Unikke slips fra BalderClothes

Unikke slips fra BalderClothes

Du har fundet den rette skjorte. Du har pudset skoene og fundet jakkesættet frem fra gemmerne bagerst i skabet. Du ser hamrende godt ud, men der mangler lige dét, der kan sætte prikken over i’et. Slipset. Det er altid et fantastisk syn, når en mand i jakkesæt bærer et unikt og professionelt slips. Dette signalerer høj status. Ønsker du ligeledes at opnå dette, så skal du bestemt kigge nærmere på de unikke slips fra BalderClothes. hos BalderClothes har du med garanti mulighed for at finde et slips til lige neto dén begivenhed du skal til!

Du kan finde slips i alle mulige forskellige mønstre, striber og farvesammensætninger. Du kan selvfølgelig også finde ensfarvede slips både klassiske og moderne. Til det helt rette slips, skal du bestemt også huske den rette slipsenål. Hvis du gerne vil shine i dit look og udstråle klasse og at du har styr på tingene, så vil et flot slips sammensat med den rette slipsenål være det du søger. Du kan med et slips kombineret med en slipsenål fuldende ethvert stilrent look med en flot skjorte og eventuelt en blazer.

Dansk design i verdensklasse

Et slips er ikke bare et slips, og der er ingen grænser for, hvor mange forskellige afarter af slips, der findes på markedet. Nogle er kedelige, andre er slet og ret komiske. Fælles for mange af dem er dog, at de er designet i Østen, og masseproduceret på kæmpe store fabrikker. Dette resulterer er ofte i, at producenten er ligeglade med kvaliteten. Dette er så langt fra slipsene fra BalderClothes, som det kan komme. Alle slips hos BalderClothes er dansk designede og håndlavede, hvilket sikrer, at du får et slips i verdensklasse!

Kvaliteten af slipsene er en klasse over alle andre slips, og designet er tidløst, men ikke ligeså kedeligt, som mange slips hurtigt kan blive. Der er i den grad blevet tænkt nyt og anderledes indenfor de grænser, som det danske design sætter. Minimalistisk og simpelt, men ALDRIG kedeligt. Du får med andre ord et slips, der skiller sig ud fra mængden, og som gør dig i stand til at fremstå professionel.

Unikke-slips

Høj kvalitet til en fantastisk pris

Langt de fleste mænd er ikke tilbøjelige til at betale i dyre domme for et slips, som de måske ikke skal bruge til dagligt. Dette ligger i manges natur, hvilket ofte resulterer i, at man køber et af de masseproducerede slips. Dette resulterer bare i, at det er slips der ikke lever op til den standard, man ofte forsøger at sætte. Også på dette punkt adskiller slipsene fra BalderClothes sig fra mængden. Som beskrevet ovenfor får du et slips af meget høj kvalitet, men til forskel fra andre lignende slips, så skal du ikke betale en formue for den gode kvalitet.

Om du skal til en sommerfest, konfirmation, eller bare bære slips i dagligdagen på kontoret, så vil du med sikkerhed kunne finde en masse lækre slips i høj kvalitet hos BalderClothes. Det er vigtigt at man tænker over hvilke sammensætninger man vælger når det kommer til slips. Til enhver skjorte kan der bæres et slips. Spørgsmålet er dog bare hvilket et man skal vælge. Men med et kæmpe udvalg af stribede, mønstrede, ensfarvede, klassiske og moderne slips, burde du kunne finde dette rette slips til ethvert outfit du ønsker at bære.

Et lækkert silkeslips vil fuldende ethvert look

Pris og kvalitet behøver ikke nødvendigvis at hænge sammen. Netop derfor er der stort set ikke nogen undskyldning for ikke at købe et håndlavet slips fra BalderClothes. Du kan komme til at ligne en million for relativt få penge. Der er ingen tvivl om, at du får svært ved at finde et bedre og mere unikt slips hos nogle andre forhandlere. Det er derfor vigtigt at du er opmærksom på hvor du ønsker at købe dine slips, da kvaliteten varierer meget fra forhandler til forhandler. Men hos BalderClothes er der garanti for en høj kvalitet ved ALLE produkter.

Et lækkert og flot silkeslips vil kunne sætte prikken over i’et til ethvert sæt tøj. Ønsker du lige at gøre lidt ekstra ud af dit outfit, så kan du altid finde en slipsenål hvor udvalget også er stort hos BalderClothes. Den rette kombination af slips og slipsenål til et stilrent og flot jakkesæt eller en pæn skjorte, vil skille dig ud fra mængden og få dig til at udstråle kvalitet.

Står du derfor og mangler et slips, der kan løfte dit outfit til nye højder, så behøver du ikke lede længere. Det bliver ikke bedre end et verdensklasse, dansk designet, håndlavet og helt unikt slips fra BalderClothes!

Find dit næste slips her:

Unikke slips fra Balder

Leave a Reply