøjet ofte og ikke behøvede at arbejde ude i solen. Senere, i slutningen af 1800-tallet og i takt med industrialiseringen, blev hvide skjorter billigere at købe og vaske. Herfra har det altså ikke handlet så meget om farve, som om materialer og pasform.

Lyserøde skjorter

Find dine lyserøde skjorter hos BalderClothes. Vi fører et bredt udvalg, hvor vi har valgt de bedste ud til dig. En skjorte er ikke bare en skjorte, og livet er for kort til kedeligt tøj. Derfor fører vi skjorter i lækker kvalitet, fede danske designs og spændende små detaljer. Klæd dig lækkert og mærk selvtilliden stige, når du finder det outfit frem, der gør dig gladest.

Tag dine skjorter på til arbejde eller til fest. Kombiner dem med lækkert jakkesæt og slips, eller find de gode jeans frem til havefesten. Skjorter er et af de mest alsidige beklædningsdele til mænd, og de kommer også til at gøre noget godt for dig. De lyserøde skjorter klæder flere, end de vil tro, og giver et lækkert prik over i’et til outfittet.

Pink skjorte

Pink skjorte – Du kan på BalderClothes.com finde et stort udvalg af klassiske skjorter. Skjorter i forskellige farver og mønstre. Derfor kan du med sikkerhed altid finde noget, der passer til dig og din personlighed. Alle vores skjorter er dansk design og produceret i høj kvalitet. Vi lægger vægt på detaljerne og har derfor høje krav til vores producenter. Derfor kan du kun finde produkter på webshoppen, vi selv har kvalitetstestet og godkendt. Du er således altid sikker på, at du får det bedst, når du handler hos BalderClothes.com.

En moderigtig pink skjorte

Vores sortiment består blandt andet af moderigtig og lækre pink skjorter. Så er du på udkig efter en skjorte, der kan lidt mere end en klassisk neutral skjorte, er denne farve skjorter måske noget for dig. Med en pink skjorte vil du med garanti skiller dig ud fra mængden og give dit outfit et ekstra pift. En moderigtig pink skjorte udstråler, at du har taget stilling til din beklædning og er bevidst om, at du vil tiltrække opmærksomhed.

En pink skjorte kan du anvende til både hverdag og fest. Alt afhængig af hvad du vælger at style den med, kan du nemlig få flere outfit, der er perfekt til den moderne mand, om det er til hverdagens møder eller weekendens fester. Den er eksempelvis super lækker og smart sammen med en mørk striktrøje eller cardigan. Men fungerer også optimalt under et jakkesæt eller smoking, hvis du ønsker at sætte dit præg på et ellers meget klassisk look. Ligegyldigt hvad du vælger at style den med, kan du med en pink skjorte give dit outfit et frisk og flot look.

På BalderClothes.com kan du finde et stort udvalg af pink skjorter. Så er du på udkig efter en klassisk men vovet skjorte, kan vi anbefale, at du tjekker vores udvalg ud.

Lyserød skjorte

Lyserød skjorte – Hos BalderClothes.com forhandler vi et bredt udvalg af skjorter. Skjorter der er ensfarvede eller mønstret. Du kan derfor finde noget til en hver smag. Fælles for vores skjorter er, at de er danskinspireret og produceret i høj kvalitet. Vi har vægt på detaljerne og har høje kriterier til vores producenter. Således er du altid sikker på, at du får det bedste, når du handler hos BalderClothes.com.

Lyserøde skjorter med attitude

Når du går op i dit tøj, dit udseende og din fremtoning, er det essentielt, at tøjet repræsenterer dig. Du har pænt tøj på, og du vil hellere være overdressed end underdressed til langt de fleste events. Du vil gerne skille dig lidt ud, være lidt mere end det sædvanlige, og helt bestemt klæde dig med lidt kant og attitude. Lyserøde skjorter er med til at signalerer netop dette. Du har styr på din stil, og du går op i at klæde dig lækkert. Både for din egen skyld og for at vise omverdenen, at du tager dig selv og dit arbejde seriøst. Giv den ekstra gas med mønstre, og bring lidt ekstra liv i jakkesættet.

En klassisk lyserød skjorte men vovet skjorte

Søger du en skjorte, der kan lidt mere end en klassisk neutral skjorte, så har vi, hos BalderClothes.com, et spændende udvalg, der er værd at tjekke ud. Du kan eksempelvis finde lækre og moderigtige skjorter i en smart lyserød farve. En farve der udfordrer normen og tilføjer lidt ekstra til dit outfit. Du kan med fordel anvende en lyserød skjorte til både hverdag og fest. Og den er super lækker og smart sammen med en mørk striktrøje eller cardigan. Samtidig fungerer den til både jakkesæt og smoking, hvis du ønsker at sætte dit præg på et ellers meget klassisk look.

Lyserød skjorter klær de fleste!

Hos BalderClothes.com kan du finde forskellige lyserøde skjorter. Vi forhandler bl.a. den klassiske ensfarvede skjorte i lyserød. En skjorte der er klassisk men alligevel vovet. Det er en skjorte, der giver et frisk og flot look til den moderne mand. Dermed er den perfekt til den moderne mand, der ønsker at gøre lidt mere ud af sit outfit og vise, at han har tænkt over, hvad han har på. Endvidere forhandler BalderClothes.com lyserøde skjorter, hvor der er indsyet et mønster i stoffet. Med sit mønstret stof er denne skjorte mere hverdagsegnet. Der er dog stadig fokus på, at skjorten giver et klassisk og moderne look, der tiltaler den moderne mand.

Du kan altså finde et bredt udvalg af lyserøde skjorter hos BalderClothes. Så er du på udkig efter en klassisk men lidt vovet skjorte, kan vi kun anbefale, at du tjekker vores udvalg ud.

Når du køber en ny skjorte

En skjorte er ikke bare en skjorte, så det er værd at lægge mærke til detaljerne og købe en skjorte, du bliver glad for. Lyserøde skjorter kan være super lækre, og de går ikke af mode foreløbigt. Selvom det ikke er en lige så klassisk farve som den hvide, så ser vi stadig den lyserøde skjorte som en del af mange mænds garderobe. Når du kigger efter en ny skjorte, så tænk over brugbarheden. Af og til trænger man til tøj, der skiller sig væsentligt ud, og som skaber lidt ravage i klædeskabet. Men det er nu også rart, at man kan se sig selv gå i det til flere outfits.

Køber du tøj i designs og stilarter, der ikke går af mode foreløbigt, har du tøj, du kan bruge igen og igen. Så find designs, der ikke nødvendigvis er tidløse, men i hvert fald kan gå de næste par år. Køber du også noget, der passer til minimum to outfits i dit klædeskab, er du godt på vej. Der er ikke noget værre, end en lækker skjorte, der faktisk ikke rigtig passer. På bøjlen er den mega fed, på kroppen er den bestemt ikke. Når du har den på i dag, kradser den, sidder den forkert eller du bliver irriteret over at den egentligt ikke får dig til at føle dig fra din bedste side.

Livet er for kort til kedeligt tøj – og det er så sandelig også for kort til tøj, der sidder dårligt. Tøj skal være lækkert og fremhæve dig som den, du er. Find derfor tøj, der gør dig glad, og som du ikke er i tvivl om, at du får brugt.

Ensfarvede skjorter

Som en stilbevidst herre kan man aldrig få for mange skjorter, og slet ikke for mange ensfarvede skjorter! De er gode til enhver lejlighed. Hvis man hører til dem, der går med skjorte hver dag, er det rart at have noget forskelligt at vælge imellem. Derfor har du hos BalderClothes selvfølgelig også mulighed for at købe en ny skjorte. Vi fører dem i klassiske farver som hvid og blå. Så er der altid noget at have på.

Ensfarvede skjorter til hverdag og til fest

Et outfit bliver bare altid lidt mere eksklusivt, når man har iført sig en skjorte. Derfor synes vi selvfølgelig, at du bør have mange forskellige i din garderobe. Ensfarvede skjorter går du aldrig galt i byen med, og vores skjorter kan bruges både til hverdag og til fest.

Vores ensfarvede skjorter fås i forskellige typer af stof, så vi garanterer, at der er noget for enhver smag. Vi har skjorter, der er lavet i 100% bomuld, nogle der er lavet af en blanding af bomuld og silke, og nogle der er lavet i bomuld og polyester. Derfor er vi også helt sikre på, at vi har en kombination, der passer til lige nøjagtigt dine behov og ønsker.

Vi har helt sikkert en ensfarvet skjorte til dig!

Vi er næsten 100% sikre i den her udtalelse, fordi vi er super stole af vores ensfarvede skjorter. Skulle der dog alligevel ske det uheldige, at den skjorte, du har bestilt hjem, ikke passer eller bare ikke føles rigtig, så har vi selvfølgelig gratis retur, så du altid kan sende den tilbage til os igen. Men fortvivl nu ikke, hvis ikke den er der i første hug!

Værd at vide om vores skjorter

Vores ensfarvede slimfitmodel er en signatur skjorte, der opfylder mange af de tanker, vi har om den klassiske, elegante skjorte. Den har en smal pasform, der gør, at den sidder til. Men uden risiko for, at den ser for lille ud. Du får en skjorte, der fremhæver din overkrop, på en super lækker måde, da skjortens figur følger kroppens, så man tydeligt fornemmer din overkrops muskulatur. Vores slimfit skjorter kan både bruges til hverdag og fest. Undlader du det store guldur, eller andre fremtrædende smykker, kan du sagtens bruge en slimfit skjorte på kontoret. Men modsat er den rigtigt god til fest, da du let kan opnå et festligt look, med få accessoires, eller blot med blanke sko.

Værd at vide om vores skjorter

Vores smokingskjorte er også en signatur skjorte, af den klassiske model. Den er også i det, der kaldes slimfit model. Den er perfekt til jakkesæt, da den sidder tæt til kroppen, og dermed ikke vil genere under din blazer. Den tætte pasform bevirker også til, at skjorten ikke vil have tendens til at krybe op f bukserne. Skulle du alligevel være generet af, at skjorten ikke vil forblive, som du har sat den om morgenen, hele dagen, så skal du overveje en skjorteholder. Vores smokingskjorter fås i forskellige farver. De er alle i materialet, tætvævet bomuld 100%. Det gør, at skjorten får et mildt skinnende look, på trods af at det ikke er et blandingsmateriale.

Modernfit er tidens trend

Vi har ensfarvede Modernfit modeller. Modernfit modellen er den facon, der følger tidens trend. Det er den klassiske skjortemodel, der er pæn og formel at se på. Med en sådan skjorte er det naturligvis ment at opnå det elegante look. Alle vores ensfarvede modernfit skjorter er skræddersyede. Kvaliteten er i top, og det kan tydeligt mærkes når man har skjorten på.

Flere af vores skræddersyede, ensfarvede skjorter, har silke i materialeblandingen. Det får skjorten til at se mere, og ikke mindst føles mere, eksklusiv. Alle vores ensfarvede skjorter, særligt modernfit modellerne, med sit klassiske look, er velegnet til at bære slips. Vi har slips i alle afskygninger. Hvis du ikke er bange for at pifte dit outfit op med et slips i spraglede og festlige farver. Så klik her og giv det et kig. Vi har helt sikkert også et slips til dig.

Værd at vide om vores skjorter

Alle vores skjorter kan vaskes i en almindelig vaskemaskine. Du slipper for at pendle frem og tilbage fra renseriet. Ikke noget med besværlige vaskeanvisninger på specielle skåne- eller renseprogrammer. Følg blot skjortens egen anvisning i mærket. Så undgår du skjorter, der mister farve eller på anden måde tager skade af, at blive brugt. Hæng skjorten på en bøjle umiddelbart efter vask, mens den stadig er våd, og lad den tørre derpå. Så undgår du af den krøller. Alle vores ensfarvede skjorter er semistrygefri. Så medmindre du eksempel transporterer din skjorte i kuffert eller lign. bør du være fri for at stryge. I hvert fald ved korrekt og opmærksom håndtering af skjorten.

En skarp pris og hurtig levering

Vi har lavet nogle gode aftaler med vores leverandører, som betyder, at du kan finde ensfarvede skjorter i kvalitet til en konkurrencedygtig pris på nettet. Vi går ikke på kompromis med materialet, det er lavet i eller designet eller noget som helst! Vi ønsker kun det bedste, så vi kan tilbyde det bedste til dig. Hertil sørger vi for at ekspedere din ordre hurtigst muligt, så du kan får glæde af den hurtigst muligt. Du får et skarpt udseende produkt, en skarp pris og en skarp kundeservice.

BalderClothes bør være din foretrukne online forhandler af herretøj, herreskjorter, slips, butterflies, skjorteholdere, business shorts, strømper og seler. Lad os hjælpe dig med at fylde garderoben op med lækkert tøj til enhver given lejlighed. Vi står desuden også fult ud til rådighed, såfremt du har brug for hjælp. Spørg endelig, hvis der er noget, du er i tvivl om. Det er det, vi er her for, og vi er eksperter i herretøj, hvorfor vi er fuldt ud kvalificerede. Alt omkring BalderClothes hjælper vi dig med.

Handbar cuffs – en fed detalje du vil værdsætte

Flere af vores skjorter er udstyret med en smart funktion nederst i ærmerne. Nemlig en vendbar handcuff knap. Det betyder, at du kan bruge skjorten som en almindelig skjorte. Men det er ikke det eneste. Du kan også bruge din skjorte med manchetknapper. Det er super skønt for dig, der ikke vil have tøj i skabet, du ikke bruger. Disse skjorter kan bruges som en to i en. Du er fri for at investerer i to. Du kan bruge din ynglings skjorte og føle dig tilpas til alle lejligheder.

Tilbehør til dine ensfarvede skjorter

Alle skjorterne i solide farver har nogle unikke features, som egner sig godt til bestemte former for tilbehør. Du bestemmer naturligvis selv, hvilke former for tilbehør, du vælger, men ikke desto mindre vil vi gerne anbefale nogle kombinationer.

Seler

Til størstedelen af de ensfarvede skjorter anbefaler vi et par seler – enten i mønstret design eller i den klassiske sorte farve. Seler giver et fantastisk urbant look af en moderne stilbevidst herre. Kombiner disse med en ensfarvet skjorte fra BalderClothes, og så har du virkelig fat i noget. Selerne har naturligvis et funktionelt formål med at holde bukserne oppe. Dog er de gået hen og blevet et stilsymbol i den moderne modeverden, hvorfor de er værd at tage med i overvejelserne.

Slips

Vi anbefaler, at du helt klart kigger på nogle slips som muligt tilbehør, såfremt du har købt en hvid eller himmelblå skjorte. Disse er nemlig klassiske forretnings- og kontorskjorter, hvorfor slips passer godt som et formelt supplement dertil. Især vores Tailormade – Premium skjorter er velegnede til slips, idet disse indeholder en stærk krave og et mere formelt design.

Skjorteholder

Du kan bruge Skjorteholderen til hvilken som helst type af skjorte, hvorfor den er så populær i øjeblikket. Dette er et helt fantastisk stykke tilbehør, som aflaster dig i forhold til at skulle justere på skjorten konstant. Køb vores klassiske model, som monteres i sokkerne eller vælg den moderne V2 Skjorteholder, som monteres på låret. Ved V2 modellen kan du således have din skjorte på i business shorts og stadig have en perfekt siddende skjorte!

Mønstrede skjorter

En ensfarvet skjorte kan hurtigt blive for kedelig. Derfor har vi hos BalderClothes selvfølgelig et stort udvalg af mønstrede skjorter, og vi garanterer, at der er noget for enhver smag! Vores mønstrede skjorter egner sig især godt til en tur i byen med vennerne på grund af det enkle design og det lækre materiale.

Hos BalderClothes lægger vi stor vægt på, at ens skjorte sidder helt perfekt, og derfor tilbyder vi selvfølgelig gratis ombytning, så du til hver en tid kan ombytte din mønstrede skjorte til et andet nummer, hvis den første ikke sidder helt, som den skal. Har du spørgsmål til produkterne eller til din ordre, så tag endelig kontakt. Vi er klar til at hjælpe dig på vej og guide dig hele vejen igennem.

Simple, men stilfulde mønstrede skjorter

Vi elsker mønstre – i alle afskygninger og i mange forskellige farver! Derfor har vi selvfølgelig også sørget for, at du kan købe skjorter med fine mønstre hos os. Vores mønstrede skjorter er primært præget af en gennemgående farve som undertone med et stilfuldt mønster. Det giver de mønstrede skjorter et elegant og luksuriøst look, så de kan bruges til mange lejligheder. Du får desuden et simpelt og lækkert design, som gør, at mønsteret ikke bliver for meget. Vores mønstrede skjorter fås med prikker og vertikale linjer, som giver dem et tidløst design, der vil kunne bruges mange år ud i fremtiden.

Stribet skjorte

Er du til skjorter med stil, elegance og et klassisk look, kan du med fordel tjekke vores stribet skjorter ud. Vi ved alle, at en skjorte er mere end bare en skjorte. Og der findes mange modeller og typer. Det er derfor med at finde en, der passer til dig og din stil. Og med en stribet skjorte får du en skjorte, der giver lidt mere til outfittet, end hvad en traditionel ensfarvet skjorte kan. Du kan derfor med fordel supplere din garderobe med en stribet skjorte.

Den stribet skjorte er perfekt til både hverdag og fest. Du kan nemlig nemt skabe flere outfits med denne skjorte, da det afgørende er, hvad du vælger at style den med. For at sikre at din skjorte altid sidder pænt, kan du med fordel investere i vores smarte skjorteholder. Med en skjorteholder er du nemlig garanteret, at din skjorte altid sidder, som den skal.

Høj kvalitet til en attraktiv pris

Hos BalderClothes.com sælger vi et stort udvalg af lækre kvalitetsskjorter til særdeles fordelagtige priser. Vi har fokus på kvalitet og detaljer. Og du er derfor sikret, at du kun kan finde produkter på webshoppen, der lever op til det.

Vi forhandler bl.a. de to tøjkoncepter Signature og Tailormade. Tøjkoncepterne har det til fælles, at tøjet er danskinspireret og produceret i høj kvalitet. Med vores koncept Signature får du fabriksproduceret skjorter, der er lavet ud fra standard EU-størrelser i slimfit. I modsætning hertil er Tailormade håndsyet af professionelle skrædder. Det er et koncept, der adskiller sig fra andre danske tøjmærker, da der er fokus på stoftyper, unikke designs og fittings. Du kan dog ligegyldigt, hvilket tøjkoncept du er interesseret være sikker på, at du får en skjorte udover det sædvanlige, når du handler hos os.

Du kan for alvor skabe den stil, du ønsker med vores skjorter i moderne nordiske stil.

Ternet skjorte

En skjorte er ikke bare en skjorte. Og det ved de fleste mænd. Du kan finde skjorter i mange forskellige modeller, farver og mønstre. Derfor er det med at finde de skjorter, der passer netop til dig og din personlighed. Hos BalderClothes.com har vi et stort udvalg af forskellige skjorte. Skjorter, der er produceret ud fra forskellige koncepter. Koncepter såsom Signature og Tailormade. Fælles for vores skjorter er, at de er dansk design i høj kvalitet. Men hvor Signature er fabriksproduceret, er Tailormade håndsyet af professionelle skræddere. Du kan derfor med garanti finde en skjorte eller flere, der vil være perfekt i din garderobe på vores webshop. Tjek det ud allerede i dag og bliv inspireret!

Høj kvalitet og unikke designs

Vi henvender os til den moderne mand og har fokus på høj kvalitet og unikke designs. Det gør sig også gældende for vores ternet skjorter. En ternet skjorte danner nemlig grundlag for en unik skjorte, der både kan anvendes til hverdag og fest. Det hele afhænger af, hvad du vælger at style skjorten med. En ternet skjorte med et par lækre slidte jeans er perfekt til en afslappet hverdag. Mens den ligeledes vil fungerer optimalt sammen med et par klassiske bukser i sort. Du kan altså danne forskellige look med en klassisk ternet skjorte fra BalderClothes.com. Det er begge looks, der er perfekt for den moderne mand, der går op i, hvordan han ser ud.

For den moderne mand er det vigtigt, at tøjet sidder pænt uanset, hvad han laver. Du kan derfor med fordel investere i vores smarte skjorteholder, når du alligevel er ved at shoppe lidt til garderoben. Med denne accessories er du nemlig garanteret, at din skjorte altid vil sidde på sin plads, uanset hvordan du bevæger dig. Det er altså en uundværlig accessories for den moderne mand, der elsker at gå i skjorter.

Prikket skjorte

Du har måske et stort udvalg af klassiske og enkle skjorter i garderoben, men mangler en skjorte, der kan give dit outfit lidt ekstra. Har du overvejet en prikket skjorte? Ellers kan vi kun anbefale, at du tjekker sådan en ud. En prikket skjorte er nemlig en smart måde at give et ellers klassisk og enkelt outfit dét ekstra. Det ekstra der gør, at den blive bemærket i mængden.

En prikket skjorte er perfekt til enhver lejlighed. Uanset om du anvender den under et jakkesæt eller smoking og ønsker et klassisk udtryk, eller blot anvender den over et par lækre jeans. Hvilket udtryk skjorten giver, er nemlig afhængig af, hvad du vælger at style den med. Du kan således opnå flere outfit med blot én skjorte. Da dette er tilfældet, kan det kun anbefales, at du investerer i en ordentlig skjorte af høj kvalitet, der har en lang levetid. Og det kan du finde på BalderClothes.com.

Mønstrede skjorter: polkaprikker

En skjorte er ikke bare en skjorte. Den skjorte, du vælger, er i høj grad et udtryk for, hvem du er som person: En ensfarvet skjorte udtrykker stor seriøsitet, en stribet skjorte udtrykker sans for det klassiske look, mens en skjorte med polkaprikker giver udtryk for en lidt flabet og eventyrlysten personlighed. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det viser et solidt niveau af selvstillid at iføre sig en skjorte med polka prikker, men med en skjorte fra BalderClothes, kan du let og trygt hvile i dig selv velvidende, at du udtrykker en eventyrlysten og kvalitetsbevidst personlighed overfor omverdenen!

Polkaprikker er ikke kun for drengerøve

Mange mænd er lidt tilbageholdende overfor det at iføre sig en lidt anderledes skjorte, men det betyder bare, at de ofte opfattes som kedelige og meget konservative. Dette er utrolig synd, fordi de fleste i virkeligheden har meget mere at byde på. Her kan en skjorte med f.eks. polkaprikker være et godt køb: Det er ikke blot en skjorte for drengerøve og sjuskede personer – den signalerer overskud, selvtillid og dermed autoritet. Har du mod til at bære en anderledes skjorte, vil folk også belønne dig for det, og derfor skal du ikke holde dig tilbage i forhold til en skjorte med polkaprikker.

Mønstrede skjorter i slim-fit

Vi synes, det er vigtigt, at en skjorte sidder pænt, og den må under ingen omstændigheder være for stor, eller se ud som om den slet ikke passer. Derfor er vores mønstrede skjorter slim-fit og lavet i 100% bomuld, som sikrer en perfekt pasform. Skjorten sidder derfor til, og materialet gør, at den er super lækker at have på. Vores mønstrede skjorter egner sig især godt til en tur i byen med vennerne på grund af det enkle design og det lækre materiale.

Hos BalderClothes lægger vi stor vægt på, at ens skjorte sidder helt perfekt, og derfor tilbyder vi selvfølgelig gratis ombytning, så du til hver en tid kan ombytte din mønstrede skjorte til et andet nummer, hvis den første ikke sidder helt, som den skal. Derudover har vi lynhurtig levering, og vi afsender altid din skjorte indenfor 24 timer, så du har den hurtigst muligt. Derfor er der ingen grund til bekymring, hvis du kun sidder få dage forinden festen og har besluttet dig for, at det er tid til at købe en ny og lækker skjorte!

Få styr på det stilrene look

Med en mønstret skjorte fra BalderClothes, kan du være sikker på, at du fremstår som en kontrolleret og stilbevidst mand, om end du befinder dig på jobbet eller på Klubben. Her hos BalderClothes er vi store tilhængere af det stilrene og pæne look. Vores brand er baseret på en stor kollektion af kvalitetstøj til mænd, der gerne vil fremstå med en autoritær og sikker stil. Vi holder af det enkle design, med unikke detaljer. Det er netop det vores skjorter kan byde på. Dermed ikke sagt, at vi ikke kan lide det, der er lidt friskt og spraglet. For det kan vi. Farver og mønstre kan uden tvivl også se utroligt elegant ud.

BalderClothes er på forkant med herremoden, og er ikke bange for at videreudvikle på de klassiske, enkle beklædningsgenstande, for at lave et endnu mere stilsikkert, og bredere udvalg til dig. BalderClothes vil, med vores sortiment af mønstrede skjorter, udfordre de traditionelle tanker om, hvad en passende skjorte er, til forskellige lejligheder. Vi er ikke i tvivl om vores mening. Vi mener at, vores mønstrede skjorter både kan bruges til hverdag og fest.

Skjorter og mønstre til alle!

Vi har kvalitets skjorter med mønster til lige netop dig. Vi har mønstrede skjorter i flere modeller. Så siden er værd at give et kig, uanset hvilket look du eftertragter. Vores modernfit model, er helt klart den man vil betragte som en klassisk skjorte. Den har en pasform, der følger tidens mode, og fremstår derfor ikke som noget, der skiller sig særligt ud, når det handler om hvordan den sidder på kroppen. Den er i et superlækkert materiale, der får skjorten til at føles som, en ren fryd at bære.

Vores modernfit skjorter med mønster, er alle i hvad der betragtes som et neutralt mønster. Den findes i en super lækker blå skjorte, der er meget klar i farven. Herpå vil der være hvide smalle striber, der er placeret vertikalt på skjorten. Det er en skjorte der er perfekt til både hverdag og fest. Alt efter hvilket, eller om man vælger at tage jakkesæt på eller ej, Kan du style, skjorten til alle lejligheder. Vi har også en mønstret modernfit skjorte i et enkelt hvidt design. Mønstret fremstår blot som et spil i stoffet, der giver lidt skjorten lidt andre detaljer end en klassisk hvid skjorte. Den er superflot og elegant. Med den gælder det samme, at den både er velegnet til kontoret og til fest.

Den unikke slimfitvariant

Vores Slimfit model er anderledes i faconen i forhold til modernfit modellen. Slimfitskjorterne fremstår med en slankere pasform, der gør overkroppens muskulatur mere synlig. Vores slimfit skjorter med mønster er ligeledes i en hammer lækker kvalitet, og trods den tætte pasform, er de også virkelig komfortable at have på. Mønsteret på vores slimfit skjorter er polkaprikker. Her varierer skjorternes udtryk lidt, afhængigt af antallet af prikker. Vi har også mønstrede slimfit skjorter med flere enestående detaljer.

Alle vores mønstrede skjorter har det til fælles, at de har en plain grundfarve. Det bevirker til, at skjorten er behagelig for dine medmennesker at kigge på, da den fremstår rolig for øjnene. Grundfarven er enten i en blå nuance, bordoux rød eller hvid. Mønsteret på enhver af skjorterne, uanset om det er prikker, striber eller noget helt tredje, er symmetrisk, og bevirker dermed også til, at skjorten ikke får et rodet eller kaosagtigt look. Selvom mønsteret giver et anderledes og frisk touch til dit outfit, vil du altså ikke komme til at se ukontrolleret ud. Du beholder dit klassiske buisnes look, men uden at være magen til de andre.

Håndtering af materialet på vores skjorter

Alle slimfitskjorterne er i 100% bomuld. det tætvævede stof giver et materiale der ikke er strækbar, så det ser skarpt ud, når man har skjorten på. Skjorterne kan vaskes i almindelig vaskemaskine ved 30 grader, og mister naturligvis hverken farve eller facon, ved vask. Alle modernfit skjorterne er i et blandingsfabrikat, hhv. 25% silke og 75% bomuld for den stribede skjorte. Og 40% silke og 60% bomuld i den hvide.

De kan ligeledes vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Hvis du ikke er en haj til at stryge så fortvivl ikke. Vores skjorter hos BalderClothes er strygefri. Hæng din skjorte op på en bøjle, efter vask, og lad den tørre der. Så er du fri for at stryge. Skjorternes materiale er nemlig designet til ikke at krølle.

Find en mønstret skjorte til den formelle begivenhed

Vi har nogle superfede mønstrede skjorter til de formelle begivenheder, hvor du kan matche din ofte mørke habit med nogle fede skjortedesigns. En bestseller, som vi anbefaler, er Signature-skjorten i mørkeblå og guld. Dette er et helt fantastisk smukt design, som egner sig glimrende under jakken. Du får det snehvide prikkede motiv på den midnatsblå facade. Det hele toppes af med et gennemgående design på fronten i guld motiv fra kraven ned til livremmen. En skjorte med professionalisme og design in mente. Her har du måden, hvorpå du kan bære en lidt mere moderne variant af polkaprikkerne til de formelle arrangementer. Den egner sig naturligvis også til uformelle arrangementer, hvor en jakke ikke nødvendigvis bliver brugt. Smør ærmerne op, som illustreret på varen, og nyd blot dens komfort.

Skjorter fra BalderClothes.com

Hos BalderClothes.com finder du et stort udvalg af danskinspireret skjorter i høj kvalitet. Vi sælger skjorter, hvor der er kræset for detaljerne. Detaljer der gør, at skjorten skiller sig ud fra andre på markedet. Dermed kan du med garanti altid finde skjorter udover det sædvanlige, når du handler hos os. Tjek vores produkter ud og bliv klogere på, hvilke detaljer de enkelte skjorter har. Vores skjorter er produceret i lækre materialer, hvor en af detaljerne kan være, at der er indsyet et mønster eksempelvis et prikket mønster, som er tilfældet ved en prikket skjorte.

Vi mener nemlig, at detaljer og kvalitet er vigtige i en lækker skjorte. Det er nemlig det, der gør, at skjorten skiller sig ud fra andre billigere modeller på markedet. Så er du på udkig efter en skjorte, der skal have en lang levetid, kan vi anbefale, at du tjekker vores udvalg ud her på webshoppen.

Skjorter i 100% kvalitet

Vores skjorter er alle lavet i kvalitetsmateriale, som spænder fra bomuld til silke. Signature skjorternes styrke er deres fantastiske pasform, hvorfor de er lavet af 100% bomuld. Tailormade – Premium er derimod lavet af en blanding mellem bomuld og silke, hvorfor de er så fantastisk behagelige at have på. Du får femten varianter i solid kvalitet til en konkurrencedygtig pris i relation til kvaliteten. De er alle designet til, at du kan have skjorterne på i mange timer og hele begivenheden lang uden ubehag. De er ligeledes lette at vedligeholde.

Skjorter i gennemført lækker kvalitet

Alle skjorter fra BalderClothes er enten Signature eller Tailormade – Premium. Vores Signature skjorter bliver produceret med stor omhu for kvaliteten og et spændende design. De er også alle standard EU-mål i pasformen slimfit. Du finder de flotte stilede skjorter i flere typer stof – herunder bomuld, silke og uld. Vælger du en skjorte, der er Tailormade, får du en skjorte, der er syet af garvede skræddere efter “modernfit”-stilen, som er tidens mode. Alle skjorter er i et lækkert og trendsættende design, hvor der er kælet for alle detaljer, så du får en helt igennem specialdesignet skjorte, der sidder som smurt på din overkrop. Pasformen på vores skjorter betyder meget for os, og vi udvælger således vores leverandører med stor omhu. Produkterne skal sidde lige i skabet, og det sørger vi for at de gør, hver eneste gang!

Skjorter til hverdag og fest

Er du til silke, bomuld, uld, prikker, ensfarvet eller en skjorte med lækre detaljer og meget mere? Med vores Signature eller skræddersyede skjorter fra BalderClothes får du meget mere end, hvad du betaler for. De kan bruges både til hverdag på kontoret og til fest. Kvaliteten af stoffet er på sit højeste, og du kan forvente en skjorte af ren og skær maskulinitet, yndefuldhed og stil. Skræddersyede skjorter fra BalderClothes er skjorter af stof, der er håndplukket af veluddannede skræddere, som har øje for kvalitet. Du får en uovertruffen skjorte i sublim kvalitet, som passer specifikt til dig og er virkelig lækker at have på. Vores skjorter er ligeledes produceret i behageligt materiale, så du kommer ikke til at føle nogen form for utilpashed på grund af skjorten. Du kan have den på hele dagen uden at blive generet af materialet og derved se skarp ud hele tiden!

Skjorter fra BalderClothes er for den stilbevidste herre, som ønsker at udvide garderoben med stilrene skjorter til enhver lejlighed. Det gælder for alle vores skjorter, at de har det skarpe look. Vi har mange forskellige skjorter, og vi har selv nøje udvalgt og kontrolleret dem for din skyld. Vi ønsker, du skal have det bedste i skjortekvalitet til en fordelagtig pris. Både forskellige modeller og forskelligt fabrikat er under nøje overvejelse af os, inden det rammer vores online butik. Du får således en prisdygtig, skjorte i kvalitet og superfin pasform til dine behov. Vi fryder os overskjorternes alsidighed, som betyder, at du altid er dækket ind til den kommende festival, bytur, firmafest og andet privat. Du er på samme tid dækket ind på forretningsrejsen, i skolen og på kontoret, hvor du går forrest og sætter standarden bland dine kolleger og studiekammerater. De vil alle sammen kigge din vej, og mon ikke de så småt begynder at imitere dig, efter noget tid. Kvalitet og modebevidsthed går ikke folk næste forbi, og du kommer til at sætte en høj standard. Er du ligeledes den travle forretningsmand, som har møde konstant og derfor brug for et vælg af skjorter at vælge imellem, er du også dækket ind. Vi har en masse forskellige designs til dig at vælge imellem, og har du brug for endnu flere skjorter end normalen, så tag lige kontakt til os. Vi vil nemlig gerne give dig et godt tilbud på mængdekkøb på skjorter og tilbehøret deri.

Skjorter i suveræn kvalitet

Du kommer med sikkerhed også til at sige, at det er en ren fornøjelse at bære en skjorte fra BalderClothes. Og du er bestemt ikke den eneste. For det må siges at være en ren fornøjelse. Kvaliteten er i top. Produkterne har længe under vejs. Men langt om længe er der blevet udviklet, et sortiment af lækre kvalitets skjorter, der udover at være super skønne at have på, også har en række andre fordele. De fleste af vores skjorter er strygefrie. Det må siges at være en af de fordele, der ikke blot kan gøre dig lettet, men også din partner. Hænges skjorten op på en bøjle, direkte fra vaskemaskinen, umiddelbart efter vask, er strygning helt unødvendigt. Alle vores skjorter er specielt designet til ikke at krølle, og det er vi super glade for. Vi ved nemlig, at det gør dit liv en hel del nemmere, så det forsøger vi at bygge videre på. Vores skjorter kan desuden vaskes i en almindelig vaskemaskine. Ikke noget med besværlige renseprogrammer! Du slipper også helt for bøvlet med at rende frem og tilbage fra renseriet. Alle Skjorter fra BalderClothes kan vaskes ved 40 grader, uden at miste farve, facon, eller blive beskadiget på anden vis. Det kalder vi alsidighed i perfekt harmoni med kvalitet. Tag dem med på ferien i kufferten eller på forretningsrejsen og se, hvor flot de holder sig. Det er let at vurderer hvilken størrelse, der passer perfekt til dig. Alle vores skjorter er produceret efter standard EU-mål. Derudover findes der en størrelsesguide til dig, der alligevel skulle være lidt i tvivl. Brug et par minutter på at tage dine mål. Så er du i hvert fald sikker på, at din nye skjorte kommer til at fitte perfekt, og at pasformen ikke fejler noget.

Skjorter til konkurrencepris

Det er ikke unormalt at søge nettet tyndt efter billige skjorter, men mange gange hænger pris og kvalitet desværre ikke sammen. Det har vi valgt at gøre noget ved, og derfor kan du hos BalderClothes få en skjorte i kvalitetsmateriale et godt stykke under, hvad du ellers vil kunne finde i samme kvalitet. Vi sørger desuden altid for at give dig gode tilbud på skjorter i kombination med tilbehør, som fremhæver skjortens glans. Især tilbehøret har vi stort fokus på i relation til vores skjorter. Vi har billigt tilbehør til skjorter, hvad enten der er tale om butterflys, slips, slipsenåle, seler eller skjorteholdere. BalderClothes er prisbevidste, og derfor sørger vi for løbende tilbud på disse varer i forbindelse med skjorterne. Derfor er det en god ide at følge BalderClothes.com tæt, fordi vi hele tiden har forskellige priskombinationer på vores skjorter og tilbehør. Vi vil være blandt de bedste i pris og kvalitet. Hvad enten der er tale om Tailormade – Premium eller Signature skjorter, så er vi altid parate til at guide dig til det bedste valg for dig. Vi er ligeledes klar til at yde rabat ved køb af flere skjorter og tilbehør, så du får et godt tilbud for flere varer på en gang.

Skjorter med manchet venlige knapper!

Flere af vores skjorte er den smarte effekt i ærmerne, at de både er velegnet til at bære med og uden manchetkapper. Du kan altså bruge din ynglings skjorte igen og igen. Du kan bibeholde et hverdagslook, men også bruge skjorten til de helt store fester, hvor det er velset at bære manchetknapper. BalderClothes har skjorter til enhver kvalitetsbevidst herre. Vi vil kun handle med skjorter i den bedste kvalitet, og det kan man ikke uden de bedste materialer. Det har vi. Skjorterne er i en bred vifte af stoffer lige fra, blandt andet, silke til bomuld og til uld. Lækre blandingsmaterialer, sikrer den bedste føling på huden. Helt objektivt set, bliver der solgt mange flere skjorter i dag end tidligere. Det hænger naturligvis sammen med forbrugersamfundets tendenser. Men derudover bliver det også mere og mere almindeligt, at bærer skjorte til hverdag. Der er ikke nogen, der ser skævt til en nydeligt klædt mand, i skjorte og slips uanset, hvilke erhverv han befinder sig i. Det er ikke længere kun til festlige lejligheder, at det er legalt at pynte sig. Nej i dag udtrykker vi meget, og giver mange indtryk, igennem vores påklædning, så hvorfor ikke udtrykke at man har styr på tingene. Vi lever i en konkurrencestat. Lad dig selv få en god placering i konkurrencen, ved at udstråle respekt og kontrol. Det hjælper BalderClothes dig med. BalderClothes er moderne business tøj, til dig der går op i at have et maskulint og kontrolleret look.

Skjorter til enhver mand

Vi har skjorter i forskellige typer. Vores slimfit skjorte, er den model, der naturligvis vil sidde tættest til kroppen. Den kan let give et lidt friskt look, hvis man styler den med et par jeans eller blot et bælte med et fremtrædende bæltespænde. Modsat kan en slimfit skjorte også let vinde det formelle look tilbage, ved f.eks. at bærer et slips dertil. BalderClothes har i øvrigt også et bredt udvalg af slips. Skjorter i modernfit, er en lidt mindre kropsnær model. Det giver traditionelt set et mere elegant look. Især hvis du vælger en ensfarvet en af slagsen. Vælger du eksempelvis en med striber, bryder du lidt med det højtidelige look, men du får en skjorte, der både er perfekt til kontoret og samtidig god til fest. Flere af vores skjorter har unikke detaljer, der gør, at de skiller sig ud fra andre skjorter. Nyder du også at være unik, men stadig beholde dit klassiske stilrene look, så bliver du helt sikkert glad for en skjorte fra BalderClothes. Du får derfor skjorter, som på ingen måde er vanskelige at vedligeholde og som er lavet i godt materiale, der er behageligt og pænt.

Hav fokus på sammensætning af tilbehør

Til vores mønstrede skjorter anbefaler vi noget, som matcher dem gnidningsløst, og her er butterflies det oplagte valg. Du kan også vælge slips, men disse unikke skjorter kommer bare mere til sin ret med en butterfly, der deler ideologien bag designet. Prikkede butterflies er et fantastisk match her. vi har nogle helt fantastiske prikkede butterflies i mørke og subtile farver lige fra midnatsblå og bordeauxrød til klassisk sort og moderne mørkeblå. Alle med polkaprikker i helholdsvis klassisk og moderne design.

Så næste gang du søger efter: ”Skjorte med mønster”, eller ”skjorte med prikker”, så glem ej dine muligheder hos BalderClothes for at matche skjorten med en butterfly i samme klasse og stil. Her har vi gjort det nemt for dig, idet vi har tilbehør og især butterflies til fantastiske priser. Her finder du nemlig kvalitetsbutterflies i solidt materiale til meget lave priser i forhold til mange andre stedet på nettet. Vi ønsker at gøre det nemt for dit at matche din mønstrede skjorte med en mønsteret, helfarvet eller måske endda stribet butterfly.

Skjortetilbehør som perfekt gave

Vores skjortetilbehør udgør de perfekte gaver for venner og familie. Da de er justerbare og ikke følger nogen unik pasform, udgør de derfor nogle fantastiske gaver. Gaven til ham, der tror, han har alt. Vælg mellem et bredt udvalg af vores butterflys, hvor vi har et vælg af mønstre og designs. Du kan også give ham et slips til kontoret eller slips til den formelle begivenhed. Eller hvad med en slipsenål og skjorteholder til at holde skjorten på plads og få slipset til at sidde skarpt? Pointen er, at vi har det meste i tilbehør til skjorter, og når du køber et produkt fra BalderClothes, er du garanteret kvalitetsmateriale, som er behageligt at have på. Vores tøj sidder perfekt, og tilbehøret gør det samme. Det kan du godt regne med! Match derfor dit fede tøj med tilbehør i en garderobe som spiller maks. Vores brede udvalg gør, at du ikke behøver nøjes. Du får rig mulighed for at vælge det perfekte match til dit tøj med forskellige variationer af tilbehør, hvor seler, butterflies og slips især giver dig ekstra kvalitet på dit look. Betragt alt dette som skjortetilbehør, da det fremhæver din mundering, hvilket ofte afspejles af skjorten selv.

×