Lommeklud

Lommekluden er prikken over i’ét hvis du skal fremstå ekstra fin og cool. Lommekluden foldes pænt og sættes i lommen i blazeren i jakkesættet. Hvis lommekluden skal gå ind i et med dit sæt tøj skal den kombineres med et stilfuldt slips i samme stil eller farve eller butterfly. Med vores store udvalg, vil du kunne finde de fedeste og flotteste farvekombinaitoner, du længe har set. Slip kreativiteten løs og begiv dig ud i nogle farkoordineringer som du ikke før har afprøvet. Slips og loommeklude kan give et ekstra frisk pust til ethvert outfit. Du kan med en lommeklud skille dig ud fra mængden. Er du typen der tit bærer ensfarvet tøj? Så kan en farverig lommeklud gøre underværker for dit look.

Lommekluden fra BalderClothes kommer i sæt sammen med et matchende slips – De er fremstillet i 100% silke eller polyester, som gør de udstråler kvalitet og i denne blanding krøller de ikke ligeså nemt som en lommeklud i fx bomuld eller uld. Alle vores lommeklude er fremstillet i en lækker og holdbar kvalitet, foruden det flotte design. Derfor vil du med garanti kunne finde noget der falder i din smag, og elske dit køb fra første gang du bruger din lommeklud.

Lommeklud-1

Den stilede lommeklud

Hvis du vil fremstå ekstra smart og tjekket er det vigtigt, at den røde linje er gennemgående i hele dit outfit. Sørg for at planlæg din stil med matchende farver og materialer – Skal dit outfit være farvestrålende og vildt eller i de klassiske sort/hvid farver? Det er i de færreste tilfælde at et vildt slips med prikker og farver passer ind i den klassiske jakkesæt, og ligeledes vil et farvestrålende jakkesæt med ex polkaprikket skjorte ikke gå særligt godt med en sort slips. Derfor er det vigtigt du ikke ødelægger din stil med en enkelt accessorie eller forkert sammen satte farver.

Når dit jakkesæt er planlagt, nystrøget og påsat tages slipset på med fx en flot dobbelt windson knude med lommekluden foldet traditionelt sammen i lommen på blazeren – Hvis du er i tvivl om hvilke farver der passer sammen så kan du med fordel google dig frem til et farvebarometer således du kan se hvad der er ”go” og ”no-go”. Udover den store inspiration der er at finde på nettet, kommer det selvfølgelig også meget an på, hvordan din egen stil er. Derfor skal du også gøre op med dig selv om hvorvidt du lader dig inspirere på nettet. Er du ikke til vilde farver når det gælder lommeklude, så skal du ikke bære det. Men afslå ikke helt at benytte lidt farver i dit outfit, da dette års mode ser ud til at indebærer en del farvekombinationer.

Følg din egen smag, men tag noget inspiration til hvordan du kan afprøve nye styles og kombinationer, hvor du stadig er godt tilpas. Er du ikke til farverige lommeklude kan du også finde nogle enkle og ensfarvede lommeklude. Disse vil bestemt også tage sig godt ud til et jakkesæt, eller bare et par jeans med en blazer til. Lommekluden giver lige dét ekstra til looket. Skal du til bryllup eller konfirmation? Så kan en lommeklud og eventuelt et slips med en slipsenål passe perfekt ind til disse begivenheder.

For at finde frem til hvilken lommeklud og slips du skal vælge, skal du også have styr på skjorten. Hos BalderClothes har vi et kæmpe udvalg af lækre kvalitetsskjorter. Du vil derfor kunne samle en masse inspiration, og kombinerer fede skjorter med lækre accessories, samlet ét sted. Er du det mindste i tvivl om hvad du skal vælge, eller hvad vi anbefaler du skal kombinere af skjorter og accessories? Så sidder vores support altid klar til at vejlede dig om populære stilsammensætninger. Gå ikke på kompromis med dit tøjvalg, heller ikke når det gælder accessories som en lommeklud. Vi forhandler kun kvalitetsvarer, derfor kan du med sikkerhed finde nogle varer du vil blive glad for inde på BalderClothes.

Fold din lommeklud korrekt

Der findes et væld af muligheder når det glæder at folde din lommeklud, og her er det ligeledes vigtigt at du tænker over hvilken måde den skal foldes på i sammenhæng med din stil. Skal den bare proppet i lomme, eller skal den foldes flot og elegant? Hver måde gør sin egen stil, og giver mulighed for at udtrykke noget forskelligt.

Husk at du kan købe et slips med tilhørende lommeklud hos os i en ultimativ håndlavet kvalitet i silke eller polyester – Vi leverer dag-dag hos BalderClothes.com og sikre dig en god oplevelse hver gang!

Leave a Reply