Blå prikket slips

99,00 Kr.

Det mørkeblå slips med turkis blå prikker i et shiny look, kan bruges til alle begivenheder, og klæder enhver skjorte med elegance!

♦ Dansk Design
♦ 100% Polyester
♦ Håndlavet
♦ Smukt, og alsidigt slips!
♦ Kan bruges på kontoret og til fest

Ikke på lager

Blå prikket slips

Blå prikket slips – Skal fremtoningen og udstrålingen have et ekstra gear til festen eller byturen? Så kommer du ikke udenom dette top-klasse blå prikket slips fra Balder. Slipset fremgår med en række forskellige blå farver, der tilsammen giver et elegant og professionelt look. Udtrykket er med til at skabe en sofistikeret beklædning, og slipset godt til mange forskellige slags skjorter.

Udført i polyester og i klassiske, maskuline blå nuancer får du et slips, som med garanti vil sætte dig på landkortet den aften. Slipset har en betagende dybde med den kongeblå helfarve, som i lækker forening med det runde prikmønster giver slipset både maskulinitet og liv. Helheden giver en ekstra dimension til slipset med dets detaljer og skarpe finish.

Slipset er yderst velegnet til både forretning og til fest, hvor den godt må få lidt ekstra på detaljen og den sikre stil. Slipset går særligt godt med en klassisk hvid, let lyseblå eller mørkeblå skjorte, som hver fremhæver deres forskellige detaljer og elementer i slipset.

Blå prikket slips i detaljeret design:

Det blå prikket slips har mange interessante detaljer. Her lægges der især mærke til de mange nuancer af blå, der spiller godt sammen og skaber et godt helhedsudtryk. Designet er dansk, hvilket  er med til at skabe et moderne udtryk, som man kender fra den danske modeverden. Dette betyder også, at der er fokus på kvalitet og bæredygtighed. Du kan derfor med god ro i maven og god samvittighed iklæde dig dette blå prikket slips til både hverdag og fest. Slipset er håndlavet, og der er kælet for hver en detalje. Dette kommer tydeligt til udtryk, når man kigger på detaljerne i slipset. Helhedsudtrykket er ikke til at tage fejl af. Du skal derfor glæde dig til at se dette slips helt tæt på, så du får den fulde oplevelse med.

Produktspecifikationer:

Materialer: 100% polyester
Håndlavet
Dansk Design

Kombiner eventuelt dette Blå prikket slips med en af vores Slipsenåle og Skjorter 

.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.