Skjorteholder fra BalderClothes

Skjorteholder fra BalderClothes

Du har sammensat det mest fantastiske look som du ved vil imponere alt og alle hele aftenen. Men finder efter meget kort tid ud af, at din skjorte hele tiden opfører sig uregerligt. Dette er en situation, som rigtig mange mænd kan nikke genkendende til. Men en situation som faktisk slet ikke behøver at være et problem med den innovative skjorteholder fra BalderClothes! Vi har med vores skjorteholder fundet løsningen til at holde styr på din skjorte. Denne skjorteholder gør det mulgit at danse natten lang, eller koncentrere sig om jobbet på kontoret, uden irritationen om en skjorte der ryger op af bukserne.

Med omtanke for at en skjorteholder skal have denne unikke funktion at holde skjorten på plads, er det også meget vigtigt at de ner behagelig at bære. Derfor er denne udviklet i slidstærkt materiale som samtidig er super behageligt at bære. Skjorteholderen er meget let at montere, og vil ikke være til gene når du bære denne under dine bukser eller shorts. Du vil derfor ikke videre bemærke at du har denne skjorteholder på, udover at din skjorte ikke længere vil ryge op af dine bukser.

Oplev friheden med en skjorteholder

En skjorteholder er specielt designet til at gøre det, som navnet antyder: At holde din skjorte på plads. Alt for mange mænd kommer afsted med skjorter, der enten er lidt for korte, og derfor hænger udenfor bukserne eller er for lange, således at de poser og ikke står så knivskarpt, som du fortjener.

Det er i denne situation, at skjorteholderen kommer dig til undsætning! Kort fortalt kan man sige, at skjorteholderen har samme funktion, som et par seler har for dine bukser. Det er derfor også herfra at idéen er hentet. Skjorteholderen på-spændes først til kanten på dine strømper, hvorefter du klipser den anden ende af ”selerne” fast til skjorten.

Herefter kan du kontrollere, nøjagtigt hvordan din skjorte skal sidde. Og den vil herefter blive siddende sådan hele aftenen. Dette betyder, at du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt, uden at skulle bekymre dig om. Hvorvidt din skjorte stadigvæk står ligeså knivskarpt, som den gjorde, da du tog afsted.

Skjorteholder-balder

Fantastisk komfort og en redning til dine glatte skjorter

Nu tænker du måske, at skjorteholderen ikke lyder som den mest komfortable ting i verden. Når den skal på-spændes både strømper og skjorte. Dette er en helt valid tanke at have, da man hurtigt får et billede af et forkrampet udtryk, der ikke er rart for nogen. Det er til gengæld ikke noget, du behøver at bekymre dig om, når du bruger skjorteholderen fra BalderClothes.

Skjorteholderen er designet sådan, at den giver mindst mulig modstand. Når den er i kontakt med din hud, er den utrolig blød, hvilket sikrer, at du efter bare et par minutter helt glemmer, at du har skjorteholderen på! Dette er sikret ved brug af de bedste materialer, der gør, at du får et produkt af meget høj kvalitet.

Skjorteholderen kan bl.a. også være med til, at du kan bruge de af dine skjorter, som er lidt glattere end resten.  Disse skjorter er som regel mere tilbøjelige til at opføre sig uregerligt. Disse gøres fast på samme måde, som resten af skjorterne, hvilket betyder, at silkeskjorter f.eks. ikke længere udgør en trussel mod dit veltrimmede image:

Lad skjorteholderen gøre det hårde arbejde og nyd det gode selskab, du befinder dig i uden at bekymre dig om noget som helst andet end at være til stede i nuet og nyde det.

Seler til din skjorte

Du kan udover en skjorteholder også kombinerer nogle seler til dit look. Hos BalderClothes har du mulighed for både at få ensfarvet seler eller mønstrede seler. De ensfarvede seler tager sig især godt ud til både ensfarvede eller stribede skjorter for at holde det stilrent. De mønstrede seler får bedst sin fremtreden med en ensfarvet skjorte. Her vil de mønstrede seler tilføje noget ekstra til dit look som ellers er sammensat enkelt og stilrent.

Alle vores seler er udviklet med fokus på kvalitet og komfortabilitet, hvilket gør dem til en sand fornøjelse at bære. Seler kan benyttes til enhver lejlighed men ses oftest til festlige begivenheder. Hvis man vil fuldende sit look, anbefales det at man kombinere sine seler med en lækker flot butterfly. Det er her vigtigt, at man tænker over hvilken type butterfly man kombinerer sammen med sine seler, da det er vigtigt at farvekoordineringen er godt sammensat. Vi kan derfor med garanti klæde dig ænt og behageligt på hos BalderClothes. Stilrene og produkter i høj kvalitet, til fantastiske priser.

Leave a Reply