Seler ternet mønster

249,00 Kr.

De bedste materialer – Selerne fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortable, elastiske stropper
Elegant Y-form – Behagelig pasform med en Y-formet seleryg

Seler fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Det traditionalle Y-formede design sikrer en fantastisk pasform, mens de elastiske stropper sørger for en god komfort. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Ikke på lager

Seler ternet mønster

Seler med et lækkert, ternet mønster. Seler er blevet en modetrend for mænd. Hvis du vil skabe et stilfuldt, eksklusivt og tiltrækkende look til festen, så er seler en fantastisk idé. Hos BalderClothes synes vi at et par seler i din garderobe er et absolut must-have. De skaber et klassisk look, med et moderne twist. De tilføjer et ekstra pift til dit outfit, som med garanti vil se helt fantastisk ud.

Seler i ternet mønster kan give dig et super lækkert og eksklusivt look. Her får du et par ternede seler i klassiske navy og bordeaux farver. Farvekombinationen sørger for at du let kan kombinere selerne med klassiske skjorter. Det flotte mønster vil med garanti pifte dit outfit op og passer både til hverdag og til fest. Du kan let kombinere de fede seler med en af vores mange skjorter. Selestropperne er elastiske og justerbare. Det betyder, at næsten uanset hvilken størrelse du er, så vil du kunne tilpasse selerne, så de sidder flot og behageligt på dig.

Selerne er fremstillet i et lækkert materiale og har en god pasform. Den klassiske Y-form er med til at sørge for at selerne sidder godt og de elastiske stropper er med til at give en super komfort. Seler er uden tvivl et accessories du vil blive glad for at have i din garderobe. Hos BalderClothes har du mulighed for at kombinere selerne med slips og butterflies, så du hurtigt kan skabe din personlige stil. Hos BalderClothes finder du tøj til den moderne mand.

Se vores store udvalg af skjorter

.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.