Tøj til sommervarmen

Tøj til sommervarmen

Måske du ligesom os andre har savnet varmen, og nu lyder det til at den endelig vender tilbage! Det kan være du lige skal have opdateret din garderobe med nogle gode items til sommerheden det næste stykke tid. Derfor vil vi i dette blogindlæg komme ind på, hvilke items der kan være gode at have i skabet når hedebølgen rammer.

Shorts

Det er altid en god idé at have nogle gode shorts når sommeren rammer Danmark. Derfor vil vi hos BalderClothes anbefale dig at have nogle forskellige gode shorts. Der er ikke noget værre end kun at have ét par shorts som man godt kan lide at have på, da det kan være irriterende at skulle have de samme shorts på hver gang. Hvis du trænger til nye shorts, burde du prøve vores stilrene og elegante shorts som består af 100% bomuld. Materialet gør dem super behagelige at have på og samtidig opretholder du det stilede look. Du kan få shortsene i tre forskellige farver: Blå, Grå og Sort. Det stilrene look gør det muligt at bære shortsene til forskellige anledninger, du kan både have dem på, på kontoret, til festen eller blot i hverdagen. Mulighederne er mange, da de ensfarvede shorts ikke skiller sig for meget ud. Selvom du skal være fin i tøjet til sommerfesten, så kan du sagtens have vores elegante shorts på, da det stilrene look fortsat giver dig et præsentabel fest-look.

Polo Shirt

Når man er inviteret i byen og solen bager, så er det ikke altid man har lyst til at tage en stiv skjorte på. Man kan derfor istedet tage en flot Poloshirt på, da denne stadig giver dig et flot og festligt look grundet kraven. På den måde kan du føle dig godt tilpas samtidig med at du ser præsentabel og stilren ud. Man behøver ikke kun bruge Poloen til festlige lejligheder, man kan sagtens have den på i hverdagen også. Det kan f.eks. være en god idé at iføre sig en polo shirt, hvis man gerne vil se godt ud, men ikke er så meget til skjorter eller hvis stilen skal være lidt mere afdæmpet end en skjorte, men samtidig ikke så afdæmpet som en basic t-shirt. En Polo shirt kan derfor bruges til mange ting og er et musthave i sommer-garderoben. Hos BalderClothes har vi 5 forskellige farver af Polo shirts: Navy, Lyseblå, Sort, Bordeaux og Grå. Du har derfor rig mulighed for at finde en farve der passer godt til dig.

Basic T-shirt

I den hede sommervarme har man nogle gange bare brug for at have en helt almindelig basic t-shirt på. Derfor har vi også et stort udvalg af basic t-shirts i lækre og bløde materialer. Vi har desuden et stort udvalg af farver, så du kan finde en lækker basic t-shirt til forskellige anledninger. En basic t-shirt kan bruges til hverdag, men også til sommerfesten, hvor det hele ikke altid skal være så stift. Især de unge mænd vil hellere oppe i en lækker basic t-shirt fremfor at have en skjorte på til sommerfesten.

Tank Top

Når hedebølgen rammer for alvor her i weekenden, vil nogle måske foretrække at hoppe i en tank top. En tank top kan være god lige at trække i, hvis man er på vej til og fra stranden, eller hvis man blot vil undgå de famøse farmer-arme. Mange mænd træner også i tank tops, da de foretrækker at have skuldrene fri under træningen, på den måde kan de også bedre se, hvilken muskelgruppe de træner. Nogle bruger dem måske også bare for at flashe deres overarme 😉 Men uanset hvad, så kan tank tops ihvertfald være en god idé at have de kommende dage, hvor varmen tager over i det danske land.

Ralph-lauren-2-pack-classic-tanks-hvid-s-245x300

Vi håber du har fået inspiration til at opdatere din sommergarderobe, så du er klar til de kommende dage, hvor varmen vender stærkt tilbage.

Leave a Reply