Shorts

Shorts fra BalderClothes

Selvom det altid er pænt med et par lækre jeans eller habit bukser, så er det ikke altid lige praktisk. Når sommerens sol og varme melder sin ankomst, bliver det hurtigt alt for ubehageligt med lange, varme bukser. Det har vi her hos BalderClothes selvfølgelig løsningen på!

Klassiske shorts fra BalderClothes

Der er ingen grund til at hoppe i de lange bukser på en varm sommerdag, når man kan nøjes med et par lækre shorts, der giver luft til benene.

Vi synes, det er super vigtigt stadigvæk at se stilfuld ud, selvom man ifører sig et par shorts, og derfor har vi samlet vores udvalg af lækre, klassiske shorts, som blot skal sættes sammen med en lækker polo eller en klassisk skjorte for at fuldende looket.

Alle vores bukser er lavet i lækre materialer, som sikrer, at de har en super flot pasform. Shortsene sidder behageligt uden at føles stive, og de kan derfor sagtens bruges til en dag med fest, hvor man skal have mulighed for at bevæge sig lidt mere end normalt. Vi fører tre farver: blå, grå og sort. Alle tre meget klassiske farver, der kan benyttes til enhver lejlighed.

Bestil dine nye shorts nu

Hos BalderClothes sætter vi en stor ære i, at vores kunder kan få de varer, de har bestilt hurtigt muligt. Det betyder derfor, at vi afsender din ordre senest 24 timer efter, du har købt dine shorts hos os. De vil derfor være hos dig indenfor 1-2 dage.
Som altid tilbyder vi også fri fragt og fri retur, så du ikke behøver bekymre dig om en masse omkostninger, hvis nu shortsene ikke passer. Du kan sagtens få dem byttet til et andet par i en anden størrelse – helt kvit og frit.