brudgom

Tøj til Brudgom – Hvad skal du have på?

Tøj til Brudgom – Hvad skal du have på?

Er du brudgom, og står du på herrens mark og aner ikke, hvad du skal have på? Så læs med her!

Datoen er sat for brylluppet, og din kommende brud farer rundt fra butik til butik med dig i snor. Under alt det ståhej, grubler du måske over, hvad en brudgom skal have på til den store dag. Frygt ej. Hos BalderClothes har vi nemlig tøj, som er i god kvalitet og behageligt at have på. Så når du står der, og revurderer dit liv i øjeblikkene, inden din smukke brud står ved din side, står du i hvert fald skarpt og majestætisk.
Du får her nogle anbefalinger til, hvad du som brudgom skal have på til dit bryllup.

brudgom skjorte

Slim fit skjorte i lyseblå til alle events.


Skjorter – Skræddersyede til perfekt pasform

Ønsker du noget, som sidder perfekt under blazeren eller fungerer som perfekt supplement til din smoking, skal du have en Tailermade eller Signature skjorte. Det klassiske look dikterer, at du skal have en hvid nystrøget skjorte på indenunder din jakke. Her hos BalderClothes har vi flere variationer af hvide skjorter i forskelligt materiale. Går du dog og tænker, at du lige tager den en tand længere end de andre i deres mere konservative sort/hvide ’heldragter’, anbefaler vi vores smokingskjorter i pink og himmelblå. De er nemlig næsten helt strygefri, og vores særlige Tailermadeskjorte i pink giver dig mulighed for at isætte manchetknapper. Nu har du skjorten. Hvordan sørger jeg så for, at den bliver i bukserne? Nej, det var ikke en metafor. Læs hvorfor her nedenunder.

Skjorteholder – Din ven der holder dig nede på jorden

Inden du sætter spørgsmålstegn, så overvej lige, hvor træls det er konstant at trykke skjorten ned i bukserne igen og igen i løbet af en dag. Du sætter dig til bords og på vej op, sidder din skjorte ude over livet som en pose om en affaldsspand. Så trykker du den ned igen, og selv, når du er oprejst og bevæger dig, kravler skjorten langsomt op. Sådan fortsætter det resten af dagen.

Med skjorteholderen sidder skjorten som den skal, og den bliver der, indtil du skal have den af. Det er en overset, innovativ perle, som gentlemen og brudgom skal have. Du skal ikke længere tænke på, om skjorten nu sidder fint til billederne. Skjorteholderne er lavet i blødt materiale og er justerbare. Det betyder, at de ikke irriterer dig, når du har dem på. Nu hvor din skjorte bliver holdt nede, hvorfor så ikke sørge for, at dine bukser bliver holdt oppe?

Seler – Dine buksers bedste ven

seler sort hvid model

Flotte sorte seler i fantastisk hvid kontrast.

 

Selerne er en klassiker indenfor herretøj, og de har hjulpet os fyre med at holde bukserne oppe mange år tilbage i historien. De havde ellers lige en stille periode men er begyndt at figurere i vores dagligdag igen. Men du er her ikke for at høre om selernes historie. Du er her for at høre om, hvorfor seler er noget, du kraftigt bør overveje som brudgom. Hos BalderClothes har vi fire varianter af seler, men det dækker også de flestes behov, da de først og fremmest har et funktionelt formål – at holde bukserne oppe. At de så også ser godt ud er blot en bonus, kan man sige. Vores seler sidder behageligt og irriterer ikke, og så er de nemme at indstille. Næste skridt er at vælge, om du kører butterfly eller slips.

Butterfly – Løsningen til den moderne brudgom

Hvis du ikke er så meget for at gå med slips, kan du investere i en solid og elegant butterfly. Før i tiden var det populært med selvbinder butterflys, men nu til dags vinder den pre-bundne butterfly stærkt frem. Her får du et vælg af muligheder. Det fede ved en butterfly er, at den er forholdsvis lille, kontra et slips. Det betyder, at du kan slippe afsted med mere.

En brudgom kan naturligvis godt være konservativ og føre et klassisk look, der matcher dit jakkesæt eller blazer. Du kan dog godt være lidt mere kreativ og vælge noget, som du virkelig har lyst til. Hvad med en Mørkeblå Butterfly med Prikker? Eller måske en Ternet Bordeaux Butterfly? Med en butterfly har du som brudgom lidt mere luft til at vælge noget fedt, som du også kan bruge fremadrettet. Med hensyn til størrelsen af en butterfly, er ‘reglen’, at den skal have en bredde, som flugter mellem kanten af dine øjne og kanten af hovedet. Er en butterfly dog ikke lige din kop te til brylluppet, så læs med og hør magien ved et lækkert slips.

Slips – Tilbehøret til den klassiske brudgom

Et godt slips er obligatorisk til et formelt, socialt arrangement, og det er bare et tidløst tilbehør, som ser godt ud på billeder. Der er rigtigt mange slips at vælge mellem, men det handler om at vælge det rigtige til dig. Det lyder måske nemt at sige. Korrekt. Men vi ser bare alt for mange gange folk med slips, som slet ikke matcher resten af garderoben. Nogle gange passer det heller ikke til begivenheden. Du står og skal til bryllup. Du er brudgom og dermed dagens højdepunkt – ja efter bruden kan man sige. Derfor skal du have noget, på som afspejler begivenheden og dit outfit.

Slipsenål – Det sidste touch på det hele

slipsenålpåslipsmedblazer optimized

Slipsenål på en flot grå blazer er stilrent.

 

Når du har bestemt dig for, hvilket slips, du skal vælge, kan, nej SKAL, du krone det med en slipsenål – også kendt som slipseholder. Det er det sidste lille touch, som glitrer på billedet en solrig dag foran kirken. Det er egentligt meget enkelt. Slipsenålen holder dit slips på plads. Det er træls altid at skulle have slipset af vejen, når du bukker dig ned og læner dig forover etc. Frem for at smide det over skulderen eller holde det ude af vejen, hjælper slipsenålen dig med dette. Vores slipsenåle har karakter og føres i både guld og sølv motiv. Husk dog at placere den det rigtige sted på slipset. Typisk ser vi, at den sidder for lavt, hvilket giver mening umiddelbart, rent praktisk altså. Dog skal en slipsenåle reelt sidde ud for lommen af din jakke eller skjorte – hvad der svarer til mellem tredje og fjerde knap.

BalderClothes tilbyder dig et kvalitetsudvalg!

Hos BalderClothes får du unikke slips og mange forskellige designs til enhver lejlighed. Du kan selvfølgelig godt køre den klassiske stil med et ensfarvet slips i solid farve. Såfremt det matcher dit jakkesæt, kan du dog også køre et let mønstret slips. Oftest har man et mørkt sæt på, hvorfor vi anbefaler vores klassiske mørkeblå slips eller et moderne mørkt slips med mønster. Hvorfor ikke skille sig lidt mere ud på billeder? Hvis du virkelig vil køre den hele vejen, kan du jo også vælge et af vores lyse slips med mere intense mønstre. Såfremt, du er villig til at tage den diskussion med din brud, har vi et eminent udvalg, du kan vælge fra. I forlængelse af dit valg af slips, mangler du prikken over i’et, for at det hele spiller maks!

Opsummering – Fik vi det hele på plads nu?

Vi har nu været igennem, hvilken skjorte, du skal have, hvilket slips, du skal have, hvilken butterfly, du skal have, hvorfor du skal have skjorteholdere og seler, og du er blevet klogere på, hvad en slipsenål bidrager med. Hvad vi ikke kan hjælpe dig med, er sko, strømper og jakkesæt. Men vi er eksperter i de ting, som vi har gennemgået her på listen, og vi rådgiver dig gerne videre med, hvad der matcher. Vi ønsker blot, at du er klædt ordentligt på til lejligheden. Nu tænker du nok: ”Det er alt sammen fint, men hvordan kan jeg så kombinere de ting, som nævnes heri?”. Godt spørgsmål! Du får lige her nogle forslag til, hvordan en skarp kombination kan se ud.

Konservative brudgom – Dig der værner om traditionerne

Dette er det sikre valg og noget, som er ’tried and testet’ fuldt ud gennem generationer. Her antager vi, at du allerede har samlet dine Nava Blue sokker, dine sorte laksko og din mørke smoking. Lad os starte med skjorten. Her kan du jo f.eks. prøve en af vores Tailormade skjorter i silke og med et meget let mønster deri. En solid og slidstærk skjorte, som ikke er transparent og som sidder godt og tæt.

Her kan du også isætte dine manchetter, hvis du vil. Du har naturligvis mørke bukser på, så du får brug for skjorteholderen (den er altså bare fantastisk!) til at binde det hele sammen. Denne leverer vi i mørkeblå. Du kan kombinere dette med seler (i sort), hvis du ønsker, men det kan for nogle være for meget at have på. Slipset giver meget sig selv. Vælg en mørk farve, som passer til jakken, og vælg noget med en ren farve, såsom vores klassiske marineblå slips. Top det hele af med en slipsenål i sølv.  

Vovede brudgom – Dig der ønsker lidt mere ’wow-factor’ på dagen

Skal der lidt mere ’benzin på bålet’, så at sige, har du sikkert en lidt lysere smoking på end normalt, og du har derfor valgt et par lysere sko dertil, såsom mørkebrune. Her kan du vælge en skjorte, som man oftere ser udenfor meget formelle arrangementer. Det kunne f.eks. være vores Tailermade Skjorte i Pink, som sidder perfekt under en mørkeblå jakke.

Igen kan du anvende en skjorteholder, men du kan jo også bruge et par seler i stedet. Her kunne vores sorte seler eller Navy-Blue seler være et godt valg for heller ikke at gå helt amok. De skal stadig matche resten. Du er nok mere til butterfly end slips, hvorfor du skal vælge noget, du mener ikke er for langt fra resten men som også er lidt interessant at se på og passer til den lyserøde skjorte, såsom vores Prikket Butterfly i Bordeaux eller Vores Marineblå Butterfly med motiv.

Hav et fantastisk bryllup!

For dig, der er nogenlunde fornuftig i sin garderobe som brudgom er vi nået til endestationen. Vi håber, at du kan bruge dette til at hjælpe dig inden du står ved alteret med øjnene rettet mod dig og din brud. Hav et fantastisk bryllup!

LÆG EN KOMMENTAR


×