Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date

Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 1
Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 10

Så du fik endelig spurgt hende ud?

Det er i den grad et stort skridt, da den første date lægger den første sten, i fundamentet til et længerevarende kærlighedsforhold.

Selv erfarende herrer bliver selvbevidste og en smule nervøse omkring denne situation.

Bortset fra at planlægge en romantisk aften der inkludere, at bestille et godt bord til to på en fornem restuarant, så har det tøj du har på stor betydning. Det tilrådeligt at klæde sig på, på en made sådan at du ikke kun ser sofistikeret ud, men og tilpas og cool.

Med dette I mente har vi lavet en mini-guide der viser hvordan du klæder dig ordentligt på til din første date. Lad os tage et kig på tipsene, der giver dig de bedste forudsætninger til, at vinde hendes hjerte.

#1 Den Rigtige Skjorte

Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 2
Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 11

Du føler dig nok veltilpas i din afslappede t-shirt, men det er ikke noget du kan tillade dig at tage på, når du skal ud med drømmedaten, med mindre i allerede har et stærkt band og hun accepterer at du er sjusket.

Generelt får t-shirt mænd til at se naive og underspillet ud. Det kan hæmme din chancer for at skabe det bedste indtryk markant.

En traditionel button-up skjorte er at foretrække, for mænd I alle aldre. Det sender signaler om positivitet og får det til at føle dig selvsikker og appellerende.

Gå efter en klassisk stil med skarpe farve der ser subtil ud på dig. Du kan enten bære skjorten indenfor eller udenpå buksen. Vælg en farve der matcher dit humør og personlighed.

I modsætning til kvinder, er de to mest foretrukne skjortefarver hos mænd: blå og hvid.

Begge disse skjorter er tilgængelige i et vælg af afskygninger. Du kan vælge hvilken som helst der passer til dine bukser. Se vores store udvalg af skjorter til mænd online, og find de nyeste stile og trends til de skarpeste priser.

#2 Et Par Perfekte Jeans

Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 3
Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 12

Bukser virker for formelle og minder mere om en firma frokost end en date. Men jean for dig til at se selvsikker, komfortabel og endda smart ud

Bare være sikker på at du vælger en tætsiddende variant som slim-fit. Det behøver ikke være stramt, men det skal sidde tæt. Vælg eventuelt et par mørkeblå denim jeans der let sammenfalder med din skjorte. Jeans’ene skal være appellerende men ikke skrigende efter opmærksomhed.

#3 Gå Aldrig Galt I Byen Med De Rigtige Sko

Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 4
Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 13

Sneakers er en favorit i din garderobe, men de falder ofte til jorden og er uimponerende, særligt på en første date, da kvinder er meget mere stilbevidste end mænd.

Tips Til At Vælge De Perfekte Sko

  • Vælg en vis komfort
  • De skal matche resten af dit outfit
  • Hold det simpelt og lad være med at overdrive når det kommer til sko

Ting Du Skal Undgå

  • At bære ukomfortable sko der klemmer og gør ondt
  • Hold igen med prangende farver
  • At gå I sko der ikke passer til din stil

I sidste ende er det en god ide at bære komfortable sko, men ikke løbesko. Husk at I skal ud og spise og ikke på trave tur i skoven.

#4 Uret

Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 5
Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 14

Uret er et af de få måder hvorpå en mand kan tilføje tilbehør til sin stil. Det er meget sigende om hvem du er og en god mulighed for, at sende de rigtige signaler.

Et stilrent og formelt urværk har en utrolig even til, at løfte hele dit look, og udstråle seriøsitet. Hvorimod et sportsur sender nogle andre signaler.

At vælge det rigtige ur til din første date kan være en udfordring, da der er en masse faktorer der spiller ind såsom personlig stil, dit tøj, livsstil etc.

Om du går med et klassisk med læder rem, et analog rustfrit stål ur, digital ur så gå med det der viser, at du har god smag.

#5 Sofitikeret Tegnebog

Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 6
Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 15

Det sidste du har lyst til at gøre er, at tage din drømmedate med ud og spise, og ende med hive en udtrådt velcro pung op af lommen, når det bliver tid til at betale regningen.

Tro mig, kvinder lægger mærke til den slags små ting og det hele er med til at danne et indtryk af hvem de er på date med.

En pæn og blank sort eller brun tegnedreng med en tidløs æstetik er et nemt valg til at give det gode indtryk.

#6 Komfortable Sokker

Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 7
Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 16

Man kan sige at sokkerne måske er gemt lidt væk. Du kender det dog godt, når man sætter sig og buksebenet trækker sig lidt op. Dér skal der helst ikke afsløres et par hvide tennis sokker eller nogen der er slidte eller hullet.
Der gerne være farve og et frækt mønster på sokkerne, men hold dig til de mørke og lidt mere diskrete af slagsen. Sæt dine sokker sammen med de rigtig sko, så man kan se at du gør dig umage og er bevidst om din stil.

#7 Duft Godt

Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 8
Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 17

Der er ingenting som fuldender en lækker påklædning som den rigtige duft af parfume. Det kan få enhver kvinde til at falde for dig.  

Spørg alle dating eksperter og de vil fortælle dig at den rigtige parfume kan gøre enhver man mere attrraktiv

Det kan dog hurtigt blive for meget af det gode, og uudholdeligt at være i selskab med dig og dermed forringe dine chancer for date nummer to.

Her er de korrekte steder at påfører parfume:

  • Nakke
  • Bryst
  • Håndled
  • Underarm og indre albuer

Glem ikke deodoranten. Lad os indse det, ville du date en pige der ankommer med svedige armhuler? Selvfølgelig ikke, så pas på med selv at ende i den kategori!

Deodorant hjælper ikke kun med personlig hygiejne, men hjælper også med at fremstå maskulin overfor din kvinde.

Vælg en deodorant med antiperspirante egenskaber der holder dig frisk og lugtfri, især på varme med høj luftfugtighed.

#8 Arbejd På Din Hårstil

Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 9
Undgå Fejl Når Du Klæder Dig På Til Første Date 18

Du kan ikke bare dukke op på din første date, med dit normale ukæmmede og rodet hår. Vis at du i det mindste har gjort en indsats for at sætte håret og lave et godt indtryk — Det illustrerer at hun betyder noget for dig.

Gå til din frisør og prøv noget nyt, men pas på med at gøre det for vildt og hold dig til det klassiske. Din frisure skal passe til den du er og den stil du gerne vil køre.

Put lidt voks i garnet men lad være med at pladre det til, man kommer langt med lidt af gangen. Du vil heller ikke se ud som om, at du bruger dobbelt så lang tid som hende på at sætte hår.

I Sidste ende

Prøv disse smarte tips og vind date nummer to med hende.

Glem dog ikke hvem du er og lad din karisma tage styringen.

Shop hos BalderClothes den bedste danske online webshop for herrer. Check vores t-shirts, skjorter og polo’er samt vores tilbehør dertil. Vi følger de seneste trends og stile.

Leave a Reply