Skjorter og sommer accessories

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, hvilket endelig giver mulighed for at trække i de bedste skjorter og bruge alle de accessories, som du har haft gemt væk hele den lange vinter. Det er uden tvivl en befrielse, hvis du allerede har tingene liggende. Men hvis du føler, at din garderobe trænger til at blive piftet op. Så kan det være en god ide at kigge efter nogle sommer accessories af høj kvalitet på f.eks. BalderClothes.com.

Sommeren kalder på farver og mønstre

Hvis der er noget, der siger sommer, så er det, at alle farverne pludseligt kommer til live. Uanset om det er i naturen eller i garderobeskabet. Vi får alle sammen et mere afslappet forhold til vores tøjstil om sommeren. Men der er naturligvis ingen grund til at miste sansen for den gode stil i mellemtiden. Derfor er det smart, hvis du køber nogle skjorter og accessories, som er lidt eksperimenterende med både farver og mønstre.

Da disse er helt på bølgelængde med det, man forventer af en modig mand om sommeren. Et godt eksempel på en sådan eksperimenterende accessory, der kan pifte hele dit outfit op, er det mønstrede slips fra BalderClothes.com. Dette slips er vovet og frækt, men på samme tid utrolig moderigtigt og stilfuldt. Og der er ingen tvivl om, at du vil blive taget som en mand, der er både seriøs og sjov, når du bruger denne sommer accessory.

Vi har et kæmpe udvalg af slips både ensfarvede, stribede og de føromtalte mønstrede slips. Så du kan med garanti finde de perfekte slips til alle sommerarrangementerne der er i kalenderen. Med udvalget af skjorter på shooppen, kan du sammensætte de fedeste styles og kombinerer de helt rigtige sommer outfits til enhver begivenhed.

Det kan også blive for meget af det gode…

Det er dog ikke en god ide at kombinere både en spraglet skjorte og et spraglet slips. Dette kan i den grad kan blive for meget af det gode. Det handler dermed om at begrænse sig lidt i skjortevalget, da det er nemmere og billigere at skifte en accessory som et slips ud. Dermed ikke sagt, at du ikke skal købe dig en lækker og flot sommerskjorte, for der er mange forskellige bud derude. Et af disse bud er den blå skjorte med prikker, som føres hos BalderClothes.com. Denne skjorte er måske ikke så spraglet, men den går sammen med mange forskellige sommer accessories. Du kan dermed modificere dit outfit, som du lyster – samtidig med, at skjorten langt fra er kedelig!

Sommer-accessories

Du må også gerne være konservativ

Bare fordi det er sommer, og der kommer fantastiske farver på markedet, så behøver du naturligvis ikke at springe med på vognen. Hvis du synes, at det bliver for meget. Det er altid vigtigt, at man føler sig godt tilpas i det tøj, man har på. Derfor skal du ikke ændre din stil markant, bare fordi det er sommer. Sommeren er også sæson for ensfarvede skjorter til festlige arrangementer. Og så længe du vælger en skjorte af høj kvalitet, så betyder det i bund og grund ikke så meget, hvordan den ellers ser ud. En sådan ensfarvet skjorte kunne f.eks. være skjorten i pink fra BalderClothes.com. Den kan evt. kunne kombineres med en flot slipsenål i enten guld eller sølv, der således får outfittet til at signalere både overskud og modighed i forhold til farvevalget.

Glem ikke skjortens bedste ven

Sommeren byder oftest på fest og farver, og generelt en masse sammenkomster hvor man oftest hopper i en skjorte. Men vil du også gerne kunne foretage dig forskellige aktiviter uden skjorten ryger op af bukserne? Så er det bestemt værd at kigge på vores unikke skjorteholder fra BalderClothes. Med denne kan du hygge dig med selskabet og nyde livet uden irritationen for en skjorte der ryger op af bukserne.

Er du til familiefest og skal der pludselig spilles rundbold eller foretages en anden festlig familieaktivitet? Så vil du med det samme elske vores skjroteholder der giver dig mulighed for at rende flot påklædt rundt på græsset, imens at skjorten bliver i bukserne hvor den skal.

Husk nu at fuldende looket med farverige strømper

Når sommervarmen er ankommet, er det også på sin plads at finde nogle mere farverige tøjvalg frem i garderoben. Dette kan eksempelvis indebære vores unikke farverige strømper der fås i forskellige kombinationer og mønstre. Med disse flotte strømper vil du kunne pifte ethvert outfit op, og kombineret med nogle flotte shorts og et par sneakers, kan sommeren bare komme an – For du er helt klar.

Leave a Reply