T-shirt – Carbon Tee Hvid

Carbon Tee er lavet med omtanke for at fremhæve det bedste i din figur. Med en carbon finish får du den bløde følelse af ny t-shirt, hver gang du hiver den frem fra klædeskabet.

  • Tætsiddende t-shirt
  • 95% bomuld, 5% lycra
  • Carbon finish for ekstra blødt materiale
  • OEKO-TEX 100 certificeret

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

T-shirt – Carbon Tee Hvid

T-shirt – Carbon Tee Hvid – Perfekt som basic t-shirt i klædeskabet. Med en tætsiddende pasform og lidt kortere ærmer end traditionelt. T-shirten sidder rigtig godt til uden at være for afslørende. Den kommer i en lækker carbon finish der er lavet til, at holde på følelsen af ny t-shirt. Den bevarer sin bløde finish og sin elastiske form, så den altid sidder godt, når du hiver den ud af skabet.

Lækker finish og blød kvalitet

Vores Carbon Tee består af 95% bomuld og 5% lycra. Denne kombination gør stoffet mere elastisk, så vores t-shirts får en bedre pasform. Slut med at overforbrug af miljøbelastende skyllemidler. En Carbon Tee holder sig blød og lækker helt af sig selv. Det giver stoffet en ekstra elasticitet og bedre komfort. Med ekstra øje for detaljerne får du en synlig, riet kant for en lækker visuel finish.

Denne model hører til i den lange ende, og går et godt stykke ned over buksekanten. Den er tætsiddende uden at være slim fit, så der er plads til lidt ekstra uden at t-shirten sladrer. T-shirten er rundhalset med smal halsrib, der gør denne model til den rigtig fin basic model til klædeskabet.

Se også vores herre skjorter

Se også vores personlig pleje

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.