Vigtigheden ved gode underbukser

Hugo-boss-3-pack-cotton-stretch-boxer-shorts-hvid-graa-sort-small-1024x538
Gode underbukser

Kender du det, at dine underbukser, gnaver, kravler op eller generelt bare sidder forfærdeligt? Det gør vi i hvert fald. Udvalget af dårlige underbukser på markedet er enormt og det er utroligt let at falde i de billige modeller; om det er neutrale eller farverige, der er masser af muligheder for en dårlig underbuks, så derfor vil vi lige give dig nogle tips til at vælge nogle underhylere, der sidder godt, ser godt ud og som holder i længden. Et problem der netop ofte opstår er, at de ikke holder farven i længden og så kommer de bare til at se slidte og grimme ud.

Hvad er gode underbukser?

Alle mennesker har deres egne præferencer, men vi har diskuteret dette emne her på kontoret og fundet frem til nogle kvaliteter, som vi vægter højt i en underbuks, som vi skal gå med. Vi er også nødt til at nævne, at der findes forskellige slags underbukser, som boxershorts, briefs, boxerbriefs og kompressionsboxerbriefs og at disse har hver deres kvaliteter, fordele og ulemper.

Type

Når du skal lede efter nye gode underbukser er det vigtigt, at du kender til de forskellige slags og ved hvad der passer til hvad.

  1. Boxershorts er de klassiske løse underbukser. Disse udmærker sig ved at holde i lang tid og at være løse og luftige. Til gengæld er de ikke gode at have under stramt tøj, da de generelt fylder meget.
  2. Briefs er de y-formede underbukser, der giver en rigtig god fleksibilitet og som passer godt til tæt tøj, da de fylder minimalt under bukserne. De har heller ikke det problem, at de glider op, hvilket vi ser som værende en kæmpe fordel. Til gengæld ser de ikke super skarpe ud, men er du helt ligeglad med udseende, så er de her dig.
  3. Boxerbriefs er kombinationen af boxershorts og briefs, der sidder tæt og ikke fylder så meget, så de passer til alle bukser. De er også gode til fysiske aktiviteter, da de ikke kravler op på samme måde som boxershorts, da de sidder tættere. De er dog ikke helt så gode som briefs, når du skal sidde ned hele dagen, men det er en lille pris at betale for alle de fordele.
  4. Kompressionsboxerbriefs er egentligt bare længere boxerbriefs, der egner sig særligt godt til fysiske aktiviteter, da de giver et bedre blodomløb og leder sved væk fra kroppen. De er til gengæld ikke ideelle, hvis du sidder ned hele dagen.

Vi anbefaler, at du vælger dem, der passer til din hverdag, men at du samtidigt har nogle til enhver lejlighed. Personligt er vi mest til boxerbriefs, da de kan lidt af det hele uden nogle særlige ulemper.

Materiale

Først og fremmest er det vigtigt med noget ordentligt materiale. For en del år siden var boxershorts i et silkeagtigt materiale yderst populære. De så ofte ret godt ud og holdte farverne forholdsvis godt, selv efter at have været brugt og vasket mange gange. Som ung dreng, der ikke sørgede for selv at købe underbukser, var det ikke nødvendigvis en god ting, at de holdte længe, for de var ikke synderligt behagelige at have på og de havde det med at “kravle” op et bestemt sted og give en den olfert, man ikke havde fortjent.

Nu om dage ser man oftest underbukser lavet primært i bomuld, hvilket også er foretrukket her, da de ånder og absorberer godt. Det er dog det mest populære materiale, når det kommer til både dårlige og gode underbukser, da kvaliteten kan variere meget.

Er du til gengæld meget miljøbevist, er det nu også en mulighed at skaffe sig gode underbukser lavet af rester fra træer, som bl.a. bambus. Disse tager til i popularitet, da de er overraskende behagelige, bløde og meget lette.

Farve

Da de fleste hverdagsbukser som f.eks. jeans er forholdsvis tykke, så ses underbukserne overhovedet ikke og så er farven ikke specielt vigtig, medmindre du selv går op i det. Har du derimod nogle forholdsvis tynde og lyse bukser på, så kan dine underbukser ses; specielt hvis de kommer i skrigende farver og vovede mønstre. Her bør du vælge nogle underbusker, der ligger sig tæt på din hudfarve. Til et par hvide bukser passer et par lysegrå underbukser udmærket!

Hvordan vælger man så de gode underbukser?

Dette er millionspørgsmålet og der er ikke noget endegyldigt svar, da meget af det handler om præferencer. Vi foretrækker dog boxerbriefs, da de passer i de fleste anledninger og de skal gerne være lavet af bomuld eller det moderne bambus-materiale. Gode underbukser sidder naturligvis også godt, men der er man nødt til selv at prøve sig frem og finde dem, der passer en selv.

Vi vægter det desuden meget højt, at de er holdbare og her hænger pris og kvalitet oftest sammen. Gode underbukser kan være halvdyre, men det er altså en god investering, da du ofte ender med at spare penge i det lange løb, for du skal ikke skifte dem ud ofte. Vi har dog ikke erfaring med holdbarheden på underbukser i bambus, men vi har gode erfaringer med bomuldsunderbukser og derfor har vi selv nogle gode underbukser på lager.

Leave a Reply