Slipsenål – Guld m. sten

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 49,00 Kr..

En elegant guld slipsenål til slips i varme farver for et luksuriøst touch, der fuldender dit look!

  • Dansk design
  • Lavet i stål
  • Sofistikeret og luksuriøs!
  • Holder slipset på plads

Ikke på lager

Slipsenål i Guld m. sten

Slipsenål guld m sten – Denne elegante slipsenål i guld m. sten passer super godt til slips i de lidt mere varme farver som brun og orange. En slipsenål er med til at holde slipset på plads hele dagen, så der er plads til at give den gas på dansegulvet uden at bekymre sig om, hvor slipset befinder sig. Udover den praktiske effekt, så tilfører slipsenålen også et ekstra fint lille touch til outfittet.

Hvis man ikke er så meget til alt muligt ekstra tilbehør, men godt kan lide at holde det simpelt, anbefaler vi en diskret slipsenål, som giver et sofistikeret, men stilfuldt udtryk til ens look. Vores guld slipsenål er lavet i stål og har fine detaljer, som giver den lidt ekstra kant, og som gør den en tand mere maskulin. Vores guld slipsenål er lavet i stål, som gør, at mønsteret får det helt rigtige udtryk. Derudover er designet selvfølgelig dansk, som sikrer et højt kreativitetsniveau. Det simple, men skarpe mønster langs kanten giver slipsenålen et tidsløst udtryk, så den kan bruges i mange år i fremtiden, og det bliver fremhævet fint af materialet.

Super flot Slipsenål i guld m sten

Den guld slipsenål vil blive fremhævet super flot med et mørkerødt slips, hvor de to varme toner vil komplementere hinanden fint. For et fuldendt look anbefaler vi, at slipsenålen kombineres med manchetknapper i metal af samme type, der vil give en rød tråd igennem outfittet. Den guld slipsenål kan også sagtens benyttes med et slips i en mere dæmpet farve til en dag på kontoret, hvor der stadigvæk godt må være et personligt præg på outfittet, så man skiller sig ud fra mængden af jakkesæt. Skal looket være helt simpelt, anbefaler vi, at slipsenålen sættes sammen med et ensfarvet slips og et klassisk sort jakkesæt med en tilhørende hvid skjorte.

Kombiner eventuelt denne Slipsenål guld m sten med et af vores mange Slips

.

Materiale
Farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.