Skjorte

Stribet skjorte

Er du til skjorter med stil, elegance og et klassisk look, kan du med fordel tjekke vores stribet skjorter ud. Vi ved alle, at en skjorte er mere end bare en skjorte. Og der findes mange modeller og typer. Det er derfor med at finde en, der passer til dig og din stil. Og med en stribet skjorte får du en skjorte, der giver lidt mere til outfittet, end hvad en traditionel ensfarvet skjorte kan. Du kan derfor med fordel supplere din garderobe med en stribet skjorte.

Den stribet skjorte er perfekt til både hverdag og fest. Du kan nemlig nemt skabe flere outfits med denne skjorte, da det afgørende er, hvad du vælger at style den med. For at sikre at din skjorte altid sidder pænt, kan du med fordel investere i vores smarte skjorteholder. Med en skjorteholder er du nemlig garanteret, at din skjorte altid sidder, som den skal.

Høj kvalitet til en attraktiv pris

Hos BalderClothes.com sælger vi et stort udvalg af lækre kvalitetsskjorter til særdeles fordelagtige priser. Vi har fokus på kvalitet og detaljer. Og du er derfor sikret, at du kun kan finde produkter på webshoppen, der lever op til det.

Vi forhandler bl.a. de to tøjkoncepter Signature og Tailormade. Tøjkoncepterne har det til fælles, at tøjet er danskinspireret og produceret i høj kvalitet. Med vores koncept Signature får du fabriksproduceret skjorter, der er lavet ud fra standard EU-størrelser i slimfit. I modsætning hertil er Tailormade håndsyet af professionelle skrædder. Det er et koncept, der adskiller sig fra andre danske tøjmærker, da der er fokus på stoftyper, unikke designs og fittings. Du kan dog ligegyldigt, hvilket tøjkoncept du er interesseret være sikker på, at du får en skjorte udover det sædvanlige, når du handler hos os.

Du kan for alvor skabe den stil, du ønsker med vores skjorter i moderne nordiske stil.

Ternet skjorte

En skjorte er ikke bare en skjorte. Og det ved de fleste mænd. Du kan finde skjorter i mange forskellige modeller, farver og mønstre. Derfor er det med at finde de skjorter, der passer netop til dig og din personlighed. Hos BalderClothes.com har vi et stort udvalg af forskellige skjorte. Skjorter, der er produceret ud fra forskellige koncepter. Koncepter såsom Signature og Tailormade. Fælles for vores skjorter er, at de er dansk design i høj kvalitet. Men hvor Signature er fabriksproduceret, er Tailormade håndsyet af professionelle skræddere. Du kan derfor med garanti finde en skjorte eller flere, der vil være perfekt i din garderobe på vores webshop. Tjek det ud allerede i dag og bliv inspireret!

Høj kvalitet og unikke designs

Vi henvender os til den moderne mand og har fokus på høj kvalitet og unikke designs. Det gør sig også gældende for vores ternet skjorter. En ternet skjorte danner nemlig grundlag for en unik skjorte, der både kan anvendes til hverdag og fest. Det hele afhænger af, hvad du vælger at style skjorten med. En ternet skjorte med et par lækre slidte jeans er perfekt til en afslappet hverdag. Mens den ligeledes vil fungerer optimalt sammen med et par klassiske bukser i sort. Du kan altså danne forskellige look med en klassisk ternet skjorte fra BalderClothes.com. Det er begge looks, der er perfekt for den moderne mand, der går op i, hvordan han ser ud.

For den moderne mand er det vigtigt, at tøjet sidder pænt uanset, hvad han laver. Du kan derfor med fordel investere i vores smarte skjorteholder, når du alligevel er ved at shoppe lidt til garderoben. Med denne accessories er du nemlig garanteret, at din skjorte altid vil sidde på sin plads, uanset hvordan du bevæger dig. Det er altså en uundværlig accessories for den moderne mand, der elsker at gå i skjorter.

Rød skjorte

Du finder hos, BalderClothes.com, et stort udvalg af forskellige skjorter bl.a. røde kvalitetsskjorter. Alle vores skjorter er produceret med fokus på detaljerne og høj kvalitet. Og vi har høje krav til vores producenter og sælger kun det bedste på markedet. Du kan derfor kun finde tøj på webshoppen, vi selv kan stå inde for.

Vi sælger forskellige tøjkoncepter såsom Signature og Tailormade. Hvor Signature er fabriksproduceret skjorter, er Tailormade håndsyet af professionel skræddere. Især Tailormade skiller sig ud fra andre tøjmærker på markedet, da der er fokus på specielle stoftyper, unikke designs og fittings. Alt dette gør, at du får en unik skjorte i høj kvalitet, du ikke kan få andre steder. De to tøjkoncepter har det til fælles, at de begge er danskinspireret i høj kvalitet. Du kan derfor med sikkerhed finde en skjorte, der passer til dig og din personlighed hos BalderClothes.com.

Rød Skjorte – Klassisk og vovet

En rød skjorte er for dig, der gerne vil give dit outfit et ekstra pift. Et pift der gør, at du skiller dig ud fra mængden til hverdag, men også til fest. Med en rød skjorte tager du et bevidst valg i forhold til din beklædning. Et valg hvor du er klar over, at folk vil få øje på dig. Du ved, at denne skjorte vil give dig opmærksomhed til enhver lejlighed.

Vores røde skjorter har unikke klassiske designs, som betyder, at skjorten stadig har et fint professionelt look. Et look der både kan fungere til hverdag og fest. Du kan med fordel kombinere din røde skjorte med en af vores smarte skjorteholder. En skjorteholder vil nemlig sørge for, at din skjorte sidder pænt, ligegyldigt hvordan du bevæger dig. Det er altså en accessories til din røde skjorte, der er uundværlig.

Husk også at se vores store udvalg af hvide skjorter – Du går aldrig forgæves hos os!

Prikket skjorte

Du har måske et stort udvalg af klassiske og enkle skjorter i garderoben, men mangler en skjorte, der kan give dit outfit lidt ekstra. Har du overvejet en prikket skjorte? Ellers kan vi kun anbefale, at du tjekker sådan en ud. En prikket skjorte er nemlig en smart måde at give et ellers klassisk og enkelt outfit dét ekstra. Det ekstra der gør, at den blive bemærket i mængden.

En prikket skjorte er perfekt til enhver lejlighed. Uanset om du anvender den under et jakkesæt eller smoking og ønsker et klassisk udtryk, eller blot anvender den over et par lækre jeans. Hvilket udtryk skjorten giver, er nemlig afhængig af, hvad du vælger at style den med. Du kan således opnå flere outfit med blot én skjorte. Da dette er tilfældet, kan det kun anbefales, at du investerer i en ordentlig skjorte af høj kvalitet, der har en lang levetid. Og det kan du finde på BalderClothes.com.

Skjorter fra BalderClothes.com

Hos BalderClothes.com finder du et stort udvalg af danskinspireret skjorter i høj kvalitet. Vi sælger skjorter, hvor der er kræset for detaljerne. Detaljer der gør, at skjorten skiller sig ud fra andre på markedet. Dermed kan du med garanti altid finde skjorter udover det sædvanlige, når du handler hos os. Tjek vores produkter ud og bliv klogere på, hvilke detaljer de enkelte skjorter har. Vores skjorter er produceret i lækre materialer, hvor en af detaljerne kan være, at der er indsyet et mønster eksempelvis et prikket mønster, som er tilfældet ved en prikket skjorte.

Vi mener nemlig, at detaljer og kvalitet er vigtige i en lækker skjorte. Det er nemlig det, der gør, at skjorten skiller sig ud fra andre billigere modeller på markedet. Så er du på udkig efter en skjorte, der skal have en lang levetid, kan vi anbefale, at du tjekker vores udvalg ud her på webshoppen.

Pink skjorte

Pink skjorte – Du kan på BalderClothes.com finde et stort udvalg af klassiske skjorter. Skjorter i forskellige farver og mønstre. Derfor kan du med sikkerhed altid finde noget, der passer til dig og din personlighed. Alle vores skjorter er dansk design og produceret i høj kvalitet. Vi lægger vægt på detaljerne og har derfor høje krav til vores producenter. Derfor kan du kun finde produkter på webshoppen, vi selv har kvalitetstestet og godkendt. Du er således altid sikker på, at du får det bedst, når du handler hos BalderClothes.com.

En moderigtig pink skjorte

Vores sortiment består blandt andet af moderigtig og lækre pink skjorter. Så er du på udkig efter en skjorte, der kan lidt mere end en klassisk neutral skjorte, er denne farve skjorter måske noget for dig. Med en pink skjorte vil du med garanti skiller dig ud fra mængden og give dit outfit et ekstra pift. En moderigtig pink skjorte udstråler, at du har taget stilling til din beklædning og er bevidst om, at du vil tiltrække opmærksomhed.

En pink skjorte kan du anvende til både hverdag og fest. Alt afhængig af hvad du vælger at style den med, kan du nemlig få flere outfit, der er perfekt til den moderne mand, om det er til hverdagens møder eller weekendens fester. Den er eksempelvis super lækker og smart sammen med en mørk striktrøje eller cardigan. Men fungerer også optimalt under et jakkesæt eller smoking, hvis du ønsker at sætte dit præg på et ellers meget klassisk look. Ligegyldigt hvad du vælger at style den med, kan du med en pink skjorte give dit outfit et frisk og flot look.

På BalderClothes.com kan du finde et stort udvalg af pink skjorter. Så er du på udkig efter en klassisk men vovet skjorte, kan vi anbefale, at du tjekker vores udvalg ud.

Lyserød skjorte

Lyserød skjorte – Hos BalderClothes.com forhandler vi et bredt udvalg af skjorter. Skjorter der er ensfarvede eller mønstret. Du kan derfor finde noget til en hver smag. Fælles for vores skjorter er, at de er danskinspireret og produceret i høj kvalitet. Vi har vægt på detaljerne og har høje kriterier til vores producenter. Således er du altid sikker på, at du får det bedste, når du handler hos BalderClothes.com.

En klassisk lyserød skjorte men vovet skjorte

Søger du en skjorte, der kan lidt mere end en klassisk neutral skjorte, så har vi, hos BalderClothes.com, et spændende udvalg, der er værd at tjekke ud. Du kan eksempelvis finde lækre og moderigtige skjorter i en smart lyserød farve. En farve der udfordrer normen og tilføjer lidt ekstra til dit outfit. Du kan med fordel anvende en lyserød skjorte til både hverdag og fest. Og den er super lækker og smart sammen med en mørk striktrøje eller cardigan. Samtidig fungerer den til både jakkesæt og smoking, hvis du ønsker at sætte dit præg på et ellers meget klassisk look.

Lyserød skjorter klær de fleste!

Hos BalderClothes.com kan du finde forskellige lyserøde skjorter. Vi forhandler bl.a. den klassiske ensfarvede skjorte i lyserød. En skjorte der er klassisk men alligevel vovet. Det er en skjorte, der giver et frisk og flot look til den moderne mand. Dermed er den perfekt til den moderne mand, der ønsker at gøre lidt mere ud af sit outfit og vise, at han har tænkt over, hvad han har på. Endvidere forhandler BalderClothes.com lyserøde skjorter, hvor der er indsyet et mønster i stoffet. Med sit mønstret stof er denne skjorte mere hverdagsegnet. Der er dog stadig fokus på, at skjorten giver et klassisk og moderne look, der tiltaler den moderne mand.

Du kan altså finde et bredt udvalg af lyserøde skjorter hos BalderClothes. Så er du på udkig efter en klassisk men lidt vovet skjorte, kan vi kun anbefale, at du tjekker vores udvalg ud.

Tjek også vores flotte blå skjorter!

Hvid skjorte

Hvid skjorte – Der findes ikke en mere klassisk skjorte end den i hvid. Det er en skjorte, der kan fungere til enhver lejlighed. Og netop derfor er den uundværlig i de fleste mænds garderobe. Så hvis du ikke allerede har en eller flere i garderoben, er det vist ved at være til tid, at du investerer i en. Hos BalderClothes.com kan du finde et stort udvalg af lækre hvide skjorter i høj kvalitet. Vi sælger kun det bedste på markedet og går op i, at vores produkter er unikke og af høj kvalitet. Samtidig har vi et stort fokus på detaljerne i skjorterne. Derfor får du med garanti en skjorte udover det sædvanlige, når du handler hos os.

Hvide skjorter – Passer til alle lejligheder!

Du kan på hvert enkelt produkt læse og se billeder af de detaljer, skjorterne har. Vi kan kun anbefale, at du går op i detaljerne og materialerne, skjorten er lavet af, da det netop er det, som gør, at du bliver ekstra glad for din skjorte. Og vi garanterer, at du får en skjorte, der kan bruges i mange år.

Hos BalderClothes.com har vi hvide skjorter, der er produceret ud fra vores to tøjkoncepter Signature og Tailormade. Og indenfor hvert koncept kan du finde forskellige modeller af hvide skjorter. Derfor kan du med garanti finde en skjorte, der passer netop til dig og din personlighed. Om du er til den ensfarvet helt klassiske hvide skjorter, eller om der gerne må være mønster i, kan du finde det hos os.

Hvid skjorte og slips

Den hvide skjorte er, som sagt, meget neutral og klassisk. Du kan derfor med fordel pifte den op med noget accessories. Accessories der kan være med til at gøre noget ekstra, for den ellers meget enkle skjorte. Det kan især være en fordel at investere i accessories, såsom slips eller slipsnål, hvis du anvender den hvide skjorte under et jakkesæt eller smoking. Se vores udvalg af smart accessories til den moderne mand og bliv inspireret til at pifte dit outfit op.

Har du også set vores flotte røde skjorter?

Bordeaux Skjorte

Med en bordeaux skjorte får du en skjorte, der på en klassisk og enkel måde giver lidt farve til dit outfit. Det er en varme farve, der gør det muligt at pifte outfittet op, uden at det blive for iøjnefaldende. Som det til tider kan være tilfældet med f.eks. en rød skjorte. Så er du på udkig efter en skjorte, der kan gøre noget ekstra for dit outfit, uden at det bliver for meget, er en bordeaux skjorte måske valgte for dig.

Er du interesseret i en bordeaux skjorte, skal du tjekke udvalget ud her på webshoppen. Vi sælger skjorter i dansk design, hvor der er fokuseret på kvalitet og designs. Og vi kan garantere, at du kun kan finde produkter, der lever op til det. Tjek derfor vores udvalg af skjorter ud allerede i dag!

Lækker skjorte, høj kvalitet og fornuftig pris

Hos BalderClothes.com sælger vi danskinspireret skjorter i høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at du får en skjorte, hvor der er kræset for kvaliteten og detaljerne. Og dette er også tilfældet med vores bordeaux skjorter. Vi mener, at detaljerne har stor betydning for, hvor glad du bliver for skjorten. Da det er de små ting, der gør forskellen. Og det er netop det, der gør, at vi adskiller os fra andre tøjmærker på markedet.

Vi har høje krav til vores producenter og vil kun sælge det bedste på markedet. Derfor kan du kun finder produkter på webshoppen, vi selv ønsker at investere i. Vi garanterer, at du med en skjorte, fra BalderClothes.com, får en skjorte, der har en høj levealder. Samtidig med at du får den til en yderst attraktiv pris, når man tænker på, hvor høje standarder de er produceret efter. Du kan altså finde en lækker skjorte af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser på BalderClothes.com.

Blå skjorte

En blå skjorte er et must-have i enhver moderne mands garderobe. Og er det ikke allerede en del af din, er det på tide, at du får investeret i en. Hos BalderClothes.com vægter vi det højt, at vores skjorter er af højeste kvalitet. Samtidig fokuserer vi på detaljerne i skjorterne og sælger kun det bedste på markedet. Derfor har vi høje krav til vores producenter og sælger kun skjorter, vi selv kan stå inde for. Altså kan du finde et bredt udvalg af kvalitetsskjorter hos os, som er garanteret en lang levetid.

En klassisk og moderigtig skjorte

Du kan, hos BalderClothes.com, finde et udvalg af blå skjorter, som alle er klassiske og moderigtige. De er produceret med tanke for, hvad den moderne mand ønsker at udstråle. Derfor er der fokus på detaljerne og kvaliteten. Vi forhandler blå skjorter, der følger vores tøjkoncepter Signature og Tailormade. Og du kan indenfor hvert koncept finde ensfarvede og mønstrede skjorter. Det er altså muligt at finde noget til enhver smag.

Blå skjorte – Skjorter til alle lejligheder!

Med en blå skjorte kan du næsten ikke gå galt i byen. Det er en enkel og neutral farve, der giver et klassisk og fint look. Et look der både kan fungere til hverdag og fest. Outfittet du kan skabe med en blå skjorte afhænger dog i høj grad af, hvilken skjorte der er tale om, samt hvad den bliver stylet med. Hos BalderClothes.com forhandler vi forskellige typer af den blå skjorte. Du kan bl.a. finde en blå skjorte, hvor der er indsyet tern i materialet og en stribet blå skjorte. Skjorter der måske fungerer bedst til hverdag. Samtidig kan du finde de mere klassiske og fine skjorter i blå, der fungerer bedst under en smoking eller jakkesæt.

Hos BalderClothes.com kan du altid finde et stort udvalg af blå skjorter i høj kvalitet, der passer til henholdsvis hverdag og fest. Tjek vores udvalg ud i dag og bliv inspireret.

×