T-shirt – Deep V-Neck Hvid

Skil dig ud med en t-shirt, der går skridtet længere. Med en T-shirt Deep V-Neck får du en dybere udskæring som en ekstra, fed detalje, der giver et personligt strejf til et ellers ikonisk stykke tøj.

  • 85% bomuld, 15% viskose
  • Enzymvasket bomuld
  • OEKO-TEX certificeret
  • Dyb V-udskæring

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

T-shirt – Deep V-Neck Hvid

Tilføj lidt ekstra personlighed til dine basics, og skil dig ud fra alle de andre, der også nyder en god T-shirt – Deep V-Neck Hvid. Vi kender den klassiske t-shirt fra stilikoner som James Dean og den unge udgave af Marlon Brando. Der har været mange t-shirts igennem årene siden da, så hvad med at ryste posen lidt og give det et nyt go?

Med vores model T-shirt – Deep V-Neck Hvid får du et ekstra twist på en ellers klassisk model. I et simpelt design har du ærmer og længde, som du kender dem. I stedet for den ikoniske runde hals, får du her en V-udskæring, der går ud over det sædvanlige. Vær med på moden med en Deep V-Neck, der samtidig ikke er dyb nok til at være upassende på kontoret. Pep dit business casual op med en Deep V-Neck og et par lækre jeans. Vær lidt preppy med et par sejlersko eller et par chinos.

Moderne model på et ikonisk design

Mærk den lækre kvalitet i denne T-shirt – Deep V-Neck Hvid, der med en lækker bomuldsblanding har den helt rette føling. Det bløde stof lægger sig flot på kroppen, og det holder sig blødt tøjvask efter tøjvask. Hos Balder Clothes går vi op i stil, modetrends og kvalitet. Derfor håndplukker vi de bedste produkter til dig. Med danske designs og lækre materialer kommer du aldrig galt i byen med tøj fra Balder Clothes.

V-Necks er dedikeret til dig, der gerne vil have noget ekstra ud af tøjet og ud af dit visuelle udtryk. Det er en særlig god model til dig, der er lille og bred, og som gerne vil have en illusion af en smallere figur. V-udskæringen skaber et blikfang, der giver et højere udtryk. Den drager drager fokus væk fra de brede skuldre eller det brede ansigt.

Er du høj, bred og/eller meget trænet kan Deep V-Neck også være god til din figur, da det tager fokus væk fra mullerne og mod dit ansigt i stedet. V-udskæring tilføjer mere elegance til outfittet end den mere klassiske, rundhalsede udgave, og drager fokus til dit ansigt. Find en T-shirt – Deep V-Neck Hvid i din størrelse her, og bestil allerede i dag – så har du den leveret inden for ganske få dage.

Se vores lækre skjorter fra BalderClothes

Se også vores undetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.