8 Tilbehør Til Mænd Der Fuldender Dit Formelle Antræk

Test
8 Tilbehør Til Mænd Der Fuldender Dit Formelle Antræk 1

En fyr kan se almindelig kedelig ud til hverdag, men når han laver sin entré til en fest i klassisk og elegant antræk. Damerne falder for det på stribe. Hvad har ændret sig? det er åbenlyst; han er påklædt korrekt til lejligheden!

En formel påklædning har en symbolsk lighed med din autoritet og selvtillid og er uanfægtet af mode tendenser. Uanset om det er et velgørenhedsarrangement, en vens bryllup eller din første date så er en formel påklædning oplagt.

I denne post har vi skabt en hurtig liste med 8 tilbehør til mænd der kan tilføjes garderoben – lad os tage et kig på det med det samme.

#1 Slips – Æstetisk Fokuspunkt

Slips
8 Tilbehør Til Mænd Der Fuldender Dit Formelle Antræk 2

De fleste mænd antager at slips kun er til funktioner I firmaet, men det er en kæmpe misforståelse, da det sagtens kan bæres på en afslappet måde i mere løse omgivelser.

Et konservativt silkeslips fungerer til det kommende forretningsmøde, men du kan eksperimentere med vibrerende mønstre og teksturer til uformelle situationer.

I evigheder har slips symboliseret, ære, nobilitet og orden. Kong Louis XIV var fan af slips; han bar det dagligt som et status og stilet tilbehør. Slips illustrerer din sande elegance; det får dig til at se indflydelsesrig ud, og dem omkring dig vil have en vis tiltro til dine evner.

Vælg et slips der falder I hak med din fysik og tøjstil. Vær opmærksom på længden og bredden af slipset; det må ikke være bredere end 7.5 centimeter og det skal være langt nok til at nå ned til bæltespændet.

I vores online butik vil du opdage den fineste kollektion af stilrene slips til mænd.

#2 Slipsenål – Den Ultimative Sofistikation

Slipsenål
8 Tilbehør Til Mænd Der Fuldender Dit Formelle Antræk 3

Selvom et en slipsenål er sådan et lille tilbehør, er det ikke ubetydeligt. Det fuldender en formel herre påklædning, ved at tilføje klassisk stil alt imens det har en funktion.

Det bruges til at fastsikre slipset til din formelle skjorte, hvilket afholder slipset fra, at svinge fra side til side på upraktisk manér, pga, blæst eller gang.
Der er mange varianter, stile, farver og størrelser. Vælg et der komplimenterer den overordnede stil du går efter på dagen.

Vær sikker på at din slipsenål ikke er bredere end dit slips. Typisk skal slipsenålen side mellem tredje og fjerde skjorteknap. Sølv og guld er det foretrukne valg af slipsenåle for herrer.

#3 Ur – Unikt Stil Udtryk

Ur
8 Tilbehør Til Mænd Der Fuldender Dit Formelle Antræk 4

Forestil dig at du står på en cocktail bar og ud af det blå kommer en karismatisk kvinde hen til dig, og spørger hvad klokken er. Du tager hånden op og skjorteærmet afslører et digitalur med en kedelig gummi rem. Førstehåndsindtrykket er lavet og det var ikke optimalt!

Det ur som du vælger fortæller meget om din personlighed og dit selvtillidsniveau. En af dit bedste måder at vise sofistikation og et dapper udtryk, er ved at tage et analogur på håndleddet. Analoge ure er omhyggeligt fremstillet med en blanding af modern teknologi og traditionel håndværk, med henblik på at frembringe sofistikation til din formelle påklædning.

Når du vælger et passende ur skal du se på hvor formel lejligheden er og din overordnet påklædning.

#4 Manchetter – Tilføj Et Touch Af Stil Til Alle Jakkesæt

Mancher-knapper
8 Tilbehør Til Mænd Der Fuldender Dit Formelle Antræk 5

For en moderne gentleman er det, at udvælge et sæt af formelt tøj ikke det eneste der skal have omtanke. Manchetter skal ikke ignoreres.

De er en smart måde at opløfte hele antrækket på og de er tilgængelige i et vælg af forskellige stile, farver og materialer. De låner elegance til din formelle påklædning og opløfter den på en ganske særlig måde. Det hjælper især til at adskille påklædningen fra mere afslappet til klassisk formel.

Med et par flotte manchet knapper vil din påklædning samles på en særlig måde, og hjælper dig til at lave et vedvarende indtryk uanset hvor du går hen.

Du kan matche dine manchet knapper med dit slips, ur eller andet tilbehør for bedre, at vise din finurlige side og udtrykke dig selv.

#5 Lommeklud – Få Det Perfekte Match Til Din Stil

Lommeklud
8 Tilbehør Til Mænd Der Fuldender Dit Formelle Antræk 6

En lommeklud er typisk båret til formelt tøj, og er med til at definere din sande personlighed. Ofte ser du mænd matche deres lommeklud med deres slips for, at skabe en sammenhængende stil og et rent udtryk. Selvom det ikke er nødvendigt at matche de to tilbehør, skal der skal dog sørges for, at de ikke mis-matcher og derved skaber et forvirrende udtryk.

Find en lommeklud der blender med den mest fremtrædende farve på dit slips, eller vælg en neutral farve der balancere et mønstret slips.

#6 Skjorteholder – Hold Skjorten i Skak

Uanset  om du skal til jobinterview eller du prøver på at gøre indtryk på nogen, så kan en skjorte holder gøre hele forskellen for din formelle påklædning.

Skjorteholder
8 Tilbehør Til Mænd Der Fuldender Dit Formelle Antræk 7

En skjorteholder er det tilbehør der vil få dig til at ligne en gentleman hele dagen lang, ved at holde skjorten på plads, så du undgår at se sjusket ud.

En skjorteholder er kun komfortabel og gemt af vejen, den får også din silhuet til at virke slankere. Fordi den er gemt af vejen bliver den også ofte overset, og den er en skam da holderen kan være med til at gøre hele forskellen.

#7 Pung – Udtryk Din Personlighed

Pung
8 Tilbehør Til Mænd Der Fuldender Dit Formelle Antræk 8

En slidt og udtrådt pung kan I den grad trække dit samlede udtryk et niveau ned, selvom du er upåklageligt klædt. En pung holder ikke kun på pengene, den udstråler også identitet og karakter.

En ægte læder pung er let at genkende fra afstand. Den ser elegant ud og løfter dit stiludtryk når du tager den frem og betaler.

Der er adskillige stile blandt læder punge til herrer. Derudover, er en læder pung langtidsholdbar, og skal holde formen i adskillige år uden vedligeholdelse, så længe du ikke sidder på den.

#8 Kortholder – Vis Din Professionalisme

Kortholder
8 Tilbehør Til Mænd Der Fuldender Dit Formelle Antræk 9

Opbevar dine kreditkort på en stilren facon med en kortholder, og lav et statement. Med en formel påklædning kan man ikke stoppe en stor pung i lommen, eller inderlommen på din blazer. Det buler for meget og ser kluntet ud. En kortholder på den anden side er yderst passende, og et par løs mønter i inderlommen er der ingen der lægger mærke til det. Det imponere folk og signalere at du har gennemtænkt din stil.

Til Sidst

Hvis der er noget du gerne vil have tilføjet til vores liste med tilbehør er du velkommen til at dele det med os i kommentar sektionen.

Lige fra det bedste i formelle skjorter og tilbehør til det sidste skrig inden for moden, vi har noget af det hele. Vi garanterer knivskarpe priser og lyn hurtig levering.

Leave a Reply