Sommerens vigtigste trends – stærke farver og spændende accessories

Allerede nu står det i høj grad klart, hvilke tendenser, der kommer til at præge sommerens mode. Hvis du vil være med på de nyeste noder, er du altså kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig samlet et udvalg af de vigtigste tendenser og trends, som du kan vælge at bruge, når du opdaterer din garderobe til forårets og sommerens mange festlige lejligheder og begivenheder. På den måde kan du være sikker på, at du altid er moderne og lækkert klædt – uanset anledningen. Ved at handle hos os kan du klæde dig på efter sommerens mode, uden at det behøver koste en formue. Vi har nemlig et stort udvalg af lækkert og billigt herretøj, som tager udgangspunkt i de hotteste trends inden for både tøj og accessories.

Sæt gerne knald på farverne

Det hører altid sommeren til, at man gerne må gå med lidt flere farver og mønstre, end man plejer om vinteren. Men i år er der ekstra knald på farverne. De rolige pastelfarver er nemlig skiftet ud med dybe og rige farver, som virkelig sætter kulør på tilværelsen. Farver giver ekstra godt humør og hæver dit outfit til et godt niveau. Derfor kan du roligt iklæde dig en spraglet skjorte eller jakke, hvis du vil gå moderigtig til fest. Et godt eksempel på det er en bordeaux poloshirt eller en skjorte i pink. Hvis du ikke er så glad for at gå i mange farver, kan et enkelt slips, en butterfly eller et par seler i en spændende farve også være sagen. Her kan et rødt slips med prikker eller et ternet grønt slips give noget farve og kulør til det klassiske jakkesæt eller en hvid skjorte, uden at det bliver for meget.

Gå efter dybblå eller gul

I år er alle farver en god idé, så længe der er knald på dem. Men der er dog også en tendens til, at det især er de gule og dybe blå toner, der dominerer modeverdenen denne sommer. Vi har et stort udvalg af tøj og accessories i dybblå, lige fra en navy blå skjorte til et klassisk slips i marineblå. Igen er det helt op til dig, om du vil gå all in med en skjorte, eller om du vil bruge farven som en detalje i form af et slips. Hvis man normalt går i meget anonyme farver, er det ofte en god idé at lade sine accessories være det dominerende farveelement. Derfor har vi selvfølgelig også et gult ternet slips til dig, der gerne vil bruge sommerens gule farve i dit festlige outfit.

Masser af mønstre – og gerne sammen

Det er ikke kun farverne, der skrues op for denne sommer. Også mønstre er populære, hvad enten det er på hele outfits eller blot enkelte accessories. Både tern, striber og prikker går, så længe der stadig er masser af farver på. Og denne sommer kan man sagtens sætte en masse forskellige mønstre sammen uden at gå galt i byen. Det er nemlig de modige og spændende mønstre, der virkelig er in i år. Hvis du også er vild med mønstre, kan du roligt se nærmere på vores udvalg af mønstrede slips. Her er der nemlig knald på både farver og mønstre. Derudover er der så mange at vælge imellem, at du med garanti også kan finde noget, der falder i din smag. Går du ikke så meget med slips, har vi også andre muligheder, blandt andet mønstrede seler og butterflies.

Kortere shorts til mænd

Det er helt naturligt, at shorts kommer på mode om sommeren. Det er nemlig i de varme dage, det giver god mening at smide de lange bukser. Men som noget nyt er det kortere shorts, som er på mode for mænd. Blandt andet var det tydeligt på catwalken i forårets modeuger, at det var de kortere modeller, der især var populære blandt de store designere og mærker. Derfor kan du roligt gå efter de kortere modeller, end du er vant til. Vi har et stort udvalg af shorts, der varierer hvad angår både længde, farve og model, så du kan finde præcis det, der passer bedst til dine personlige præferencer. Så er du godt forberedt til at få luftet benene denne sommer.

sommerens vigtigste trends

Elegancen vender tilbage

Generelt ses en tendens til, at de klassiske suits og mere formelle stile kommer tilbage. Over de seneste år har moden mere bevæget sig i en sportslig retning frem for en business-like. Meget tyder dog på, at du sagtens kan vende tilbage til skjorten og en lækker blazer denne sommer, især når der er noget, der skal fejres. Men du kan roligt vælge et lidt løsere og mere roligt look ved at vælge en oversize-blazer eller løse suitpants. For selvom elegancen er på vej tilbage, er det også cool at være en smule afslappet – ikke mindst når vejret siger sol og sommer. Derfor kan du roligt se nærmere på vores store udvalg af lækre skjorter til sommeren, da de kombinerer elegancen med høj komfort og et afslappet look.

De store trends til billigere priser

Sæsonens trends sættes i høj grad på modeugerne, hvor de store designere og dyre brands viser deres seneste kreationer frem. Men det betyder ikke, at du behøver være millionær for at kunne klæde dig lækkert og moderigtigt på. Vi tror nemlig på, at alle skal have råd til lækkert og eksklusivt udseende tøj og accessories. Derfor har vi et stort udvalg af netop det, og vores udvalg tilpasser sig løbende de moderne trends og tendenser. Vores brede sortiment af forskellige modeller og farver sikrer, at du altid kan finde noget, der følger den nyeste mode i vores udvalg – og det er endda uden, at det behøver koste en masse. Selvom vores priser er lave, får du altid mere kvalitet for pengene hos os. Vi forhandler nemlig udelukkende billigt modetøj i lækre og behagelige materialer, som holder længe. Hvis du gerne vil kunne gå lækkert klædt og følge med på moden, men uden at skulle bruge en formue på det, så er du altså kommet til det helt rette sted.

Leave a Reply