Blå seler med prikker

249,00 Kr.

De bedste materialer – Selerne fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortable, elastiske stropper
Elegant Y-form – Behagelig pasform med en Y-formet seleryg

Seler fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Det traditionalle Y-formede design sikrer en fantastisk pasform, mens de elastiske stropper sørger for en god komfort. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Ikke på lager

Blå seler med prikker

Blå seler med prikker fra BalderClothes. Seler til mænd er blevet utroligt populære, og de er perfekt til dig der ønsker et stilfuldt og elegant look. Seler kan være med til at give dig et eksklusivt og tiltrækkende look, som passer perfekt både til hverdag og fest. Selerne kan hurtigt være med til at pifte dit outfit op, og derfor synes vi her hos BalderClothes helt sikkert at seler er et must-have i garderoben. Denne model kommer i en flot blå farve med prikker. Modellen er super klassik, men har et moderne twist. På den måde får du et produkt der passer til den moderne mand.

Blå seler med prikker kan være med til at give dig et personligt præg. Den flotte navyfarve kan le kombineres med en række andre nuancer. Det betyder at du let kan sammensætte de her seler, med en af vores fede skjorter. Selerne kan hurtigt pifte dit outfit op og give dit et super lækkert og moderne look.

Hos BalderClothes går vi meget op i kvalitet. Derfor får du seler i dansk design, som er fremstillet af de bedste materialer. Selestropperne er elastiske og justerbare, så du kan tilpasse dem. På den måde er du sikret en god pasform, som sidder behageligt og flot på dig. Den klassiske Y-form sørger for at selerne sidder godt. Hos BalderClothes har du mulighed for at kombinere selerne med slips og butterflies, så du hurtigt kan skabe din personlige stil. Hos BalderClothes finder du tøj til den moderne mand.

Se vores store udvalg af skjorter

.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.