Tøj til Brudgom – Hvad skal du have på?

Er du brudgom, og står du på herrens mark og aner ikke, hvad du skal have på? Så læs med her!

Brudgom-skjorte-720x1024

Skjorter – Skræddersyede til perfekt pasform

Ønsker du noget, som sidder perfekt under blazeren eller fungerer som perfekt supplement til din smoking, skal du have en Tailermade eller Signature skjorte. Det klassiske look dikterer, at du skal have en hvid nystrøget skjorte på indenunder din jakke. Her hos BalderClothes har vi flere variationer af hvide skjorter i forskelligt materiale. Går du dog og tænker, at du lige tager den en tand længere end de andre i deres mere konservative sort/hvide ’heldragter’, anbefaler vi vores smokingskjorter i pink og himmelblå. De er nemlig næsten helt strygefri, og vores særlige Tailermadeskjorte i pink giver dig mulighed for at isætte manchetknapper. Nu har du skjorten. Hvordan sørger jeg så for, at den bliver i bukserne? Nej, det var ikke en metafor. Læs hvorfor her nedenunder.

Skjorteholder – Din ven der holder dig nede på jorden

Inden du sætter spørgsmålstegn, så overvej lige, hvor træls det er konstant at trykke skjorten ned i bukserne igen og igen i løbet af en dag. Du sætter dig til bords og på vej op, sidder din skjorte ude over livet som en pose om en affaldsspand. Så trykker du den ned igen, og selv, når du er oprejst og bevæger dig, kravler skjorten langsomt op. Sådan fortsætter det resten af dagen.

Med skjorteholderen sidder skjorten som den skal, og den bliver der, indtil du skal have den af. Det er en overset, innovativ perle, som gentlemen og brudgom skal have. Du skal ikke længere tænke på, om skjorten nu sidder fint til billederne. Skjorteholderne er lavet i blødt materiale og er justerbare. Det betyder, at de ikke irriterer dig, når du har dem på. Nu hvor din skjorte bliver holdt nede, hvorfor så ikke sørge for, at dine bukser bliver holdt oppe?

Seler – Dine buksers bedste ven

Leave a Reply