Skjorteholderen – måske dit kæreste eje

Alle kender problemet – især den velklædte gentleman. Skjorten kravler op af bukserne hver gang du laver en bevægelse… Skjorten kryber ud over buksekanten for hver opløftede arm eller hvert skuldertræk.

Du har været ude at køre og det første du skal, når du træder ud af bilen, er at rette på skjorten. Du sidder på arbejdet ved skrivebordet, og du tjekker altid om skjorten sidder som den skal, inden du går videre til møde. Du er til middag hos svigermor, og der vil man især gerne gøre et godt indtryk med en skjorte, der sidder helt perfekt. Men hvis man hele tiden skal rette på den… Så bliver det altså lidt svært at give den som ægte gentleman. Derudover mister du også fokus i den givne situation, da du i stedet er fokuseret på den krybende skjorte.

Det er bare ikke optimalt, at skjorten fremstår krøllet og uglet med det samme, når den faktisk er nystrøget. For du så jo egentlig total skarp ud, da du forlod hjemmet. Det look skal bevares – det velklædte, elegante og maskuline look.

Løsningen er en skjorteholder!

Med en skjorteholder skal du nemlig ikke tænke på at tjekke, om skjorten sidder ordentlig. For skjorten sidder som den skal, hele dagen. Du skal ikke bekymre dig om skjorten er krøllet, inden du er nået halvvejs gennem arbejdsdagen eller hen på aftenen af den fest, som du er til. Så den tid som du har brugt på at stryge, kan nu betale sig – for din skjorte bliver ved med at se nystrøget ud. Vi kan alle blive enige om, at når skjorten ser rynket ud, f.eks. på ryggen, så ryger der lidt af helhedsindtrykket. Man sender helt klar en wow-effekt, når skjorten – og en selv – står knivskarpt.

Skjorteholderen er en genial opfindelse – både til dig der har skjorte på i hverdagen, og til dig der finder skjorten frem til fest.
Med en skjorteholder sørger du for et strømlinet look. Din skjorte kryber ikke længere op af bukserne eller ser krøllet ud. Det er en simpel løsning til det problem, som mange mænd døjer med. 

Hvilken skjorteholder skal du vælge?

Lige så smart skjorteholderens formål er, ligeså nem og funktionel skal den være at bruge. En skjorteholder skal også være rar at have på. Man skal stadig kunne føle fuld bevægelse. Du skal derfor finde en skjorteholder, som er nem at benytte. Det kan være de skjorteholdere, hvor spænderne bare klipses fast i bunden af din skjorte og i toppen af din strømpe. Det holder i hvert fald skjorten på plads – og så bliver det heller ikke nemmere i forhold til påsætning. Det kan også være en skjorteholder, hvor det er et elastik rundt omkring ens lår og så med elastikker, der føres op til skjortekanten. Man sætter selvfølgelig skjorteholderen fast under sine bukser. Den rigtige gode skjorteholder er den, som heller ikke efterlader mærker i skjorten. 

Derudover kan det være smart at vælge en skjorteholder med justerbar længde. Så skal du ikke tænke over, om den passer dig eller om du bliver hæmmet i bevægelse. Den justerbar længde passer nemlig til hvem som helst, da man jo bare justerer elastikken til ens ”højde” – så kommer skjorteholderen til at sidde lige som du ønsker det. Det betyder også, at du kan være den gode gentleman og låne din skjorteholder til en ven – da han helt sikker også vil kunne passe dem. Måske får du ham også med på at bruge denne geniale og gemte (den er jo skjult under bukserne) accessory.

Vi anbefaler altså en skjorteholder med følgende kvaliteter:

  • Justerbar længde
  • Laver ikke mærker i skjorten
  • God komfort
  • Behageligt materiale

Ejer du en skjorteholder?

Måske troede du, at du var manden som vitterlig havde alt, indtil du læste dette, Men der må vi så spørge: ejer du en skjorteholder? 

Mange mænd er ikke stødt på det før, og forbinder nærmere en skjorteholder med ældre mænd eller de store filmstjerne i sort-hvid film. Men der må vi lige komme med en kommentar. Skjorteholdere er for alle – og vi kan næsten garantere, at når du først har prøvet at have en skjorteholder på, så kan du slet ikke forstå, hvordan du har kunnet undvære den.

Så hvis du vil sikre dig det strømlinet look, hvor du har brugt tid på at sammensætte (og stryge) dit outfit, så skal du eje en skjorteholder!

Se vores udvalg af skjorteholdere. Vi har to modeller på shoppen.

Image-1
Skjorteholder V2
Image-3
Skjorteholder

Fun fact: skjorteholdere kan også bruges af kvinder

Det er er selvfølgelig ikke kun mænd, der kan bruge en skjorteholder. I og med at skjorteholderen har et elastisk bånd og kan justeres i længden, så kan den også bruges af kvinder. Kvinder, som også går meget med skjorte i deres dagligdag, har samme problem som mændende ift. at skjorten kan komme til at sidde sjusket. Derfor er skjorteholderen også en løsning for kvinder.

Leave a Reply