Slipsenålens placering

Hvilken højde skal slipsenålens placering have?

Slipsenålens placering er langtfra ligegyldig. Sættes den for højt på slipset, springer det i øjnene med det samme, og så ser det bare utrolig dumt ud. Den mister samtidigt hele formålet med at holde slipset nede, da dette ikke er muligt i denne position. Sætter du den derimod for lavt, hvilket de fleste gør, vil man ganske enkelt ikke kunne se den ordentligt. Det vil være ærgerligt, og selvom den fint holder slipset fast i denne position, mister du det visuelle indtryk. Det er ærgerligt, eftersom, det som sagt, er denne fikse detalje, der fuldender ethvert outfit. En god huskeregel er, at du sørger for at placere nålen i cirka samme højde som din lommeklud. På den måde sikrer du nemlig, at den kommer til at sidde rigtig godt på selve slipset, samtidig med at den er nem at se. Ellers skal den som udgangspunkt sidde mellem tredje og fjerde skjorteknap fra skjortetoppen – ikke for højt og ikke for lavt.

Hvilken vinkel skal slipsenålens placering være i?

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at den skal sidde horisontalt med slipset. Det er sund fornuft. Dog kan man af og til se folk, som enten bevidst eller ubevidst har slipsenålen siddende i en skæv vinkel, hvilket ser sjusket ud og skævvrider hele ideen bag konceptet.

Find den gyldne mellemvej

Slipsenålens-placering

Som sagt, kan du også vælge at tænke, at slipsenålens placering bør være mellem den tredje og fjerde knap i skjorten, hvis du tæller fra toppen og ned. Det er altså en gylden mellemvej, man skal ramme. Herudover bør man huske på, at et slips altid bør være placeret lige et par centimeter over buksekanten. Se dig omkring her hos BalderClothes og find et stort udvalg af moderne slipsenåle, som uden tvivl vil kunne tilføje det allersidste touch på dit jakkesæt.

Hvorfor bære en slipsenål?

En slipsenål ser fed ud og har et funktionelt formål, som enhver gentleman ikke bør være foruden. Men hvad så med slipsenålens placering? Det er nemlig ikke lige meget, hvor den sidder. Selvom det er en lille del af dit outfit, har vi hos BalderClothes stort fokus på netop små de små detaljer, som gør, at du skiller dig ud blandt dine venner, familie og bekendte. Det er ikke sikkert, de har styr på, hvor den sidder, men så er der jo bare endnu mere grund til, at du bør have det. Her får du hjælp til, hvordan du får det meste ud af dine slipsenåle, så de komplimenter dit outfit optimalt. Vi har tidligere skrevet en guide til, hvordan du får det optimale ud af dine slipsenåle. Du kan læse denne her.

Slipsenålen er et yderst funktionelt tilbehør

Din slipsenål er mere end blot et skinnende stykke ’smykke’ til din beklædning. Dens funktionalitet består først og fremmest i at holde dit slips på plads. Dette i sig selv er en utroligt undervurderet hjælp for os fyre. Vi kender alle sammen besværet med at slipset er i vejen lige så snart vi bukker os ned eller læner os forover. Så smider man slipset over skulderen, men hvor mange gange skal man ikke gøre det på en enkelt aften? Så bliver slipset snavset og smudset. Derfor er det rart at vide, at det sidder som det skal hele tiden.

Slipsenålens ser naturligvis også godt ud

Okay. Nu har en slipsenål jo også en visuel prestige og kvalitet, som falder i øjnene hos beskueren. Der er mange fede designs at vælge imellem, og alt efter model, pifter den bare dit look op. Det gør altså bare mere at have en fed slipsenål på i f.eks. guld eller sølv – evt. med motiv eller blidt mønster. Det viser, at du har styr på din garderobe og gør tingene ordentligt. MEN. Hvordan skal den lille nål så sidde? Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvor på slipset du vælger at placere denne nål. Hører du til den store gruppe af mænd, der mener, at placeringen af slipsenålen er ligegyldig, bør du læse med her.

Leave a Reply