Seler med ternet mønster

249,00 Kr.

De bedste materialer – Selerne fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortable, elastiske stropper
Elegant Y-form – Behagelig pasform med en Y-formet seleryg

Seler fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Det traditionalle Y-formede design sikrer en fantastisk pasform, mens de elastiske stropper sørger for en god komfort. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Ikke på lager

Seler med ternet mønster

Her kan du finde seler med ternet mønster. Seler er blevet en yderst moderne accessories til mænd. Denne accessories kan være med til at skabe et super stilfuldt og elegant look. Du bliver med garanti midtpunktet til festen, hvis du styler dit outfit op med et par super fede seler. Hos BalderClothes synes vi at et par seler er et absolut must-have i din garderobe og derfor kan du finde nogle super fede designs hos os.

Seler med ternet mønster giver et klassisk look, med et moderne twist. De flotte farver kan let kombineres med skjorter, slips og butterflies, så du får en stil der passer perfekt til din personlighed. Det ternede mønster vil uden tvivl give dig et stilfuldt, eksklusivt og tiltrækkende look. Du kan hurtigt vise din sans for mode, med en af vores skønne styles. Selestropperne er fremstillet i lækre materialer og er justerbare. De elastiske stropper sørger for at selerne er komfortable at have på, samtidig med at du har mulighed for at tilpasse dem, så de passer til dig. På den måde får du et produkt der sidder flot og behageligt på dig.

Den klassiske Y-form sørger for at selerne sidder godt på dig. Seler er uden tvivl et accessories, som du bliver utroligt glad for at have i skabet. Hos BalderClothes har du mulighed for at kombinere selerne med slips og butterflies, så du hurtigt kan skabe din personlige stil. Hos BalderClothes finder du tøj til den moderne mand.

Se vores store udvalg af skjorter

.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.