Tips & Tricks for en altid lækker skjorte

I dette blog indlæg vil vi bedst muligt guide dig med tips og tricks til vedligeholdelse og forlængelse af dit tøjs levetid fra BalderClothes. Det er vigtigt at man vedligeholder sit tøj så det altid sidder lækkert, og ikke mindst at designet og kvaliteten bibeholdes til det optimale. Følg denne lette guide med gode råd, og forlæng levetiden for dit tøj.

Vask og rengøring af dine skjorter og tøj.

Vask, sæbe, tørretumblerne er den største dødssynder for dit tøj. Selvom det ofte skal til for, at dit tøj fremstår lækkert og rent. Men sandheden er det slider utroligt på dit tøj hvilket skader fibrene og farven i tøjet.

Vi anbefaler, at når du vasker dit tøj sker dette ved maks. 40* grader og med centrifugering på maks. 1000/min omdrejninger – Jo flere omdrejninger, jo mere krøllet bliver dit tøj også.

Hvis tøjet ikke er beskidt, men har nogle lugtgener eller andet, så anbefaler vi, at du blot nedfryser dit tøj! Denne proces dræber lugt, bakterier og slider ikke på dit tøj.

Processen er meget simpel:
1: Pak dit tøj i en pose
2: Put det i fryseren (-18)
3: Vent minimum 3 timer
4: Tør dit tøj hvis, at det er fugtigt

Brug damp til at stryge dine skjorter, bukser og shorts!

Når du skal stryge din skjorte, bukser eller shorts, så er det en god idé, at bruge damp funktionen på dit strygejern – hvis altså den har denne funktion.

Når du stryger med damp-funktionen aktiveret letter det din stryge-proces med flere fordele:

1: Strygningen går lettere
2: Strygningen går hurtigere
3: Du slipper ofte for, at stryge din skjorte på begge sider

Der kan være stor forskel på hvor mange grader du har dit strygejern på. Dette er også noget du skal overveje, alt efter hvor lang tid du har til at gå i dybden med at få strøget dit tøj, og dine accessories.

Hvis det bare skal gå stærkt og du ønsker de værste folder skal være nystrøget. Så er det en god idé med høj varme på dit strygejern. Ellers hvis du har længere tid, anbefales en god mellemvarme så tøjet ikke udsættes for alt for kraftige varmegrader. Med en god mellemvarme kan du også i ro og mag gå helt  dybden med de mindste folder. Så kan du få dit tøj til at fremstå super lækkert og nystrøget. Selv de helt små folder kan let stryges ud, og så vil du med garanti skinne som en verdensmand når du iklæder dig dit nystrøget tøj, og ikke mindst dine nystrøget accessories.

Lær at folde dine skjorter og bukser!

Hvis du skal på farten, og ikke har tid, plads eller mulighed for, at stryge dit tøj, så vil det være rigtig tarveligt hvis, at dit tøj er krøllet når du pakker det op af tasken, og dette tror mange ikke kan undgås – Men med en meget simpel teknik kan dette undgås! Du skal blot lære, at folde dine skjorter og bukser ordentligt. Med tøj der er foldet helt korrekt til rejsebrug, vil du ikke længere skulle døje med irriterende krøllede skjorter og bukser.

Er du tit på farten eller ude og rejse? Så kan en bærbar damper også kaldet en steamer blive din nye bedste ven og rejsepartner. Med dette lækre stykke “værktøj” vil du lynhurtigt kunne få nystrøget tøj og accessories – Ligemeget hvor du rejser hen, og ligemeget hvor du befinder dig.

Tag din skjorte ned i bukserne!

Vores Tailormade skjorte-serie er skjorterne lavet ekstra lange (+ 5 cm) hvilket gør det lettere for dig, at putte skjorten i bukserne og holde den pænt siddende i bukserne.

Hvis, at du vil optimere din skjorte position, så anbefaler vi, at du køber et sæt af vores smarte skjorteholder. Disse sørger for, at din skjorte ikke poser, og skal sættes på plads hele tiden!

Leave a Reply