Butterfly til mænd

En butterfly behøver ikke nødvendigvis at parres med dit stiveste puds. En butterfly kan lige så godt være det festlige indslag ved en dagligdagskomsammen. Det handler alt sammen om, hvordan du sammensætter din påklædning. Der findes et hav af butterflys, så det gælder sådan set bare om at lave det rette match.

Ligesom med alt andet tøj er der et utal af muligheder inden for denne produktkategori. Du kan få ensfarvede butterflys, butterflys med mønster, og du kan sågar få butterflys i flere forskellige materialer.

Når det gælder påklædning, er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert. I dette blogindlæg forsøger vi alligevel at give vi dig nogle fifs til, hvordan du som mand kan udnytte butterflyen bedst muligt til at pifte din mundering op.

Selvbinderen er et must for feinschmeckere

Det er en kunst i sig selv at være i stand til at binde sin butterfly fra scratch. Derfor bør du som det første nok overveje, om du vælger den nemme løsning, eller om du går efter selvbinderen. Er du en feinschmecker, så er selvbinderen selvfølgelig et must, men så bør du nok også kalkulere med et par minutter ekstra til at binde din butterfly, når du gør dig dine forberedelser til festen.

Der finder utallige guides på nettet, til hvordan du binder din butterfly, men det er alligevel sin sag at binde butterflyen, når først du står med den i hånden.

Tænk over sammensætning og farvevalg

Det er helt essentielt at tænke din butterfly ind i sammenhæng med din øvrige påklædning. Butterflyen kommer helt sikkert til at trække en del opmærksomhed, så du skal overveje, hvilken virkning den har på din fremtoning.

En ensfarvet butterfly passer måske bedst til det mere formelle og seriøse look, mens en butterfly med mønster kan pifte dit outfit gevaldigt op, når det gælder de mere festlige lejligheder.

Der er stort set ingen grænser for, hvad der efterhånden eksisterer af butterflys på markedet. Det er kun kærkomment at have noget at vælge imellem, når du skal sammensætte din påklædning. Ligesom nogle sko går bedre til bestemte bukser, så er det samme tilfældet med butterflys og skjorter.

Farver spiller altid en stor rolle. Du kan vælge at nedtone de hidsige farvevalg, men er du til de mere iøjnefaldende farver, skal du da heller ikke holde dig tilbage for at parre en gul butterfly med en mørkeblå skjorte.

Butterflys til bryllupper og butterflys til konfirmationer

Butterfly kan parres med skjorte og blazer eller skjorte og pullover, så den dækker det bare skjortestykke ved halsen. Butterfly og blazer er en ideel kombination til de finere sammenhænge, mens butterfly og pullover fungerer optimalt i en mere afslappet og casual kontekst.

Ingen begivenhed er hverken for stor eller for lille til at bære en butterfly. Hvad end der er tale om en konfirmation, et bryllup eller en 80-års-fødselsdag, har butterflyen sin berettigelse.

Der er kun en uskreven regel, når det gælder butterflys: Smoking er en hellig påklædning og til den accepteres kun en sort butterfly. Medmindre du altså er en vovehals, der elsker at eksperimentere…?

Gå på opdagelse i vores store sortiment af butterflies og find lige netop den butterfly, der skal ledsage dig til den næste begivenhed, der kalder på ekstra omhyggelighed omkring påklædningen.

Butterflyen er detaljen der imponerer

Butterflyen er prikken over i’et til dit jakkesæt ved brylluppet eller til din konfirmationsskjorte på den store dag. Til en flot butterfly, hører der sig også en flot skjorte til. Det er vigtigt at du finder tænker over hvad du gerne vil udstråle med dit outfit når du kombinerer disse. Skal du til en stor festlighed, kan man også kombinere en butterfly med et par seler. Disse vil kunne gøre at du skiller dig ud fra mængden, og får lidt mere kant til dit look. Med mulighed for at kombinere seler der er ensfarvet, stribet eller mønstret, kan du helt sikker sammensætte det flotteste outfit til dato. Ved brug af en ensfarvet skjorte, kan en butterfly med nogle flotte farver tage sig rigtig godt ud. Det er vigtigt at du tænker over hvilke farver der går godt sammen. Får du sammensat de rette farver, vil du uden tvivl være en der bliver bemærket blandt mængden grundet din flotte stil.

Butterflyen giver dig et skarpt look og er med til at give din påklædning et løft. Som det vigtigste skal du føle dig godt tilpas, når du bærer butterflyen. Vælg altid den butterfly, der passer til dit humør og din personlighed, så du udstråler maksimal selvtillid med den på.

Leave a Reply