Strømper til hverdagen

Strømper til hverdagen er en af de daglige vigtige accessories til hverdagen. Strømper er både vigtige som en del af dit moderigtige outfit, men ikke mindst også som en del af dit velvære, som vi kommer nærmere ind på senere i dette indlæg om strømper til hverdagen. Vi vil forsøge at give dig et godt udgangspunkt for valg af nye sokker næste gang der går hul i de gamle. Vi ønsker at inspirere dig, til at udskifte nogle af dine gamle ensfarvede strømper, med nogle mere farverige af slagsen, designet og udviklet i en fantastisk kvalitet. Gør noget mere ud af dit look, og få flere farver ind i dit outfit med nogle flotte farverige strømper fra BalderClothes.

Strømper er en vigtig del af de hverdags outfit, og tøjvalg – Især hvis du enten går moderigtigt klædt, i business tøjet eller jakkesættet, så giver et par moderigtigt, lækre og farverige strømper den sidste finish. Ofte ser man forretningsfolk klædt i det helt klassiske, stilrene og til tider lidt for kedelige sorte og hvide jakkesæt, og her kan man helt simpelt og lavpraktisk opfriske hele outfittet med et par lækre og farvet strømper, uden at du går på kompromis med din konservative stil, eller din seriøsitet. Du kan sagtens bære nogle farverige strømper på kontoret, faktisk vil du med et lækkert jakkesæt kunne skabe noget mere spil i din stil, hvilket med garanti vil tage sig godt ud blandt venner, bekendte og kollegaer.

farvede strømper
Farvede strømper 001

Som du kan se pifter et par mønstrede eller farvefulde strømper outfittet godt op – Uden det ser hverken tosset eller fjollet ud. Faktisk mener vi, at det får dig til at se endnu mere seriøs, venlig og lunefuld ud, end hvis det bare var et par klassiske strømper. Med farverige strømper skal du ikke længere føle dig kedelig, eller ende op med ensfarvede outfits. Er du typen der er tilbøjelig til at ryge i ensfarvet tøj altid? Måske endda mørke farver. Så vil et par farverige strømper med mønster kunne lyse dit outfit op til enhver tid.

Du vil med nogle flotte farverige strømper kunne skille dig ud fra mængden. Især de varme sommerdage er vores mønstrede strømper fra BalderClothes et sikkert valg. Sammensæt disse med et par fede sneakers og nogle af vores lækre forretnings shorts. Så vil du udstråle selvsikkerhed og er sommerklar fra første skridt med dette outfit. Med farverige strømper, er det vigtigt at du får sammensat de rigtige farvekombinationer. Med for mange farver sammensat, kan du ende med at ligne et cirkustelt. Så husk derfor at vælger du et par farverige strømper, skal du ikke også have en multicolor t-shirt på.

Hold det enkelt og stirent med nogle enkle og eventuel ensfarvede farver. Hvis du skal lave nogle spændende farvekombinationer, så lad det være de farverige strømper kombineret med et farverigt slips eller butterfly. Her vil det tage sig rigtig godt ud med nogle farvekombinationer hvor du matcher mønstrene op imod hinanden. Skal du til en lidt større begivenhed som et bryllup, barnedåb eller andet, så kan en slipsenål eller et par seler hertil også vise sig som et sikkert og stilrent valg. Du kan udstråle elegance og selvsikkerhed med et flot valg af farver, hvor du vil føle dig rigtig godt tilpas med dit tøjvalg.

Vælg strømper i det rette materiale

Strømper fås i et stort udvalg af forskellige materialer alt fra rent bomuld og uld til fx blandingsprodukter – Alle har sine pros and cons og kan være alt fra sugeevne, varme, bakterier og fleksibilitet. De klassiske sokker er lavet i bomuld og elastik, og ofte er kende som den klassiske tennissok, hvor fodboldstrømper typisk er lavet i polyester som giver kompression og fleksibilitet – Og det nye skud på stammen er strømper i bambus, som har de fordele de er bedre end almindelige strømper til absorbering af fugt samt trives barktier ikke særligt godt i bambus.

Hos BalderClothes kan du finde et stort udvalg af strømper til hverdagen. Du vil med det samme elske disse farverige strømper fra BalderClothes. Den lækre kvalitet udviklet og designet med fokus på en god komfortabilitet, vil gøre underværker for dine fødder. En varm sommerdag vil du også værdsætte disse lækre strømper, og den gode åndbarhed der er. Ønsker du derfor at skille du ud blandt mængden fra top til tå? Så kan du hos BalderClothes finde de helt rigtige muligheder til et lækkert og flot outfit. Med det store udvalg kan du kombinere alt fra strømper, til skjorter, shorts og fede accesories som slips, butterfly og seler. Bliv velklædt allerede i dag, og kig ind på shoppen.    

Leave a Reply