træningstøj hos balderclothes

Hos BalderClothes vil du normalt lede efter den bedste skjorte til kontoret eller en fed turtleneck til den næste bytur med venner, men vores dejlige hjemmeside har også mere end blot kvalitetstøj og accessories til natte- og arbejdslivet. Vidste du godt, at vi har brugt rigtig meget tid på at fremme vores afdeling med træningstøj til både mænd og kvinder? Se, vi hos BalderClothes ønsker at kunne levere fantastisk, kvalitetstøj til aspekter af dit liv, hvilket selvfølgelig også inkludere din træning og fritidsaktiviteter. Så det store emne for vores blogindlæg kommer i dag til at omhandle vores træningstøj!  

Træning under pandemien  

Som vi alle er bekendte med, så er vi desværre midt under en pandemi, som har haft kæmpe indflydelse på mange forskellige aspekter af vores dagligdag, herunder træning og fritidsaktiviteter. Før pandemien var vores dagligdag helt anderledes, når vi ser på mængden af motion. Utrolig mange danskere, unge og ældre, var tilmeldt en eller anden form for fitnesscenter, hvor de havde mulighed for at styrke deres fysik og holde kroppen i gang – man skal selvfølgelig huske, at der kan og er forskellige grundlag for hvorfor man træner. Ligeledes har der altid været mange medlemmer af diverse sportsklubber, hvor der har været fokus på motion og fællesskab. Dette kan tydeligt ses i den store mængde folk, som hver eneste uge spiller fodbold i de danske fodboldklubber. Man kan derfor med stor sikkerhed konkludere, at den danske befolkning er ganske aktive, når vi altså får lov til at være det.

Som følge af de landsdækkende nedlukninger og restriktioner pålagt af den danske regering, har mange virksomheder og foreninger relateret til sport og motion enten været lukket eller fungeret under tunge restriktioner. Især fitnesscentre har været slemt påvirket af nedlukningerne, hvor træningssultne danskere ikke har haft mulighed for at komme ind og træne. Med manglende muligheder for motion gennem de traditionelle kanaler såsom fitnesscentre og diverse sportsklubber, har danskerne fundet alternative veje til at holde sig i god form.

Gode Øvelser Til Hjemmetræning

Det helt store hit blandt de isolerede danskere er hjemmetræning. Indenfor rammerne af deres eget hjem, er unge og ældre blevet motiveret til at prøve nye ting – eksempelvis, er mange begyndt at hike samt tage lange gåture, hvilket ser ud at forblive en populær fritidsaktivitet selv efter pandemiens afslutning. Men man kan også få lavet en ordenligt træning hjemmet ved brug af vores træningselastikker. Her er det kun fantasien som sætter grænser, hvor du let kan træne biceps, ben og ryg! Prøv bare at se video herunder!

Full Body Resistance Band Workout (At Home Workout)

Sportstøj til hver sportsgren  

Træningstøj er ikke en universel løsning som passer til alle former for sport og træning – faktisk, overhovedet ikke. Her har jeg selvfølgelig et lille eksempel fra den virkelige verden, som egentlig er et meget personligt eksempel. Jeg er en af de danskere, som er begyndt løbe utrolig meget, når jeg endelig har tiden til det. Løb er en virkelig god måde at få forbrændt kalorier samt forbedre ens generelle kondition. Men jeg må indrømme, at jeg måske var en smule forhastet med at komme i gang med løbeturen, hvortil jeg mente, at man sagtens kunne løbe iført min gamle t-shirt. Dette var selvfølgelig ikke tilfældet, hvilket endte med at jeg skulle kæmpe med en ubehagelig trøje gennem hele turen. Til sidste kunne jeg ikke få min t-shirt af, da den simpelthen ikke var designet til den form for intens aktivitet – hverken materialet eller pasformen var optimal til længere løbeture.

Find en passende t-shirt!

Her skulle jeg i stedet have fundet en fitness t-shirt ligesom den du kan finde hos BalderClothes. Disse t-shirts er fremstillet af 100 procent polyester, hvilket giver kunden et ultra let produkt, hvis pasform er perfekt til løb og fitness træning. Så du kan med uden bekymring for manglende komfort, løbe en lang tur eller bruge den til styrketræning. Man skal selvfølgelig også være opmærksom på det danske vejr, hvis man ligesom mig, ønsker at løbe længere ture. Vi lever desværre i et landet med ustabilt vejr, hvorfor det er virkelig vigtigt at have en god trøje, som er designet til at du kan holde varmen samt udøve fleksible og eksplosive bevægelser.

Køb vores mest populære træningstøj til herre

Hos BalderClothes vil jeg helt klart anbefale vores træningstrøje til mænd, som kommer i et hav af fede farver. Her får du også et produkt, som er produceret af 100 procent polyester, så du kan opleve ekstrem komfort under din næste træning. Hvis du er typen, som elsker at træne uden for, så er denne trøje perfekt til dig, da den tørrer sindssygt hurtigt, så du er klar til din næste træning. Men dette produkt er faktisk optimalt til flere forskellige aktiviteter, da dens fleksibilitet og pasform gør den perfekt til sportsgrene med eksplosive bevægelser. Du kan derfor bruge den til alt fra golf og crossfit til hiking i den danske natur.

Træningstøj til alle behov

Hos BalderClothes har vi også træningstøj som understøtter behov udover det funktionelle. For mange træningsglade danskere betyder udseende alt, hvorfor vi også har træningstøj der fremhæver dette. Eksempelvis foretrækker en forholdsvis stor mængde mænd og unge drenge at styrketræne i tanktops, eftersom denne type beklædning fremhæver maskuline træk under træningen. Vi har derfor også et stort udvalg af disse fitness tanktops, som både opfylder det visuelle behov samt består af en virkelig god pasform og 100 procent bomuld for bedst komfort.  

Hvad er det vigtigste ved træningstøj?  

Noget af det bedste råd man kan modtage, når det omhandler træningsstøj, er at man skal være meget opmærksom på pasform og størrelse. Men hvorfor er det vigtigt for en unge fyr eller pige, som bare gerne vil dyrke sport? Første og fremmest skal man altid vælge tøj som besidder den mest optimale pasform til den specifikke sportsgren eller aktivitet. Hvis vi nu ser nærmere på BalderClothes, så vil jeg med sikkerhed vælger deres Xtreme Stretch polo shirts, hvis jeg skal ud at præstere på golfbanen, da denne type polo besidder ekstrem fleksibilitet og tillader mig ordentlig rotation og eksekvering. Det er ligeledes også vigtigt at få valgt de rigtige træningstights, hvis man som kvinde ønsker at kunne præstere bedst. Her er det igen vigtigt at få valgt den rigtige størrelse og pasform, som passer bedst til ens kropsform, da dette kan have stor betydning for om træning bliver en succes eller fiasko.  

Så hvis du er markedet efter træningstøj til din næste træning, så er vi klar til at hjælpe dig gennem processen, så du altid er ordentlig klædt på!   

Køb populære produkter til hende nu!

Husk at du kan finde fantastiske tilbud på træningstøj til kvinder på vores hjemmeside. Her får du lige et par de mest populære produkter fra hjemmesiden.

Leave a Reply