Fødselsdagsgaven til ham

Fødselsdagsgaven til ham

Det er altid svært at finde på, hvad man skal give manden der har alt! Du har sikkert prøvet at skulle give din kæreste, din far eller din bror en fødselsdagsgave, men som sædvanlig har de ikke nogle ønsker. Du ved ikke hvad du skal give dem, da de er typen der har alt, og hvis ikke, så køber de det. Det kan derfor være super svært for dig at købe noget de ikke allerede har, og måske du heller ikke helt kender deres stil, hvis du skal give dem noget nyt tøj. Det kan også være at du kender deres stil, men mangler inspiration til hvad du kan give dem. Derfor vil vi i dette indlæg give dig noget inspiration til, hvad du kan give mændene i dit liv næste gang de har fødselsdag.

Disse items hitter lige nu

Lige nu hitter vores lækre Tailormade skjorter, så hvis din far, kæreste eller bror skal have en ny skjorte i lækker kvalitet, så kunne du overveje at købe denne type skjorte til ham. Den er især et godt valg, hvis han ikke er til slimfit skjorter. De fåes i et lille udvalg af forskellige farver.

Derudover hitter vores Polo Shirts også lige nu, og her kommer vores polo shirts i fem forskellige farver, så der er lidt til enhver smag, hvis der er en farve han foretrækker mere end andre. Vores polo shirts består af et virkeligt lækkert materiale, så denne vil du ikke fortryde at give ham.

Derudover er basic t-shirts og boxer shorts altid et hit hos mænd. Selvom nogle synes det kan være en kedelig gave at give, så er vi overbeviste om at mændene faktisk er glade for at de ikke selv skal ud og købe det. T-shirts og boxer shorts skal jo skiftes ud engang imellem, så når du giver det i gave, er du med til at sikre at der bliver skiftet lidt ud i sortimentet.

De perfekte accessories

Mange mænd tænker ikke over at accessories let kan opløfte deres outfit. Mange gør måske brug af butterfly eller slips når de er til finere fester, men hvad med en flot simpel slipsenål? Slipsenålen er for mange undervurderet, og mange unge mænd forbinder den nok med noget ældre mænd går med. Men slipsenålen er en fin lille accessory som giver hans outfit et lille twist, da den ofte gør at han bare ser lidt finere ud i sit jakkesæt. Det kan derfor være en god idé at have en slipsenål til de større begivenheder som f.eks. bryllup, konfirmation, jubilæer mv. På den måde sidder slipset også pænt hele aftenen.

En anden accessory der er kommet på mode igen er seler. Engang var det kun gamle mænd der gik med seler, da de ellers ikke kunne holde deres bukser oppe. Men i dag er seler blevet meget populært hos unge mænd, da de er med til at give outfittet et anderledes touch. Her kan man også med fordel finde seler der matcher slipset eller butterflyen. På den måde viser man at der er tænkt over aftens outfit. 

Den sidste accessory vi vil komme ind på er en skjorteholder. Skjorteholderen er et undervurderet stykke tilbehør til hans outfit. En skjorteholder er fantastisk til at holde skjorten på plads hele aftenen. På den måde sidder skjorten flot hele aftenen og kravler ikke op når han rejser og sætter dig gentagende gange i løbet af dagen eller aftenen. På den måde undgås et sjusket look. En skjorteholder kan også bruges til hverdag, hvis din mand, far eller bror har et job, hvor det kræves at han har skjorte på. På den måde ser han præsentabel ud hele dagen, og skal ikke rette skjorten til hele tiden.

Det vil din far, kæreste, bror mv. måske ikke selv købe

Måske du kender din far, din mand, kæreste eller bror godt nok til at vide, hvilke ting han ihvertfald ikke selv vil købe. Ikke nødvendigvis fordi han ikke vil gå med det, men mere fordi det er nogle ting han ikke selv vil bruge penge på. Det kan f.eks. være at han har tre forskellige slags slips, og det synes han er helt fint. Men måske de tre slips ligner meget hinanden eller har samme farvetone, og derfor kunne et nyt slips med en ny farve være en god idé at købe til ham. Det kan også være at han er vant til at gå med slips, og måske han skulle prøve en butterfly i stedet for. 

Måske du allerede har set, at mange mænd er begyndt at gå med farverige strømper? Men tit er det sådan med mænd at de ikke selv køber strømper og underbukser, da det er en klassisk gaveidé som mange bruger hver gang der er fødselsdag, jul, farsdag mv. Hvis han skal have strømper, hvorfor så ikke give ham nogle farverige af slagsen, så man i det mindste kan se at han har fået nye. Hos BalderClothes har vi fem forskellige par farverige strømper, så der skulle nok være en farve der passer til ham.  

En sidste ting der kunne være en sjov gaveidé til ham, kunne være vores nye massagepistol. Massagepistolen er god til at forebygge skader, hvis din han er meget aktiv, og holder formen ved lige ved hjælp af træning. Den er desuden god til at løsne op i ømme muskler! Massagepistolen har nogle forskellige “hoveder”, som hver især er gode til de forskellige muskelgrupper. Så hvis du vil gøre noget godt for din far, bror eller kæreste – og hans krop, så kunne du evt. give ham en massagepistol.

Leave a Reply